-
whatsername - 04-02-2005
A wieci co jest najgłupsze w tym wszystkim? Że ludzie z tak poważnej sprawy robią sobie "łańcuszki" typu : Pomódlmy się ze Papieża ...roześlij 5 osobą bo jak nie spotka cie nieszczęscie. LUDZIE!!!!
Kurwa z takie poważnej sprawy sobie gierki robicie..pomyślcie troche.
Każdy modli się z własnej potrzeby a nie żeby podtrzymać jebany łańcuszek....
-
gabrysia - 04-02-2005
Dostałam sms'a, w którym było coś tam napisane, żeby przesłać go dalej do 5 chyba osób...Myślałam, że rozpieprzę komórkę

A tak wracając do temetu, to strasznie mi przykro. Do Kościoła zaglądam bardzo żadko, ale aż mi się zły zebrały w oczach, kiedy pokazywali urywki z np. wizyt Papieża w Polsce.
-
Tuomasss - 04-02-2005
To jest chore z tymi łańcuszkami.
Ja jeszcze czegoś takiego nie dostałem, ale pierwsza osoba, niezależnie od tego kto to będzie, dostanie bloka... Permanentego... Boże, skąd się biorą tacy debile?
-
Frustra - 04-02-2005
Jakby nie patrzeć do mnie łańcuszek doszedł, ale nie, nie wkleję treści bo to by było "przesłanie dalej"
no cóż... całe szczęście nie przyszły jeszcze żadne sms-y... to już by było kompletnym niesmakiem...
-
Saul Hudson - 04-02-2005
TAk się jeszcze niedawno zastanawiałem co by było gdyby papież umarł ... Nie życzyłem mu absolutnie śmierci , bo jest to wielki i wspaniały człowiek i zrobił wielkie rzeczy, ale tak się zastanawiałem ... No i tutaj nagle wczoraj było coś na zasadzie mówisz i masz ... Nie czuję się jakoś związany specjalnie z tym człowiekiem , bo jest Polakiem ... Podziwiam go za to co zrobił , ze umiał wystąpić ponad podziałami , że był autentycznym wodzem ... Wiem , że jeszcze nie umarł i nie powinniśmy tak mówić jakby już go nie było , ale to jest chyba silniejsze od nas ... Jednakowoż jest on tylko człowiekiem , a wszyscy myśleli , że skoro jest papieżem , to mu się nic złego w życiu nie przydarzy ... A jednak ... Każdy dzień jest dla niego w tej chwili wyzwaniem , któremu nie wie , czy podoła ... NIe czuję się z nim jakoś związany , ale jednak wczorajsze wiadomości mnie uderzyły ... No , bo w końcu wielki człowiek umiera , a my nic nie umiem zrobić ...
-
Frustra - 04-02-2005
poza tym.... hm.. to jest życie, ktoś umiera, ktoś się rodzi i nic nie możemy na to poradzić. Coś się kończy, a coś zaczyna. I nieważne, czy papież odejdze dziś, jutro czy za kilka lat... cząstka Jego zawsze między nami zostanie - w końcu bardzo dużo mu zawdzięczamy
-
whatsername - 04-02-2005
Tuomasss napisał(a):To jest chore z tymi łańcuszkami.
Ja jeszcze czegoś takiego nie dostałem, ale pierwsza osoba, niezależnie od tego kto to będzie, dostanie bloka... Permanentego... Boże, skąd się biorą tacy debile?
Hmmm ja opieprzałam wszystkich , którzy mi to wysłali , a oni uznali , że nie przejmuje się losem Papieża skoro nie biorę w tym udziału.....
Troche przykro z tego powodu , że ludzie sa tak ograniczeni i bawią sie w takie rzeczy.......
-
Lech - 04-02-2005
whatsername napisał(a):Tuomasss napisał(a):To jest chore z tymi łańcuszkami.
Hmmm ja opieprzałam wszystkich , którzy mi to wysłali , a oni uznali , że nie przejmuje się losem Papieża skoro nie biorę w tym udziału.....
Troche przykro z tego powodu , że ludzie sa tak ograniczeni i bawią sie w takie rzeczy.......
wcale nie zdziwilbym sie jesli taki pomysl wyszedl od operatora sieci komorkowej...dzis na wszystkim robi sie biznes- a z ludzmi wysylajacymi te bzdury trzeba jechac jak z taczka gnoju!
-
velvetova - 04-02-2005
a ja juz dostalam i takiego sms-a i taka wiadomosc na gg...szlag mnie normalnie trafil...
a ja jestem ciekawa czy spelni sie przepowiednia i wybiora nastepnego papieza murzyna ???
-
Kalin - 04-02-2005
Nawet gdyby następca Jana Pawła II był by murzynem, to co z tego?
Bzdura jakich wile....
-
Frustra - 04-02-2005
Kalin napisał(a):Nawet gdyby następca Jana Pawła II był by murzynem, to co z tego?
Bzdura jakich wile....
słyszałam o tym... papież - Polak, potem papież - Murzyn i koniec świata... Chwilowo Papież jeszcze żyje i miejmy nadzieję, że tak prędko się to nie zmieni. Co do przepowiedni - pożyjemy - zobaczymy. Nie chcę się opowiadać po żadnej stronie.
- Arion - 04-02-2005
eh, nigdy papież nie był dla mnie żadnym autorytetem, aczkolwiek szanuję go jako człowieka niosącego na swoich barkach potężną odpowiedzialność i swego rodzaju misję, dlatego nie podoba mi się ani welki show medialny, który zresztą był do przewidzenia, tym bardziej w tak silnie osadzonym w katolicyźmie kraju jak Polska, ani pogardliwe zdania odnośnie jego prawdopodobnie rychłego odejścia.
jeśli ktoś nie potrafi nie drwić z człowieka, niech nie kpi przynajmniej ze śmierci.
-
gabrysia - 04-02-2005
Frustra napisał(a):słyszałam o tym... papież - Polak, potem papież - Murzyn i koniec świata...
Chyba ma być jeszcze wojna...
-
gannon - 04-02-2005
bzdury bzdury bzdury :?
-
madpuchatek - 04-02-2005
Jan Paweł 2-nie tylko papież ale także człowiek,człowiek który zrobił wiele nie tylko dla Polaków ale i dla całeg świata.