Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: A co z KoRnem?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
C4roLl napisał(a):nie wiem jaki jest bo i tak go nie slucham Confusedhock: ale quostek go slucha i mowi ze fajny, moze wy byscie mi cos powiedzieli??

Tak- spierdalaj..

A serio- nie zadawaj glupich pytan..
Dżemik napisał(a):
C4roLl napisał(a):nie wiem jaki jest bo i tak go nie slucham Confusedhock: ale quostek go slucha i mowi ze fajny, moze wy byscie mi cos powiedzieli??

Tak- spierdalaj..

I zabierz ze sobą Quostka
Weźcie kur.wa miało być kulturalnie i bez wulgaryzmów do huja wacława i kurwy ciasnej batorego...

Ja KoRna słucham od 9 roku życia więc już prawie 4 lata... Można powiedzieć że wychowałem sie na KoRnie Angry

A tak ogólni3 to dwa słowa:

you RuleZZZ
And
KoRn RuleZZZ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Cytat:9 roku życia więc już prawie 4 lata

mocne Wink a prawie to dosc luzny termin.
Tenshi napisał(a):Ja KoRna słucham od 9 roku życia więc już prawie 4 lata... Można powiedzieć że wychowałem sie na KoRnie Angry
To co z Ciebie wyrosnie??
Ej ale to jest bardzo przykry topic...
No i co wyroslo Angry

Dlaczego smutny topic...?
nie smutny, ale przykry jak to kolega napisal. To tak trzeba przeczytac od poczatku do konca i sie zrozumie czemu PRZYKRY Laughing
Tenshi napisał(a):Weźcie kur.wa miało być kulturalnie i bez wulgaryzmów do huja wacława i kurwy ciasnej batorego...

A kto tak kurva, powiedział? Big Grin
Calmwater napisał(a):Wiem,że podobne tematy były,ale niestety zawsze się kończyły kłótniami i blokowaniem Sad Dlatego proszę o normalne,niewulgarne i nieobraźliwe komentarze.
korn to gówno.komercyjne gówno... Laughing
korn jeszt szpoko Laughing był ktoś oprócz mnie na ich koncercie 31 sierpnia???
Jak zobaczyłem fragment ich koncertu w Moskwie, to niemal nie rozpirzyłem komputera. Takiego miauczenia w życiu żem nie słyszał
No cóż...wiadomo,że Korn NIE MA PRAWA podobać się true-death-black-satan-metalom Laughing Laughing Laughing
Ja tam się nie uważam za tru-death-black-satan-metala, ale Korn-iszona i tak nie lubię Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19