02-11-2007, 11:26 AM
02-15-2007, 05:50 PM
Widziałem "Tribute" i "Wonderboy", parodię Władcy Pierścieni (scena z I części, narada) oraz klipy reklamujące serię "The Osbournes" - te reklamówki rządzą
Ogólnie to podoba mi się ich twórczość.

Ogólnie to podoba mi się ich twórczość.
02-24-2007, 09:46 PM
Panowie JB i KG nakręcili niedawno film "Pick of Destiny" promowany przez utwór o tym samym tytule. Na youtubie znaleźć można jego kawałki z utworami np. "Beelzeboss" i "Master Exploder" (oba rządzą i wymiatają). Film jeszcze nie ukazał się w Polsce. A szkoda 

02-24-2007, 10:22 PM
Mam ten film z napisami, wczoraj brat przywiozl mi ze Szczecina. Dzisiaj rano ogladalem, naprawde fajny. Zawsze moge zripowac i wrzucic na jakiegos rapidszera.
03-02-2007, 04:53 PM
Jeśli chodzi o film to jakieś ambitne kino to to nie jest
ale ogląda się całkiem przyjemnie i polecam jak ktoś ma okazję obejrzeć 

03-02-2007, 09:52 PM
A widzieliście "Nacho Libre" z Jackiem Black w roli zdziecinniałego meksykańśkiego mnicha-półdebila, który zaczyna zajmować się wrestlingiem, żeby mieć pieniądze na karmienie sierot?
Głupie jak cholera, idiotyzm do kwadratu,
ale czasem warto coś takiego zobaczyć
Głupie jak cholera, idiotyzm do kwadratu,
ale czasem warto coś takiego zobaczyć

03-03-2007, 02:34 PM
Nacho libre widziałem-nadaje się do oglądania przy paru browarach
choć jeśli chodzi o Tenacious D i Black'a to zdecydowanie wole ich działalność muzyczną-aktorem jest kiepskim choć pośmiać się można natomiast muzykiem dobrym 

03-03-2007, 02:35 PM
ten ziomuś przypadkiem nei grał w king-kongu tego reżysera ?
04-05-2007, 09:52 AM
Tak, to właśnie Black grał tego reżysera.
04-05-2007, 10:30 AM
Beast King napisał(a):Panowie JB i KG nakręcili niedawno film "Pick of Destiny" promowany przez utwór o tym samym tytule. Na youtubie znaleźć można jego kawałki z utworami np. "Beelzeboss" i "Master Exploder" (oba rządzą i wymiatają). Film jeszcze nie ukazał się w Polsce. A szkoda
Zdarłem go sobie z neta i jest nawet ok, najlepsze są piosenki bo fabuła nie jest najwyższych lotów

Film coś w stylu lekko musicalowego stylu Rocky Horror Picture Show.
04-21-2007, 03:46 PM
Muzyka ok-ey i typowe teksty z jajem
hock:

05-18-2007, 11:20 PM
Całkiem łądny głos zresztą on ma...
Tribute wymiata a fuck her gently to jest absolutne przegięcie ^^ aktor z niego też niezły, lubię jego role.
Tribute wymiata a fuck her gently to jest absolutne przegięcie ^^ aktor z niego też niezły, lubię jego role.
07-13-2007, 12:38 PM
Tenacious D rządzi. Dwójka aktorów, którzy jakimś cudem tworzą lepszą muzykę niż 3/4 współczesnych zespołów
Do tego świetne, ciekawe teledyski, jajcarskie i wyrastające ponad przeciętność 

04-18-2008, 07:51 PM
Znam, ale jakoś nie lubię. Pewnie za chwilę zostanę za to zlinczowana 

04-18-2008, 08:07 PM
nie gloryfikowała bym tak tej ekipy, no ale w końcu grają rocka to się im wybaczy parę filmowych niewypałów.
A Pick of Destiny? Swietny film byle mieć jakieś piwko pod ręką, 'bo na sucho' może się nie wszystko podobać ;P
Poza tym udzielają się w różnych walniętych teledyskach, co nawet wesoło wychodzi
Ja ich wypatrzyłam u Eagles of Death Metal w teledysku I Want You So Hard.
Więc...kto dogoni psa kto dogoni psa(nuci)^^.. gdzie jeszcze można znaleźć tenacious D ?
A Pick of Destiny? Swietny film byle mieć jakieś piwko pod ręką, 'bo na sucho' może się nie wszystko podobać ;P
Poza tym udzielają się w różnych walniętych teledyskach, co nawet wesoło wychodzi

Ja ich wypatrzyłam u Eagles of Death Metal w teledysku I Want You So Hard.
Więc...kto dogoni psa kto dogoni psa(nuci)^^.. gdzie jeszcze można znaleźć tenacious D ?