Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kto zna Tenacious D ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Szczerze mówiąc to znam ich tylko jeden utwór "Tribiute". Zespół świetny! Muszę zagłębić się w ich twórczość.
Widziałem "Tribute" i "Wonderboy", parodię Władcy Pierścieni (scena z I części, narada) oraz klipy reklamujące serię "The Osbournes" - te reklamówki rządzą Rolleyes
Ogólnie to podoba mi się ich twórczość.
Panowie JB i KG nakręcili niedawno film "Pick of Destiny" promowany przez utwór o tym samym tytule. Na youtubie znaleźć można jego kawałki z utworami np. "Beelzeboss" i "Master Exploder" (oba rządzą i wymiatają). Film jeszcze nie ukazał się w Polsce. A szkoda Sad
Mam ten film z napisami, wczoraj brat przywiozl mi ze Szczecina. Dzisiaj rano ogladalem, naprawde fajny. Zawsze moge zripowac i wrzucic na jakiegos rapidszera.
Jeśli chodzi o film to jakieś ambitne kino to to nie jest Laughing ale ogląda się całkiem przyjemnie i polecam jak ktoś ma okazję obejrzeć Smile
A widzieliście "Nacho Libre" z Jackiem Black w roli zdziecinniałego meksykańśkiego mnicha-półdebila, który zaczyna zajmować się wrestlingiem, żeby mieć pieniądze na karmienie sierot?

Głupie jak cholera, idiotyzm do kwadratu,
ale czasem warto coś takiego zobaczyć Big Grin
Nacho libre widziałem-nadaje się do oglądania przy paru browarach Laughing choć jeśli chodzi o Tenacious D i Black'a to zdecydowanie wole ich działalność muzyczną-aktorem jest kiepskim choć pośmiać się można natomiast muzykiem dobrym Smile
ten ziomuś przypadkiem nei grał w king-kongu tego reżysera ?
Tak, to właśnie Black grał tego reżysera.
Beast King napisał(a):Panowie JB i KG nakręcili niedawno film "Pick of Destiny" promowany przez utwór o tym samym tytule. Na youtubie znaleźć można jego kawałki z utworami np. "Beelzeboss" i "Master Exploder" (oba rządzą i wymiatają). Film jeszcze nie ukazał się w Polsce. A szkoda Sad

Zdarłem go sobie z neta i jest nawet ok, najlepsze są piosenki bo fabuła nie jest najwyższych lotów Wink

Film coś w stylu lekko musicalowego stylu Rocky Horror Picture Show.
Muzyka ok-ey i typowe teksty z jajem Confusedhock:
Całkiem łądny głos zresztą on ma...

Tribute wymiata a fuck her gently to jest absolutne przegięcie ^^ aktor z niego też niezły, lubię jego role.
Tenacious D rządzi. Dwójka aktorów, którzy jakimś cudem tworzą lepszą muzykę niż 3/4 współczesnych zespołów Smile Do tego świetne, ciekawe teledyski, jajcarskie i wyrastające ponad przeciętność Smile
Znam, ale jakoś nie lubię. Pewnie za chwilę zostanę za to zlinczowana Question
nie gloryfikowała bym tak tej ekipy, no ale w końcu grają rocka to się im wybaczy parę filmowych niewypałów.
A Pick of Destiny? Swietny film byle mieć jakieś piwko pod ręką, 'bo na sucho' może się nie wszystko podobać ;P
Poza tym udzielają się w różnych walniętych teledyskach, co nawet wesoło wychodzi Wink
Ja ich wypatrzyłam u Eagles of Death Metal w teledysku I Want You So Hard.
Więc...kto dogoni psa kto dogoni psa(nuci)^^.. gdzie jeszcze można znaleźć tenacious D ? Rolleyes
Stron: 1 2 3 4