Za Issues też zbytnio nie przepadam,chociaż kilka naprawdę dobrych utworów da się na tej płycie znaleźć.A Untoucheables nawet mi się podoba,dużo eksperymentów,ale w sumie poziom trzymają 8) Natomiast co do greatest hits-trudno się nie zgodzić z przedmówcą :? Lepiej by do Polski na koncert przyjechali

Ja tam lubię Korna,szczególnie album Issues.
8)
Jak dla mnie to Korn zwyczajnie nudny jest. Niby wokalista ma ciekawy głos, ale nie trafia to do mnie. Jedyny album jaki jestem w stanie strawić (ale też nie od początku do końca) to Follow The Leader. Jeśli chodzi o resztę to próbowałem, ale nie wyszło. Nudziło mi się po drugim utworze.
ja za Kornem zbytnio nie przepadam...pare piosenek mi sie podoba i to wszystko...ale bardzo lubie posluchac soundtracku to filmy Queen of the Damned(wczoraj ow film lecial na TVN)ktory caly skomponowal Jonathann...a szczegolnie uwielbiam piosenke "System"w ktorej spiewal Chester Bennington...
Właśnie wczoraj ogladałam ten film i stwierdziłam, że koniecznie muszę posłuchać soundtracku z tego filmu. Bo jest chyba zajebisty, sądząc po tych kawałkach. które słyszałam

DeMoN.|. napisał(a):jako że każdy tu wychwala, ja sie przeciwstawie:
korn to bzdet... (bo nu, a cały nu to pozerskie gówno)
tyle z mojej strony
i jeszcze dla lubiących korn (proponuje posłuchać tych piosenek, a i oglądnąć teledysk)
http://www.nanowar.it/en
http://www.nanowar.it/en/testi.htm#7a
demon ale ty jestes debil

po 1. to nie tolerujesz innej muzyki poza metalem a po 2. to naucz sie rozrozniac gatunku muzyczne - korn to nie newmetal
Hair of the dog napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):jako że każdy tu wychwala, ja sie przeciwstawie:
korn to bzdet... (bo nu, a cały nu to pozerskie gówno)
tyle z mojej strony
i jeszcze dla lubiących korn (proponuje posłuchać tych piosenek, a i oglądnąć teledysk)
http://www.nanowar.it/en
http://www.nanowar.it/en/testi.htm#7a
demon ale ty jestes debil
po 1. to nie tolerujesz innej muzyki poza metalem a po 2. to naucz sie rozrozniac gatunku muzyczne - korn to nie newmetal
korn nie nu metal?? to co?? moze najnowsza plyta nu metalem nie jest ale wczesniejsze wedlug mnie jak najbardziej
a tak po za tym
korna dawniej sluchalem i lubilem
teraz sie rozwinelem i nie slucham chodz od czasu do czasu jakiejs nuty troszki poslucha sie
A ja Korna nie lubię, nie lubiłam w przeszłości i chyba już lubić nie będę. Cóż, nu-metal, a za tym w ogóle nie przepadam (żeby nikogo nie urazić). Wolę cięższe gatunki...
nowy napisał(a):teraz sie rozwinelem
No właśnie widzę

Hair of the dog napisał(a):demon ale ty jestes debil
a). wzajemnie
1. co z tego? (Po co mam tolerować shit?)
2. Akurat to umiem i nie musisz mi tłumaczyć czy to new (może nie
new ale jak najbardziej (pozerski)
nu )
Ps: ja nigdzie nie napisałem że to new
:!: DEATH TO FALSE METAL :!:
DeMoN.|. napisał(a):Hair of the dog napisał(a):demon ale ty jestes debil
a). wzajemnie
1. co z tego? (Po co mam tolerować shit?)
2. Akurat to umiem i nie musisz mi tłumaczyć czy to new (może nie new ale jak najbardziej (pozerski) nu )
Ps: ja nigdzie nie napisałem że to new
:!: DEATH TO FALSE METAL :!:
Posłuchaj Motorhead i Venom, może zmądrzejesz... a KoRn nie jest bynajmniej złym zespołem, mają fajne niesamowicie ciężkie brzmienie, pierwsze albumy noszą widoczny ślad "zwolnionego" death metalu(tyle że trzeba by je
najpierw znać, a dopiero potem komentować, "Demonie") niestety po "Follow..." raczej odcinają kupony, ale mówi się trudno...
akurat trórczość Venom znam doskonale... (jeden z ulubionych zespołów)
Motorhead w miare...
A wogóle do czego to piszesz "Tomashu"?
Wcale nie muszę znać całej twórczości korna żeby uznać ten zespół za shit (wystarczą teledyski...)
Też nie lubię Korna

nie podchodzi mi po prostu. Za to Venoma kocham... heh na pogrzebie mają mi zagrać Buried Alive