Taa

Tenacious D rządzą

osobiście posiadam ich płytkę

ale wiecie co..większość z Was, którzy piszecie że Tribute rządzi..tak się zastanawiam, że nie słuchaliście reszty piosenek..bo owszem - Tribute jest na wypasie, ale jak dla mnie warta uwagi jest caaalutka płyta, z takimi kawałkami jak Wonderboy, czy Frendship (As long as there's record deal, we'll always be friends

)na czele. Chociaż i wszystkie skity zasługują na uznanie

Cock Pushups, Drive-thru, Karate Schnitzel i reszta

po prostu czilaut relaksejszyn mjuzik

Tenacious D pokazal mi kumpel, swietny rock z jajem ...
HA! Uwielbiam Tenacious D. Właśnie postanowiłem nabyć ich koszulkę na amerykańskim EBaY-u. Ulubione utwory to: Wonderboy, Karate, Tribute, UFO, fuck her gently. Słowem: kapitalny zespół :)
Ryhtyk napisał(a):Zygfrydiusz napisał(a):No diaboł był zajebisty
Dave Grohl ;]
z foo fightersów oczywiście *muaaaah!* ;p
a co do td, to znam ich baaaardzo powierzchownie, czyli tylko z kawałka tribute. płytki w życiu nie słyszałam, ale może jeszcze gdzieś wyszperam. khy khy ]:->
"He asked us:
-Be you angels?
And we said:
-Nay. We are but men.
Rock! "

a slyszal ktos chop suey! w ich wykonaniu? niezla parodia ]:-> a Jack Black najlepej rockujacym aktorem jest(szkola rocka, przeboje i podboje)
Kielbasa Sausage !!!! Kiedys dla mnie hit sezonu

Hehe... "Tribute" i wspomniana "Kiełbasa" rządzą

, a "Tribute" z klipem to już mistrzostwo świata - oglądałem go tyle razy, ale ciąglę reaguję tak samo...

O kurewka, nie zauważyłem wczesniej tego tematu

Tak jak wszyscy już wspomnieli - dobry, jajcarski rock. A myslałem, że tylko ja tu tego słucham

Ja niestety znam ich tylko z piosenki "tribute"(czy jakoś tak). Bardziej kojarze Jack'a Black'a z jego ról filmowych

W odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie odpowiem:JA.