• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:/

Forum ostatnio chyba się sypie:

1-> Coraz częściej zdarza się błąd bazy danych, uniemożliwiający wejście;

2-> Emoty, że tak powiem, szlag trafił: zamiast starych, dobrych, czerwonych diabełków są ikonki standardowe bądź żywcem chyba ściągnięte z ForWhom Overkill.pl;

3-> Miały się pojawić rangi, a zamiast tego zniknęła liczba postów przy nickach (nie jest to może aż tak ważne, ale niewątpliwie świadczy o widocznym defekcie systemu)...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

No to odpowiadam...

1. Blad uniemozliwiajacy wejscie faktycznie mogl sie ostatnio zdazac - zwiazane to jednak bylo nie z bledem bazy danych, tylko zmianami w konfirguracji serwera, na ktorym znajduje sie nie tylko forum, ale takze caly sklep r&m shop...

2. Emoticony juz sa - w dniu wczorajszym aktualizowalem forum z wersji 2.0.10 do 2.0.11 - a ze mialem zawalony praca dzien, zapomnialo mi sie przerzucic usmieszki (a przy okazji avatary Wink ) do nowej wersji forum.

3. Co do tego problemu, to nie jest to problem, tylko wspolna decyzja modow - i na nich prosze krzyczec (zreszta na mnie tez, bo poparlem w koncu ten pomysl Big Grin ) - w kazdym razie, umyslnie usunalem mozliwosc wyswietlania ilosci postow - ma to zapobiegac nadmiernemu i niepotrzebnemu ich nabijaniu. Rang userow rowniez nie bedzie z tego samego powodu.
Jesli ktos koniecznie chce sprawdzic ile dany uzytkownik nabil postow, to zawsze moze zajrzec do jego profilu.

A tak w ogole, co zlego, to nie ja Rolleyes
pozdrawiam
N.
Odpowiedz

Właśnie... My tu tylko sprzątamy, chcemy dobrze, ale mimo to możecie na nas krzyczeć ;D Masochizm nie jest zły... W granicach rozsądku rzecz jasna, limitów kreatywności nikt za to nie przwiduje Wink
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):No to odpowiadam...

1. Blad uniemozliwiajacy wejscie faktycznie mogl sie ostatnio zdazac - zwiazane to jednak bylo nie z bledem bazy danych, tylko zmianami w konfirguracji serwera, na ktorym znajduje sie nie tylko forum, ale takze caly sklep r&m shop...
Tylko, że błąd nadal występuje ;/
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
Nosferatu napisał(a):No to odpowiadam...

Tylko, że błąd nadal występuje ;/
I właśnie przed chwilą miałem okazję tego doświadczyć Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Kto nabija posty ten nabija, a mnie sięliczyć nie chce hehe... no i tak łyso wyglądajątylko dwie linijki bądź jedna pod avatarkiem jak ktoś nie wpisze miejscowości Big Grin. No ale trudno. Czasem się ciężko albo powoli wchodzi na forum, ale to da się przeżyć

Najbardziej mnie cieszy powrót diabełków Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Dobra, to już wszystko wiem Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości