Forum Rockmetalshop
Lęki - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Lęki (/thread-l%C4%99ki)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- Lech - 06-09-2005

Pearl napisał(a):
Lech napisał(a):jakby sie tak znalazlo jeszcze dla mnie miejsce bylbym zobowiazany Tongue dwie kobiety, lodoweczka i ja...eh, marzenia Smile
Zapraszamy, zapraszamy Laughing Metallgirl chyba nie masz nic przeciwko, że wypowiadam się za nas dwie Wink A zaraz chyba wyjdę przed drzwi, bo jakiś dzieciak się czymś tłucze. Nie będzie to miła, sąsiedzka pogawędka... Evil or Very Mad
Od dziś już się nie boję o moje ocenki, a wcześniej jeszcze miałam stracha, że są trochę zwalone. Teraz jest ok Big Grin

a jednak marzenia sie spelniaja Big Grin

- Calmwater - 06-11-2005

Ech,no i właśnie o to chodzi-najpierw puszczam Ją na wesele z qmplem,a później się panicznie boję czy wszystko w porządku z Nią,a kontaktu nie ma Crying or Very Sad Pojebany człowiek ze mnie chyba Sad I nawet upić się nie można,bo piwo samo w lodówce Crying or Very Sad Sad

- Necro Desecrator - 06-12-2005

Ja zawsze jak idę przez starówkę mam obawę ,że mi się gołąb na łeb zesra...

- Lech - 06-12-2005

Necro Desecrator napisał(a):Ja zawsze jak idę przez starówkę mam obawę ,że mi się gołąb na łeb zesra...

wlasnie, tez nie znosze tych cholernych ptaszysk, idzie czlowiek, nagle zrywa sie stado i liczysz tylko na odrobine szczescia zeby ktorys sie nie zesral

- mind.in.a.box - 06-12-2005

Ja najczęściej w takich sytuacjach z głupimi ptakami mam jedną myśl, żeby uciekać ale jakoś nigdy mi się nie chce. ;P Polegam na tej odrobinie szczęścia ;]

- Lech - 06-12-2005

mind.in.a.box napisał(a):Ja najczęściej w takich sytuacjach z głupimi ptakami mam jedną myśl, żeby uciekać ale jakoś nigdy mi się nie chce. ;P Polegam na tej odrobinie szczęścia ;]

ucieczka nic Ci nie da- dorwa Cie wszedzie Laughing

- Ajana - 06-12-2005

Necro Desecrator napisał(a):Ja zawsze jak idę przez starówkę mam obawę ,że mi się gołąb na łeb zesra...

Jak ja idę przez park to się zastanawiam czy mi jakiś głupi ptak narobi na łeb czy nie.Strasznie to stresuje.

- Tomash - 06-12-2005

Lech napisał(a):

wlasnie, tez nie znosze tych cholernych ptaszysk, idzie czlowiek, nagle zrywa sie stado i liczysz tylko na odrobine szczescia zeby ktorys sie nie zesral

Mojemgo kumpla to spotkało Laughing a ja miałem gniazdo tych "ptaszków" na balkonie... masakra... cały balkon wzdłuż i wszerz zasrany :[ Nie miałem sercas ich wywalić i pare miesięcy się męczyliśmy z tymSad

- Necro Desecrator - 06-12-2005

WniosekBig GrinEATH TO THE PIGEONS!

- Calmwater - 06-12-2005

Necro Desecrator napisał(a):WniosekBig GrinEATH TO THE PIGEONS!
I nie tylko,ostatnio zarobiłem od wrony Mad

- Vlkodlak - 06-17-2005

cieszcie się, że nie zarobiliście od takiego albatrosa wędrownego, albo kondora Laughing

- Emma - 06-17-2005

ja sie boje jalokima ;P

- Voronwe yth Everthrae - 06-17-2005

Walnęła kiedyś komuś struna od skrzypek podczas grania??? Big Grin To chyba musi być mało przyjemne i chyba tego się boję Smile

A co do tych ptaszków... Tylko się cieszyć, że krowy skrzydeł nie mają Smile

- Emma - 06-17-2005

Voronwe yth Everthrae napisał(a):Walnęła kiedyś komuś struna od skrzypek podczas grania??? Big Grin To chyba musi być mało przyjemne i chyba tego się boję Smile

A co do tych ptaszków... Tylko się cieszyć, że krowy skrzydeł nie mają Smile
jak gralam
to sie tego balam jak cholera ... :/
zawsze jak stroilam to mialam wrazenie ze mi zaraz strzeli w twarz i bede miala prege

- Voronwe yth Everthrae - 06-17-2005

Jeśli do tej pory taka wredna struna nam się nie trafiła to może nie będzie tak źle Big Grin