-
wilk_fenriz - 05-25-2005
Valhalla trzymam za słowo

tez bym pojechal na grunwald pozbierac pare blach do kolekcji ;P
-
Valhalla - 05-25-2005
Mi mozesz wierzyc
-
wilk_fenriz - 05-27-2005
swoja droga...co sadzicie o bractwach fantasy ? ? ? typu bractwo oscylujace w klimatach władcy pierscieni (nie pamietam juz adresu strony), tudziez o bractwach samurajskich ? (tez kiedys mi sie obilo takowe)
-
Hethell - 05-27-2005
no coz ...moze kogos to kreci ale ja jestem przeciw. we wrocku jest jedno Tolkienowskie (ktore znam ) i uwazam ze to co robia jest troche beznadziejne ale jak kto lubi. i tak wikinskie rzadza !!!
-
Neth - 06-28-2005
no lepiej pozno niz wcale wiec:
jutro sie umawiam na zdjecie moich rozmiarow i zostanie uszyty dla mnie zacny komplecik brata zakonnego

(tunika, plaszcz, gacie nogawice koszula buty itp). szkoda tylko, ze pod grunwald templarow nie wpuszcza :/
p.s. coprawda moglbym sam to wyszyc... jednakze prawdziwy wojownik ksztalcic sie musi w sztuce wojennej - wyszywanie strojow pozostawie wiec osobom do tego powołanym ;]
- Arion - 06-28-2005
nie... faceci i szycie to połączenie, które jest w stanie wzbudzić we mnie jedynie współczucie i chęć zakończenia katorgi szwacza ;)
to co... będzie perwerszenie na grunwaldzie, coś mi się widzi XD
-
Tomash - 06-28-2005
Arion napisał(a):nie... faceci i szycie to połączenie, które jest w stanie wzbudzić we mnie jedynie współczucie i chęć zakończenia katorgi szwacza 
Wpraszam sobie, mój dziadek był krawcem
-
qsiarz - 06-29-2005
za niedlugo jade do ogrodzienca na turniej wczesnego sredniowiecza, moja siostra jest luczniczka, moze tez sie wkrece
-
Blood - 06-29-2005
No to i ja sie wypowiem. Mnie kompletnie nie interesuja takie bractwa... tzn. no w tym sensie zeby do jakiegos przynalezec... Moze z raz, albo dwa bylam na takim "czyms" gdzie sie bili, cos gotowaly, inni walili mlotkiem w blache... mozna bylo sobie popatrzec i dowiedziec sie kilku ciekawych rzeczy przy okazji. Ale ja widzac juz sredniowieczne ciuszki odrazu sie zrazam bo nienawidze historii i wszelkich nauk humanistycznych... to dlatego
-
G - 06-29-2005
Blood napisał(a):. Ale ja widzac juz sredniowieczne ciuszki odrazu sie zrazam bo nienawidze historii i wszelkich nauk humanistycznych... to dlatego 
A mnie to właśnie kręci. Sam należałem do Bractwa jednak rozpadłó się ono w kilka miesięc7y po założeniu. Byliśmy zaledwie na kilku turniejach.
-
no?nick - 06-30-2005
Hmm a majac 15 lat mozna wstąpic do bractwa?
-
wilk_fenriz - 09-01-2005
no i tegoroczny wolin dobiegł końca- kto nie był niech zaluje bo było po prostu zajebiscie !az strach pomyslec co bedzie za rok
- Arion - 09-01-2005
no?nick napisał(a):Hmm a majac 15 lat mozna wstąpic do bractwa? :lol:
można. ale niewiele jest wtedy do roboty ;)
wilk_fenriz: ciekawe tylko jak wiele z tego pamiętasz i o jaki bój cię to przyprawia :>
-
Odyn - 09-01-2005
Ja mam zamiar wstąpić do Bractwa Orlich Gniazd w Krakowie. Zbroję i miecz juz mam.
-
whitetrash - 09-01-2005
ja sie ostatnio z moim ukochanym półtorakiem nie rozstaje

ale ostatnio coś mnie wziąło na katany... walczył ktoś moze takową?