Ewentualnie można poprosic miejscowego żula aby wypędził bimber z np. sznurówek albo skórek od chleba. Jednak na bimber trzebaby czekac a i żul mógłby zażądac czegoś za produkcję. Pozostaje nam Sophia- lub najnowszy mózgojeb rodzimej produkcji- Harry Potter, niestety przeogromna popularnośc, niezła moc i mała cena(3,20)spowodowała braki w magazynie spółki ŻUL S.A.
A ja polecam historię składni i fonetyki języka polskiego, łącznie z tymi wszystkimi jerami, przegłosem lechickim itd... cały tydzień to ryję, bo w sobotę piszę II etap olimpiady... (Trzymajcie kciuki

)
hmmm gratuluje..
a co do olimpiad... Wiecie co zrobiłam??? :> Zgłosiłam sie do olimpiady z religii, siadłam w kącie i wszystko zerżnęłam i jade na drugi etap!!!! HAHAHAHAHA!!! do wygrania jest pielgrzymka do rzymu i indeksy na kul 8) 8)

hier_kommt_die_sonne napisał(a):hmmm gratuluje..
a co do olimpiad... Wiecie co zrobiłam??? :> Zgłosiłam sie do olimpiady z religii, siadłam w kącie i wszystko zerżnęłam i jade na drugi etap!!!! HAHAHAHAHA!!! do wygrania jest pielgrzymka do rzymu i indeksy na kul 8) 8) 
Thx i również gratuluję
Przypomniał mi się dowcip:
- Czym się różni KUL (Katolicki Uniwersytet Lubelski) od WUML (Wyższej Szkoły Marksizmu-Leninizmu)?
- Tym samym, co Alma Mater od Kurwa Mać.

Arion napisał(a):Daj spokój, bimber... Po jednej z imprez rycerskich, kiedy zostałam momentalnie ścięta takim samogonem [btw - smakował jak sfermentowana dętka ;P], trzymam się od podobnych mózgotrzepów z daleka...
A tamto diabelstwo wyczuwam na odległość i omijam szerokim łukiem :>
Heh,pechowy jakiś musiał być :? Ja tam raz skosztowałem bimbru białoruskiego i nie był zły,chociaż efektowny.Niemniej nie wywoływał reakcji ubocznych

Chociaż z naszymi rodzimymi wynalazkami różnie bywa,zależy od pędzącego

Na ostatnim broodstock kumpel wzią wino które wczesniej sam sporządził. Skład owego trunku był dość tajemniczy. Poprzednio udało mu sie zrobić napalm i jakis kwas do rospuszczania ciał tak aby same kosci zostawały (działało

), wiec doświadczenie już miał Sam alkochol w swoim składzie miał miej wiecej wszystko to co da sie znalezc na ogródku, plus 0,5 litra amolu zakupionego w samych Żarach(dla smaku miał byc spirytus ale ta jeb.. prochibicja)
Po otwarciu troche dymiło... dymi dymi to się wydymi, pijemy.... .Jesli ktoś był na woodstock to wie za nad namiotami kriszny jest balon, a my siedzielismy w 10 osób i sie dziwimy... co tak ten ksieżyc tak nisko dzisiaj wisi
-ok 5 litrów kosztowało nas niecałe20 zł (bez amolu).
- to co rozpuscilismy w kwasie to nie był człowiek.
Slayard no cużtu dużo mówić twoja wypowiedz wszystko wyjaśnia
Tomash napisał(a):Ja zamiast alkoholu polecam... matematyke!! poczytajcie sobie godzinkę o całkach oznaczonych i nieoznaczonych, punktach osobliwych, podstawieniach Eulera, wzorach Leibniza, czy - mój faworyt - liczbach zespolonych... działa lepiej niż spirol 
podobne dzialnie jest takie ze doprowadza do bełtania
Emma napisał(a):Tomash napisał(a):Ja zamiast alkoholu polecam... matematyke!! poczytajcie sobie godzinkę o całkach oznaczonych i nieoznaczonych, punktach osobliwych, podstawieniach Eulera, wzorach Leibniza, czy - mój faworyt - liczbach zespolonych... działa lepiej niż spirol 
podobne dzialnie jest takie ze doprowadza do bełtania
Popieram!!
Cała szkoła doprowadza mnie do bełtania...
Mnie równiez

a matematyka najbardziej...
15 minut matmy ma dzialanie szkrzynki piwa...
dlatego ludzie mówię wam unikajcie matmy to uratujecie zdrowie!!
no to na rozgrzewke zadanko, czekam na odpowiedzi,
rozwiaz rownanie
x^2 + y^2 + 2x - 6y = -10
x^2 oznacza x do kwadratu
no to kto jest teraz madry?

1. X^2+2x + y^2 - 6y + 10 = 0
2. x^2+2x+1 + y^2- 6y + 9 = 0
3. (x+1)^2 + (y-3)^2 = 0
Czyli to jest punkt o współrzędnych (-1,3), gdyby
po prawej była liczba dodatnia, to byłby to okrąg, banał, nie weszło

/ chyba że rozwiązanie ma być liczbą zespoloną?????/
wow jestem pod wrazeniem ;]