Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Rock Ballads
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
gabrysia napisał(a):Coldplay "Cloks"

I podoba mi się jeszcze piosenka "Wish you were here", nie wiem kto ją śpiewa w oryginale. Ja słyszałam ją w wykonaniu Artura Gadowskiego. Ładna bardzo... Big Grin

Oryginał - Pink Floyd...
gabrysia napisał(a):I podoba mi się jeszcze piosenka "Wish you were here", nie wiem kto ją śpiewa w oryginale. Ja słyszałam ją w wykonaniu Artura Gadowskiego. Ładna bardzo... Big Grin

No comments - żeby "Wish you were here" nie znać...
Z całym szacunkiem dla Gadowskiego - przy PF jest zaledwie pierdkiem SmileSmileSmile
Saul Hudson napisał(a):
gabrysia napisał(a):I podoba mi się jeszcze piosenka "Wish you were here", nie wiem kto ją śpiewa w oryginale. Ja słyszałam ją w wykonaniu Artura Gadowskiego. Ładna bardzo... Big Grin

No comments - żeby "Wish you were here" nie znać...
A co ja do cholery muszę znać wszystkie piosenki, które uważane są za jakieś klasyki czy coś?? Nie słucham Pink Floyd więc skąd miałam wiedzieć kto to śpiewa.
To i tak jeszcze nic w porównaniu z moją ex-girl (Boże, gdzie ja miałem oczy?!?!) - nie znała On The Turnin' Away, a na plecaku nosiła wielką naszywkę Pink Floyd... Mad Mad Mad Evil or Very Mad
NAjlepsze było californication od RHCP !!! 8)
Metallica "Nothing Elde Mathers"
Pink Floyd "High Hopes"
Placebo "Special Needs"
Within Temptation "In Perfect Harmony"
L'Ame Immortelle "5 Jahre"
Reamonn "Star"
Coldplay "The Scientist"
Tongue Orestes - APC
Popieram Dzeyle !! Ten piękny głos Maynarda @___@ <ślinotok>
wspanialy wokal powiedzialabym wrecz ze orgazmicznie cudowny... Big Grin Big Grin
Ballady Metallici, Pink Floydów i Gun's and Rose's

Nie będe sie rozpisywał bo nie ma sensu Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Napisałem to co chciałem napisać Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
qba32167 napisał(a):Gun's and Rose's

Nie no , takiego cuda to ja jeszcze nie widziałem Tongue
Dzięki Smile ale muszę cie zaskoczyć i napisać (niestety poprawnie) Guns N' Roses Smile
Saul Hudson napisał(a):
qba32167 napisał(a):Gun's and Rose's

Nie no , takiego cuda to ja jeszcze nie widziałem Tongue
A ja widziałem... Raz tak podpisali video PARADISE CITY w MTV Classic... Tongue
"SHE LOVES ME NOT" Faith No More rządzi i wymiata! Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7