Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak oszczedzić na alkoholu..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ostanio usłyszalam: 3 godziny techno sa jak setka wodki.Biorac pod uwae ze taka ilosc jest w klubach po 12-14 zlotych, to zobacznie ile oszczedzicie..Tak posiedziec sobie w techno klubie 6 godzin Big Grin Heh..czysty zysk Angry

Hethell
heheh to ja wole nie oszczedzac Wink
Zeby mi sie spodobalo techno to musialbym juz ostro byc napruty i raczej nic bym nie zaoszczedził Big Grin
Hethell napisał(a):Ostanio usłyszalam: 3 godziny techno sa jak setka wodki.Biorac pod uwae ze taka ilosc jest w klubach po 12-14 zlotych, to zobacznie ile oszczedzicie..Tak posiedziec sobie w techno klubie 6 godzin Big Grin Heh..czysty zysk Angry

Hethell
Za 12-14 złotych to ja mam 3 wina więc wnioski wyciągnij sama...
Heh...ludu....(nie) boży to jest w dziale humor...

Hethell
tylko 12? Tongue. Myślałam, że więcej.
A już wolę posłuchać muzyki aborygeńskiej huehue...to dopiero transowe. Nie dziwie się, że wpadali w ekstazy przy tym, a potem pewnie orgietki Big Grin
Trance rządzi dzieci ale się nie znacie.

Juno Reactor 8)
A ja za 8 zybli mam zajebista wódeczke od kumpla...przetestowana wielokrotnie i żyję...hehe...no za 8 jest poł litra... Angry
Najlepiej zaoszczędza się na alkoholu jak się go w ogóle nie pije. Kiedyś myślałem że to niemożliwe ale teraz, odkąd zmuszony jestem codziennie jeździć po parę godzin samochodem, nie mogę pić i wcale mnie do tego nie ciągnie. Za to samochód chleje za nas dwóch. Big Grin
Hethell napisał(a):Ostanio usłyszalam: 3 godziny techno sa jak setka wodki.Biorac pod uwae ze taka ilosc jest w klubach po 12-14 zlotych, to zobacznie ile oszczedzicie..Tak posiedziec sobie w techno klubie 6 godzin Big Grin Heh..czysty zysk Angry

Hethell
Hmm... to moznaby od rana do nocy w klubie siedziec. Po 6 godzinach zacznie sie robic znosnie a po 12 moze nawet fajnie Big Grin.
Dwie setki na 6 godzin?Kiepsko...Mam jeszcze lepsze i mniej bolesne rozwiązanie-bimber Angry

Arion

Daj spokój, bimber... Po jednej z imprez rycerskich, kiedy zostałam momentalnie ścięta takim samogonem [btw - smakował jak sfermentowana dętka ;P], trzymam się od podobnych mózgotrzepów z daleka... :) A tamto diabelstwo wyczuwam na odległość i omijam szerokim łukiem :>
zamiast siedziec w jakimś klubie i słuchac techno moglibyście sobie kupic winko Sophia- w moim rodzimym mieście ten wspaniały trunek można zakupic już za 4.50zl!!
...nie ma to jak Komandos za 2.80... Angry Rolleyes
'Pij Komandosa zostaniesz komandosem'... Big Grin
Stron: 1 2 3