-
Quostek - 10-10-2005
[quote="Dżemik"] Ale dla mnie wyznacznikiem tego czy ktos jest dobrym wokalista czy tez nie, sa wystepy live.. [quote]
No to w takim razie najlepszym wokalem na ziemii jest mój aktualny faworyt Perry Farrell

Slyszalem troche wykonan na zywo, i za kazdym razem spiewal jeszcze lepiej niz na plycie studyjnej.
Hahaha, po raz kolejny okazuje sie, ze mam najlepszy gust

joke
-
KelThuz - 10-10-2005
na dobrą sprawę Sting zmiata całe to pedalskie tałatajstwo, co udowodnił 24 września na Służewcu.
-
Quostek - 10-11-2005
KelThuz napisał(a):na dobrą sprawę Sting zmiata całe to pedalskie tałatajstwo, co udowodnił 24 września na Służewcu.
Sting jest niezly, lubie go, bo mi sie glos Farrella troche z nim kojazy, a takze za to, co nagral z Police

Ale mysle, ze jestes troszke zbyt w goracej wodzie kapany. ( nie kopany

)
-
ReTuRn - 10-11-2005
Sting jest nieautentyczny i niewiarygodny, niby taki buntownik, a całe życie przebierał nogami, by wejść w wyższe sfery, nawet małżonkę sobie w tym celu zmienił. Poza tym nie jest żadnym specjalnym wokalistom, takie 6+/10 maksymalnie.
-
Wars - 10-11-2005
Stinga cenię za to co tworzył z Police, solowa twórczość już mi nie podchodzi. Wtedy rzeczywiście zrobił się nieautentyczny.
-
Dance Of Death - 10-12-2005
Freedy Mercury [']
-
Ramone - 10-17-2005
Robert Plant - Led zeppelin
Fredie Mercury - Queen
nie hardrok ale głos genialny Joey Ramone
-
Toolica - 10-31-2005
Najlepszy jest Maynard z Tool'a. 8)
Drugi Corey Taylor 8)
Trzeci Robert Plant (sentyment) 8)
A i jeszcze Chris Cornell 8)
-
Ryhtyk - 11-12-2005
Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
-
buubi - 11-12-2005
Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
o to to to - Afghan bardzo fajnie grało - kawał dobrej muzy - nie wiem czemu bardzo mi się zawsze kojarzyli ze Smashing Pumpkins - ciekawe
-
aXe Rose - 11-12-2005
buubi napisał(a):Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
o to to to - Afghan bardzo fajnie grało - kawał dobrej muzy - nie wiem czemu bardzo mi się zawsze kojarzyli ze Smashing Pumpkins - ciekawe 
Akurat Corgan z SP to chyba jeden z najgorszych głosów rocka...
-
Pearl - 11-12-2005
JONATHAN DAVIS
-
buubi - 11-12-2005
aXe Rose napisał(a):buubi napisał(a):Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
Akurat Corgan z SP to chyba jeden z najgorszych głosów rocka...
subiektywnie dla Ciebie może i tak - dla wielu jest geniuszem i zajebistym wokalem
-
Ghost_82 - 11-12-2005
Dajcie se na luz

ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. Jedni lubią białe, drudzy czarne

Każdy ma swój gust.
-
RamzeS - 11-12-2005
Ghost_82 napisał(a):Dajcie se na luz
ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. Jedni lubią białe, drudzy czarne
Każdy ma swój gust.
Ty sie juz nie odzywaj-po to jest to forum zeby kazdy przedstawiał swoje zdanie