Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sex Pistols: wściekłość i brud
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Klasyka Big Grin Big Grin Big Grin :!: :!: :!: filmu nie widziałem jeśli chodzi o wściekłość to cool ale brud no niezbyt niezbyt ale kapela wspaniała :!: :!: :!:
Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud" Laughing Kto ogląda? Wink
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud" Laughing Kto ogląda? Wink

Ja Laughing Laughing Laughing :!: :!: :!: jak nie zapomne Big Grin Big Grin Big Grin :!: :!: :!:
Arcos napisał(a):
gabrysia napisał(a):Jejciu, jejciu, jejciu. 20.05 godz. 00.15 POLSAT "Sex Pistols: Wściekłość i brud" Laughing Kto ogląda? Wink

Ja Laughing Laughing Laughing :!: :!: :!: jak nie zapomne Big Grin Big Grin Big Grin :!: :!: :!:
Przypomnę Ci jeszcze Wink Hmm...może sobie nagram na video? W końcu nie codziennie można oglądać film o Pistolsach Big Grin
ogladalem i wypas Smile
pawn888 napisał(a):
ogladalem i wypas Smile
Ja nie Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Przyszłam zbyt "wstawiona" do domu i jakoś zapomniałam Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Ale pewnie jeszcze nie raz zobaczę. Wiem, że wypas Wink Już go oglądałam kiedyś. Ale z chęcią obejrzę kolejne kilkanaście razy Laughing
Ja chciałam oglądać,ale krótko przed 24 zasnęłam
Ale niedługo i tak sobie go obejrzę, bo już zamówiłam i mam nadzieję,że szybko przyjdzie Smile
a ja oglądałam Big Grin specjalnie nawet wróciłam do domu szybciej niż początkowo zamierzałam. nie ma to jak szczytny cel Smile
Zespolu tego slucham od dawna ale dopiero teraz mialem okazje ogladnac "Sex pistols - wscieklosc i brud". Moim skromnym jest to film niesamowity bo ukazujacy zarowno historie zespolu jak i zycie prywatne jego czlonkow.

Rzecza, ktora najbardziej mnie ucieszyla byly wypowiedzi muzykow [ milo jest 'zobaczyc' i uslyszec legende na zywo ].

Wiele osob zastanawialo sie dlaczego twarze pistolsow pograzone byly w cieniu ?? Mysle, ze odpowiedz jest prosta. "... Są to po poprostu twarze dojrzałych, starzejących się ludzi. Ich zderzenie z wizerunkami z lat 70. byłoby rozbiciem iluzji, podejrzanej "nieśmiertelności"..."

[ Tekst w cudzyslowie zaczerpniety ze strony Onetu - linka daje na samym dole ]

Film obfitowal w wiele sytuacji powaznych [ problem Sida z prochami ] jak i smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu, wywiad z SP w telewizji - chlopaki mialy niezly ubaw]

Ogolnie rzecz biorac caly film cholernie mi sie podobal [ zeby nie powiedziec, ze byl zajebisty ]. Moim zdaniem jest to obowiazkowa pozycja w zbiorach kazdego fana Pistolsow. Ja bym porownal te produkcje do encyklopedii tego zespolu. Goraco polecam tym, ktorzy nie mieli przyjemnosci ogladac ...

P.S - http://film.onet.pl/7327,7249,1,recenzje.html
...
na planet byl duzo duzo lepszy
Cytat:...smiesznych [ Sid zasypia podczas wywiadu...
dlamnie to nie bylo smieszne bo jesli dobrze zrozumialem zasnoł od hery....
pawn888 napisał(a):dlamnie to nie bylo smieszne bo jesli dobrze zrozumialem zasnoł od hery....
No był nieźle naćpany Sad Co dragi robią z człowieka...
Tego drugiego chyba więcej, hehehe
mam pytanko dotyczące sida czemy on nosi koszulke z swastyką czy to była kolejna oznaka buntu przeciwko tym długowłosym ludziom z pacyfami na koszulkach których pistolsi nie trawili czy... no właśnie co o tym myślicie???

p.s filmik widziałem i jest zajebisty:p a zasypiający sid mnie rozbroił
Stron: 1 2 3 4