Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- Kalin - 05-08-2005

DeMoN.|. napisał(a):ty to lepiej zrobisz jak pójdziesz pisać o mega tró slpikont i bujać przy ich detchowym pozerskim graniu
O ja ..... toś mi pojechał.
Pajacu, zacytuj mnie gdzie napisałem ze grają Death?
Królu pozerów :]

- psychosis - 05-08-2005

Kalin napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):ty to lepiej zrobisz jak pójdziesz pisać o mega tró slpikont i bujać przy ich detchowym pozerskim graniu
Jak to, Kalin co ty chcesz od black satanica mordor lucyferius 666 o kurwa murederfuck ped of filth, on jest najbardziej mroczny z tych bardzieij mrocznych..Smile)) jest porostu Brutal trÓ...ale zeby byl w pełni trÓ trza sobie tattoo odpietrdolic na czole Slipknot Sux, to jak Dimon jak bedzie..Wink)))

- Anonymous - 05-08-2005

Kalin napisał(a):
jeb sie, po co mam matole cytować, jeśli nigdzie nie napisałem że ty twierdzisz że to Death?

Pozerski Pachołku :]

- Anonymous - 05-08-2005

psychosis napisał(a):Jak to, Kalin co ty chcesz od black satanica mordor lucyferius 666 o czosnek murederfuck ped of filth, on jest najbardziej mroczny z tych bardzieij mrocznych..Smile)) jest porostu Brutal trÓ...ale zeby byl w pełni trÓ trza sobie tattoo odpietrdolic na czole Slipknot Sux, to jak Dimon jak bedzie..Wink)))
a co, ty sobie jebnąłeś na czole slipknot rox? żeby być najbardziej tru z pozerów?
ja nie mam zamiaru lamo...

- Kalin - 05-08-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Kalin napisał(a):
jeb sie, po co mam matole cytować, jeśli nigdzie nie napisałem że ty twierdzisz że to Death?

Pozerski Pachołku :]
Bierz koziora zapierdalaj do lasu i strugaj światowida w drzewie, pajacu.

- Valhalla - 05-08-2005

stulcie ryje bo topic zamkna

- psychosis - 05-08-2005

DeMoN.|. napisał(a):
psychosis napisał(a):Jak to, Kalin co ty chcesz od black satanica mordor lucyferius 666 o czosnek murederfuck ped of filth, on jest najbardziej mroczny z tych bardzieij mrocznych..Smile)) jest porostu Brutal trÓ...ale zeby byl w pełni trÓ trza sobie tattoo odpietrdolic na czole Slipknot Sux, to jak Dimon jak bedzie..Wink)))
a co, ty sobie jebnąłeś na czole slipknot rox? żeby być najbardziej tru z pozerów?
ja nie mam zamiaru lamo...
na czole niemam, mam na plecach, Sliknot maj lov..
Oj Dimon Diomn, Co z Ciebie wyrośnie... niebedziesz juz Black tró...(...) metalem... co na to koledzy?Wink

- Acrid - 05-08-2005

Miziajcie sie na GG/PM/IRCu, czy tam cos,.. tylko dajcie Mi roboty, kasowania w pietruszke przez to. To temat o Najlepszej w Pelni Niepedalskiej Kapeli Heavy Metalowej.

- Valhalla - 05-08-2005

ironia wali na kilometr Tongue

- MasterGrucha - 05-08-2005

Manowar jest True! NIE INACZEJ!
Jak ktoś uważa, że to pedalski zespół sam jest pedałem i niech zamknie ryj!

- Kalin - 05-08-2005

MasterGrucha napisał(a):Manowar jest True! NIE INACZEJ!
Widać ze demon zadzwonił po gruche, bo sam sobie biedaczysko rady nie daje Laughing
a True, to wy jestescie debile.
Nie inaczej!
Jebnijcie sobie w czapke, w imie pana.

- Valhalla - 05-08-2005

zawrzec dupy mowie
Normalnie nie umiecie?

- aXe Rose - 05-08-2005

Uszanujcie więc dobrą kapelę i nie róbcie wiochy w temacie o niej Tongue

- Annunakki - 05-08-2005

aXe Rose napisał(a):Uszanujcie więc dobrą kapelę i nie róbcie wiochy w temacie o niej Tongue

zrozum, to zakompleksione szczeniaki i muszą się przez parę sekund poczuć szefami sytuacji

- MasterGrucha - 05-08-2005

Kalin napisał(a):
MasterGrucha napisał(a):Manowar jest True! NIE INACZEJ!
Widać ze demon zadzwonił po gruche, bo sam sobie biedaczysko rady nie daje Laughing
a True, to wy jestescie debile.
Nie inaczej!
Jebnijcie sobie w czapke, w imie pana.

A jednak INACZEJ: oblej się benzyną i podpal, cieciu głupi... sam żeś debil