-
Rumian - 03-20-2006
Ghost_82 napisał(a):R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racji
Chyba żartujesz.
Nie ma sie co kłocić, ale Rumian ma racje. Z całym szacunkiem do Lemmy'ego, ale z tą jego boskością i w ogóle, to co sie tu pisze o nim, to już lekka przesada
Ileż to mozna wypisywać.
btw. Ramzesie, wyobraz sobie taka przykladowa sytuacje - "wrog" Motorhead pisze w temacie o nich, wysmiewa teksty o boskosci Lemmyego i pierdoli (glupoty) o beznadziejnosci ich muzyki - co robia fani? wyzywaja od gejów (a ostatnio gajów

), orają, obiecują wpierdol itd. - tutaj jest tak samo
to ta sama ranga "konfliktu" i pierdolenie ze nie to tylko pokaz głupoty i bezsensownego uporu
-
RamzeS - 03-20-2006
Rumian napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
Ponownie ?A kiedy jej jeszcze nie mialem?A o ile zauwazyłes,to od jakiegoś czasu teksty o Boskim Lemmym zniknęły z tego forum,pojawiając sie sporadycznie.Tymczasem teksty o rzekomej potędze manowar lecą tutaj na tym forum non-stop.I tu akurat mam rację.
Great-Onizuka napisał(a):Nasze słowa są wpełni uzasadnione.
Wasze oparte są pewno na przesłuchaniu jakichś pirackich utworków Manowaraz netu.
Więc nie widze żadnego ALE !
Kurwa,ja nie moge,jakis gimnazjalista z Quorthonem w avatarze mi bedzie groził.Dzieciaku,kiedy ja I-szy raz sluchalem Manowar z plyty(winylowej) to ciebie jeszcze na swiecie nie było.Więc zamilcz i spierdalaj z powrotem na Heavyhell bo tu kariery nie zrobisz.
-
Ghost_82 - 03-20-2006
R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
Ponownie ?A kiedy jej jeszcze nie mialem?A o ile zauwazyłes,to od jakiegoś czasu teksty o Boskim Lemmym zniknęły z tego forum,pojawiając sie sporadycznie.Tymczasem teksty o rzekomej potędze manowar lecą tutaj na tym forum non-stop.I tu akurat mam rację.
Great-Onizuka napisał(a):Nasze słowa są wpełni uzasadnione.
Wasze oparte są pewno na przesłuchaniu jakichś pirackich utworków Manowaraz netu.
Więc nie widze żadnego ALE !
czosnek,ja nie moge,jakis gimnazjalista z Quorthonem w avatarze mi bedzie groził.Dzieciaku,kiedy ja I-szy raz sluchalem Manowar z plyty(winylowej) to ciebie jeszcze na swiecie nie było.Więc zamilcz i spierdalaj z powrotem na Heavyhell bo tu kariery nie zrobisz.
Tutaj musze sie zgodzić z wypowiedzią R_amze_Sa
-
Rumian - 03-20-2006
R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
ano zauwazylem ale to tylko przyklad - Ty zauwaz ze teksty o geniuszu i królewkiej potędze Manowar pojawiaja sie tylko w tematach dotyczacych tego zespołu, a slogany o Lemmym były wrzucane jeszcze niedawno w co drugim poście niezależnie od tematu/działu
btw. szkoda ze dyskusje na poziomie jestesmy prowadzic tylko w OT
edit:
Great-Onizuka napisał(a):Jeden komentarz:
Ścierwo jest wszędzie...
no to dojebałeś

kurwa mac takimi tekstami to wiele nie zawojujesz zwazajac na to ze akurat w tym co Ramzes pisał do Ciebie bardzo prawdopodobne, że mial racje, poza tym jestes na forum pierwszy dzien a juz narazasz sie userom ciekawe ile tu wytrzymasz
-
RamzeS - 03-20-2006
Rumian napisał(a):ano zauwazylem ale to tylko przyklad - Ty zauwaz ze teksty o geniuszu i królewkiej potędze Manowar pojawiaja sie tylko w tematach dotyczacych tego zespołu, a slogany o Lemmym były wrzucane jeszcze niedawno w co drugim poście niezależnie od tematu/działu
Przesadzasz.O ile pamietam w temacie o Sorcerer albo Warrasze tez były dyskusje o Manowar.Poza tym jak juz wspominałem-powygłupialiśmy się z Lemmym,porobliśmy jaja,i ucichło.
Cytat:btw. szkoda ze dyskusje na poziomie jestesmy prowadzic tylko w OT
Taki klimat tego forum
Great-Onizuka napisał(a):Jeden komentarz:
Ścierwo jest wszędzie...
Ok,doceniam Twoją konstruktywną samokrytyke.Niemmniej wypierdalaj stąd.
-
Rumian - 03-20-2006
R_amze_S napisał(a):Przesadzasz.O ile pamietam w temacie o Sorcerer albo Warrasze tez były dyskusje o Manowar.Poza tym jak juz wspominałem-powygłupialiśmy się z Lemmym,porobliśmy jaja,i ucichło.
ok, spoko, teraz pojedz kilka postow do gory i przeczytaj jeszcze raz co pisalem - to tylko taki przyklad - dobrze wiem ze to byly jaja (chociaz po 2 tygodniach juz wkurwiajace

)
a co do topicow o Sorcerer i Warraha - fakt byly tam tego typu wypowiedzi ale imho jednak dosc scisle powiazane byly z tematem :]
-
RamzeS - 03-20-2006
Great-Onizuka napisał(a):Niektórych półmózgów po prostu nie przegadasz.
Spierdalam.
To by było na tyle - Niech mnie zjedzą motyle
Narazie Fiuty
Nie będziemy tęsknic
PS.Po jaką cholerę cytujesz sam siebie?:>
Cytat:dobrze wiem ze to byly jaja (chociaz po 2 tygodniach juz wkurwiajace Laughing)
Taa,wiem i dlatego zeby ludzi jednak do Motorhead nie zniechęcac odpusciliśmy sobie.
Szkoda ze NIEKTÓRZY fani Manowar tego nie potrafią
-
RamzeS - 03-20-2006
Cytat: chyba rekord - coz Ramzes, znow Ci musze przyznac racje (uuu 3ci raz dzisiaj ale nie licz na wiecej szczegolnie jak dyskusja wroci do tematu Laughing)
Ważne ze jednego zjeba mniej na forum.
-
Rumian - 03-20-2006
no to zrob wreszcie co obiecujesz
a do tematu: wytlumacz mi teraz dlaczegoniby twierdzisz ze Manowar jest pedalski
-
RamzeS - 03-20-2006
Rumian napisał(a):no to zrob wreszcie co obiecujesz
a do tematu: wytlumacz mi teraz dlaczegoniby twierdzisz ze Manowar jest pedalski
To do mnie?Bo nie wiem...
-
Rumian - 03-20-2006
R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):no to zrob wreszcie co obiecujesz
pierwsze oczywiscie nie, drugie tak - ostatnio tylko Ty tutaj jeszcze prowadzisz dyskusję
-
RamzeS - 03-20-2006
Rumian napisał(a):R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):no to zrob wreszcie co obiecujesz
pierwsze oczywiscie nie, drugie tak - ostatnio tylko Ty tutaj jeszcze prowadzisz dyskusję
Jeśli kiedykolwiek określiłem Manowar jako zespoł pedalski,to w kontekscie tego,że (niektórzy) fani tegoż bardzo często zarzucają innym wykonawcom i ich fanom odmienna orientację seksualną.I to w sytuacji,kiedy oskarżane o to zespoły wyglądały na fotkach dużo bardziej heteroseksualnie od chłopców z M.
-
Rumian - 03-20-2006
z tą większą heteroseksualnością nie zgodziłbym się - wszystko co nie wyglada pedalsko wyglada hetero :] a w owłosionych klatach, mięśniach i skórach chyba nie ma nic pedalskiego prawda? bo pedalski wyglad musiałby być domeną naszych praprzodków
-
RamzeS - 03-20-2006
Cytat:a w owłosionych klatach, mięśniach i skórach chyba nie ma nic pedalskiego prawda? bo pedalski wyglad musiałby być domeną naszych praprzodków
Oj,bo zacznę znowu wklejac odpowiednie fotki i się zacznie
-
Rumian - 03-20-2006
R_amze_S napisał(a):Cytat:a w owłosionych klatach, mięśniach i skórach chyba nie ma nic pedalskiego prawda? bo pedalski wyglad musiałby być domeną naszych praprzodków
Oj,bo zacznę znowu wklejac odpowiednie fotki i się zacznie 
no to dawaj - mysle ze kazdy "zarzut" ja czy ktos inny bedzie w stanie odeprzec