05-14-2005, 09:24 AM
05-14-2005, 04:23 PM
Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"
Kto ogląda? 

05-14-2005, 08:53 PM
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"Kto ogląda?
Ja

05-15-2005, 12:35 PM
Arcos napisał(a):Przypomnę Ci jeszczegabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"Kto ogląda?
Ja![]()
![]()
:!: :!: :!: jak nie zapomne
![]()
![]()
:!: :!: :!:

05-22-2005, 06:43 PM
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"ogladalem i wypasKto ogląda?

05-23-2005, 02:13 PM
pawn888 napisał(a):Ja niegabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"ogladalem i wypasKto ogląda?

05-23-2005, 04:22 PM
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud"Ja chciałam oglądać,ale krótko przed 24 zasnęłamKto ogląda?
Ale niedługo i tak sobie go obejrzę, bo już zamówiłam i mam nadzieję,że szybko przyjdzie

05-23-2005, 08:55 PM
a ja oglądałam
specjalnie nawet wróciłam do domu szybciej niż początkowo zamierzałam. nie ma to jak szczytny cel 

05-24-2005, 10:35 AM
Zespolu tego slucham od dawna ale dopiero teraz mialem okazje ogladnac "Sex pistols - wscieklosc i brud". Moim skromnym jest to film niesamowity bo ukazujacy zarowno historie zespolu jak i zycie prywatne jego czlonkow.
Rzecza, ktora najbardziej mnie ucieszyla byly wypowiedzi muzykow [ milo jest 'zobaczyc' i uslyszec legende na zywo ].
Wiele osob zastanawialo sie dlaczego twarze pistolsow pograzone byly w cieniu ?? Mysle, ze odpowiedz jest prosta. "... Są to po poprostu twarze dojrzałych, starzejących się ludzi. Ich zderzenie z wizerunkami z lat 70. byłoby rozbiciem iluzji, podejrzanej "nieśmiertelności"..."
[ Tekst w cudzyslowie zaczerpniety ze strony Onetu - linka daje na samym dole ]
Film obfitowal w wiele sytuacji powaznych [ problem Sida z prochami ] jak i smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu, wywiad z SP w telewizji - chlopaki mialy niezly ubaw]
Ogolnie rzecz biorac caly film cholernie mi sie podobal [ zeby nie powiedziec, ze byl zajebisty ]. Moim zdaniem jest to obowiazkowa pozycja w zbiorach kazdego fana Pistolsow. Ja bym porownal te produkcje do encyklopedii tego zespolu. Goraco polecam tym, ktorzy nie mieli przyjemnosci ogladac ...
P.S - http://film.onet.pl/7327,7249,1,recenzje.html
Rzecza, ktora najbardziej mnie ucieszyla byly wypowiedzi muzykow [ milo jest 'zobaczyc' i uslyszec legende na zywo ].
Wiele osob zastanawialo sie dlaczego twarze pistolsow pograzone byly w cieniu ?? Mysle, ze odpowiedz jest prosta. "... Są to po poprostu twarze dojrzałych, starzejących się ludzi. Ich zderzenie z wizerunkami z lat 70. byłoby rozbiciem iluzji, podejrzanej "nieśmiertelności"..."
[ Tekst w cudzyslowie zaczerpniety ze strony Onetu - linka daje na samym dole ]
Film obfitowal w wiele sytuacji powaznych [ problem Sida z prochami ] jak i smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu, wywiad z SP w telewizji - chlopaki mialy niezly ubaw]
Ogolnie rzecz biorac caly film cholernie mi sie podobal [ zeby nie powiedziec, ze byl zajebisty ]. Moim zdaniem jest to obowiazkowa pozycja w zbiorach kazdego fana Pistolsow. Ja bym porownal te produkcje do encyklopedii tego zespolu. Goraco polecam tym, ktorzy nie mieli przyjemnosci ogladac ...
P.S - http://film.onet.pl/7327,7249,1,recenzje.html
05-24-2005, 10:47 AM
...
05-24-2005, 01:10 PM
na planet byl duzo duzo lepszy
05-24-2005, 01:50 PM
Cytat:...smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu...dlamnie to nie bylo smieszne bo jesli dobrze zrozumialem zasnoł od hery....
05-24-2005, 01:56 PM
pawn888 napisał(a):dlamnie to nie bylo smieszne bo jesli dobrze zrozumialem zasnoł od hery....No był nieźle naćpany

06-08-2005, 09:44 PM
Tego drugiego chyba więcej, hehehe
06-21-2005, 08:58 PM
mam pytanko dotyczące sida czemy on nosi koszulke z swastyką czy to była kolejna oznaka buntu przeciwko tym długowłosym ludziom z pacyfami na koszulkach których pistolsi nie trawili czy... no właśnie co o tym myślicie???
p.s filmik widziałem i jest zajebisty:p a zasypiający sid mnie rozbroił
p.s filmik widziałem i jest zajebisty:p a zasypiający sid mnie rozbroił