Forum Rockmetalshop
Najlepszy głos rockowy/hard rockowy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Najlepszy głos rockowy/hard rockowy (/thread-najlepszy-g%C5%82os-rockowy-hard-rockowy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

- Quostek - 10-10-2005

[quote="Dżemik"] Ale dla mnie wyznacznikiem tego czy ktos jest dobrym wokalista czy tez nie, sa wystepy live.. [quote]

No to w takim razie najlepszym wokalem na ziemii jest mój aktualny faworyt Perry Farrell Big Grin Slyszalem troche wykonan na zywo, i za kazdym razem spiewal jeszcze lepiej niz na plycie studyjnej.

Hahaha, po raz kolejny okazuje sie, ze mam najlepszy gust Laughing joke

- KelThuz - 10-10-2005

na dobrą sprawę Sting zmiata całe to pedalskie tałatajstwo, co udowodnił 24 września na Służewcu.

- Quostek - 10-11-2005

KelThuz napisał(a):na dobrą sprawę Sting zmiata całe to pedalskie tałatajstwo, co udowodnił 24 września na Służewcu.

Sting jest niezly, lubie go, bo mi sie glos Farrella troche z nim kojazy, a takze za to, co nagral z Police Smile Ale mysle, ze jestes troszke zbyt w goracej wodzie kapany. ( nie kopany Big Grin )

- ReTuRn - 10-11-2005

Sting jest nieautentyczny i niewiarygodny, niby taki buntownik, a całe życie przebierał nogami, by wejść w wyższe sfery, nawet małżonkę sobie w tym celu zmienił. Poza tym nie jest żadnym specjalnym wokalistom, takie 6+/10 maksymalnie.

- Wars - 10-11-2005

Stinga cenię za to co tworzył z Police, solowa twórczość już mi nie podchodzi. Wtedy rzeczywiście zrobił się nieautentyczny.

- Dance Of Death - 10-12-2005

Freedy Mercury [']

- Ramone - 10-17-2005

Robert Plant - Led zeppelin
Fredie Mercury - Queen
nie hardrok ale głos genialny Joey Ramone

- Toolica - 10-31-2005

Najlepszy jest Maynard z Tool'a. 8)
Drugi Corey Taylor 8)
Trzeci Robert Plant (sentyment) 8)
A i jeszcze Chris Cornell 8)

- Ryhtyk - 11-12-2005

Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.

- buubi - 11-12-2005

Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.

o to to to - Afghan bardzo fajnie grało - kawał dobrej muzy - nie wiem czemu bardzo mi się zawsze kojarzyli ze Smashing Pumpkins - ciekawe Wink

- aXe Rose - 11-12-2005

buubi napisał(a):

o to to to - Afghan bardzo fajnie grało - kawał dobrej muzy - nie wiem czemu bardzo mi się zawsze kojarzyli ze Smashing Pumpkins - ciekawe Wink
Akurat Corgan z SP to chyba jeden z najgorszych głosów rocka...

- Pearl - 11-12-2005

JONATHAN DAVIS Big Grin Rolleyes

- buubi - 11-12-2005

aXe Rose napisał(a):
buubi napisał(a):

Akurat Corgan z SP to chyba jeden z najgorszych głosów rocka...

subiektywnie dla Ciebie może i tak - dla wielu jest geniuszem i zajebistym wokalem

- Ghost_82 - 11-12-2005

Dajcie se na luz Tongue Wink ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. Jedni lubią białe, drudzy czarne Laughing Każdy ma swój gust.

- RamzeS - 11-12-2005

Ghost_82 napisał(a):Dajcie se na luz Tongue Wink ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. Jedni lubią białe, drudzy czarne Laughing Każdy ma swój gust.
Ty sie juz nie odzywaj-po to jest to forum zeby kazdy przedstawiał swoje zdanie