Forum Rockmetalshop
Bractwa Rycerskie - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Bractwa Rycerskie (/thread-bractwa-rycerskie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- wilk_fenriz - 05-25-2005

Valhalla trzymam za słowo Smile tez bym pojechal na grunwald pozbierac pare blach do kolekcji ;P

- Valhalla - 05-25-2005

Mi mozesz wierzyc Surprised

- wilk_fenriz - 05-27-2005

swoja droga...co sadzicie o bractwach fantasy ? ? ? typu bractwo oscylujace w klimatach władcy pierscieni (nie pamietam juz adresu strony), tudziez o bractwach samurajskich ? (tez kiedys mi sie obilo takowe)

- Hethell - 05-27-2005

no coz ...moze kogos to kreci ale ja jestem przeciw. we wrocku jest jedno Tolkienowskie (ktore znam ) i uwazam ze to co robia jest troche beznadziejne ale jak kto lubi. i tak wikinskie rzadza !!! Big Grin

- Neth - 06-28-2005

no lepiej pozno niz wcale wiec:
jutro sie umawiam na zdjecie moich rozmiarow i zostanie uszyty dla mnie zacny komplecik brata zakonnego Wink (tunika, plaszcz, gacie nogawice koszula buty itp). szkoda tylko, ze pod grunwald templarow nie wpuszcza :/
p.s. coprawda moglbym sam to wyszyc... jednakze prawdziwy wojownik ksztalcic sie musi w sztuce wojennej - wyszywanie strojow pozostawie wiec osobom do tego powołanym ;]

- Arion - 06-28-2005

nie... faceci i szycie to połączenie, które jest w stanie wzbudzić we mnie jedynie współczucie i chęć zakończenia katorgi szwacza ;)

to co... będzie perwerszenie na grunwaldzie, coś mi się widzi XD

- Tomash - 06-28-2005

Arion napisał(a):nie... faceci i szycie to połączenie, które jest w stanie wzbudzić we mnie jedynie współczucie i chęć zakończenia katorgi szwacza Wink

Wpraszam sobie, mój dziadek był krawcem Mad

- qsiarz - 06-29-2005

za niedlugo jade do ogrodzienca na turniej wczesnego sredniowiecza, moja siostra jest luczniczka, moze tez sie wkrece Tongue

- Blood - 06-29-2005

No to i ja sie wypowiem. Mnie kompletnie nie interesuja takie bractwa... tzn. no w tym sensie zeby do jakiegos przynalezec... Moze z raz, albo dwa bylam na takim "czyms" gdzie sie bili, cos gotowaly, inni walili mlotkiem w blache... mozna bylo sobie popatrzec i dowiedziec sie kilku ciekawych rzeczy przy okazji. Ale ja widzac juz sredniowieczne ciuszki odrazu sie zrazam bo nienawidze historii i wszelkich nauk humanistycznych... to dlatego Laughing

- G - 06-29-2005

Blood napisał(a):. Ale ja widzac juz sredniowieczne ciuszki odrazu sie zrazam bo nienawidze historii i wszelkich nauk humanistycznych... to dlatego Laughing
A mnie to właśnie kręci. Sam należałem do Bractwa jednak rozpadłó się ono w kilka miesięc7y po założeniu. Byliśmy zaledwie na kilku turniejach.

- no?nick - 06-30-2005

Hmm a majac 15 lat mozna wstąpic do bractwa? Laughing

- wilk_fenriz - 09-01-2005

no i tegoroczny wolin dobiegł końca- kto nie był niech zaluje bo było po prostu zajebiscie !az strach pomyslec co bedzie za rok Smile

- Arion - 09-01-2005

no?nick napisał(a):Hmm a majac 15 lat mozna wstąpic do bractwa? :lol:

można. ale niewiele jest wtedy do roboty ;)

wilk_fenriz: ciekawe tylko jak wiele z tego pamiętasz i o jaki bój cię to przyprawia :>

- Odyn - 09-01-2005

Ja mam zamiar wstąpić do Bractwa Orlich Gniazd w Krakowie. Zbroję i miecz juz mam.

- whitetrash - 09-01-2005

ja sie ostatnio z moim ukochanym półtorakiem nie rozstaje Wink ale ostatnio coś mnie wziąło na katany... walczył ktoś moze takową?