Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kto zna Tenacious D ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nazwe kojarze, muze nieTongue
Taa Big Grin Tenacious D rządzą Big Grin osobiście posiadam ich płytkę Wink ale wiecie co..większość z Was, którzy piszecie że Tribute rządzi..tak się zastanawiam, że nie słuchaliście reszty piosenek..bo owszem - Tribute jest na wypasie, ale jak dla mnie warta uwagi jest caaalutka płyta, z takimi kawałkami jak Wonderboy, czy Frendship (As long as there's record deal, we'll always be friends Big Grin )na czele. Chociaż i wszystkie skity zasługują na uznanie Big Grin Cock Pushups, Drive-thru, Karate Schnitzel i reszta Big Grin po prostu czilaut relaksejszyn mjuzik Big Grin
fajny maja teledysk fuck her gently Laughing Laughing Laughing normalnie wymiataja Smile
Tenacious D pokazal mi kumpel, swietny rock z jajem ...
neo_vir napisał(a):Tenacious D pokazal mi kumpel, swietny rock z jajem ...

zgadzam sie w 100%
Nie inaczej!!!
Syska napisał(a):fajny maja teledysk fuck her gently Laughing Laughing Laughing normalnie wymiataja Smile
tjaaa.... ale pierwszy widziałem "Tribiute" inne.. hm... jakos nie słyszałem innych ich utworów. Nie pamietam. Smile
HA! Uwielbiam Tenacious D. Właśnie postanowiłem nabyć ich koszulkę na amerykańskim EBaY-u. Ulubione utwory to: Wonderboy, Karate, Tribute, UFO, fuck her gently. Słowem: kapitalny zespół :)
Zygfrydiusz napisał(a):No diaboł był zajebisty

Dave Grohl ;]
Ryhtyk napisał(a):
Zygfrydiusz napisał(a):No diaboł był zajebisty

Dave Grohl ;]

z foo fightersów oczywiście *muaaaah!* ;p
a co do td, to znam ich baaaardzo powierzchownie, czyli tylko z kawałka tribute. płytki w życiu nie słyszałam, ale może jeszcze gdzieś wyszperam. khy khy ]:->
"He asked us:
-Be you angels?
And we said:
-Nay. We are but men.
Rock! " Big GrinBig GrinBig Grin

a slyszal ktos chop suey! w ich wykonaniu? niezla parodia ]:-> a Jack Black najlepej rockujacym aktorem jest(szkola rocka, przeboje i podboje)
Kielbasa Sausage !!!! Kiedys dla mnie hit sezonu Smile
Hehe... "Tribute" i wspomniana "Kiełbasa" rządzą Tongue , a "Tribute" z klipem to już mistrzostwo świata - oglądałem go tyle razy, ale ciąglę reaguję tak samo... Laughing
O kurewka, nie zauważyłem wczesniej tego tematu Smile Tak jak wszyscy już wspomnieli - dobry, jajcarski rock. A myslałem, że tylko ja tu tego słucham Big Grin
Ja niestety znam ich tylko z piosenki "tribute"(czy jakoś tak). Bardziej kojarze Jack'a Black'a z jego ról filmowych Big Grin
W odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie odpowiem:JA.
Stron: 1 2 3 4