Forum ostatnio chyba się sypie:
1-> Coraz częściej zdarza się błąd bazy danych, uniemożliwiający wejście;
2-> Emoty, że tak powiem, szlag trafił: zamiast starych, dobrych, czerwonych diabełków są ikonki standardowe bądź żywcem chyba ściągnięte z ForWhom Overkill.pl;
3-> Miały się pojawić rangi, a zamiast tego zniknęła liczba postów przy nickach (nie jest to może aż tak ważne, ale niewątpliwie świadczy o widocznym defekcie systemu)...
No to odpowiadam...
1. Blad uniemozliwiajacy wejscie faktycznie mogl sie ostatnio zdazac - zwiazane to jednak bylo nie z bledem bazy danych, tylko zmianami w konfirguracji serwera, na ktorym znajduje sie nie tylko forum, ale takze caly sklep r&m shop...
2. Emoticony juz sa - w dniu wczorajszym aktualizowalem forum z wersji 2.0.10 do 2.0.11 - a ze mialem zawalony praca dzien, zapomnialo mi sie przerzucic usmieszki (a przy okazji avatary

) do nowej wersji forum.
3. Co do tego problemu, to nie jest to problem, tylko wspolna decyzja modow - i na nich prosze krzyczec (zreszta na mnie tez, bo poparlem w koncu ten pomysl

) - w kazdym razie, umyslnie usunalem mozliwosc wyswietlania ilosci postow - ma to zapobiegac nadmiernemu i niepotrzebnemu ich nabijaniu. Rang userow rowniez nie bedzie z tego samego powodu.
Jesli ktos koniecznie chce sprawdzic ile dany uzytkownik nabil postow, to zawsze moze zajrzec do jego profilu.
A tak w ogole, co zlego, to nie ja
pozdrawiam
N.
Właśnie... My tu tylko sprzątamy, chcemy dobrze, ale mimo to możecie na nas krzyczeć ;D Masochizm nie jest zły... W granicach rozsądku rzecz jasna, limitów kreatywności nikt za to nie przwiduje

Nosferatu napisał(a):No to odpowiadam...
1. Blad uniemozliwiajacy wejscie faktycznie mogl sie ostatnio zdazac - zwiazane to jednak bylo nie z bledem bazy danych, tylko zmianami w konfirguracji serwera, na ktorym znajduje sie nie tylko forum, ale takze caly sklep r&m shop...
Tylko, że błąd nadal występuje ;/
Kamael napisał(a):Nosferatu napisał(a):No to odpowiadam...
Tylko, że błąd nadal występuje ;/
I właśnie przed chwilą miałem okazję tego doświadczyć

Kto nabija posty ten nabija, a mnie sięliczyć nie chce hehe... no i tak łyso wyglądajątylko dwie linijki bądź jedna pod avatarkiem jak ktoś nie wpisze miejscowości

. No ale trudno. Czasem się ciężko albo powoli wchodzi na forum, ale to da się przeżyć
Najbardziej mnie cieszy powrót diabełków

Dobra, to już wszystko wiem