Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sex Pistols: wściekłość i brud
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
A ja lubię oglądać sporty ekstremalne. Znaczy się zawody, zwłaszcza na bmxSmile Niestety filmu nie obejrzę, bo moim rodzicom znudziła się kablówka Crying or Very Sad
Moze Z Neta da Sie Sciagnac ??
wlasnie wlasnie z neta mozna zassac naprawde fajne filmiki ..ekstrim sie chowa Tongue
co sądzice o piosence sex pistols "brown eyed girl"?
super film o sex pistols na planete .. Smile duzo wypowiedzi czlonkow .. chyba lepszy od tego na TVP2
A ja wlasnie wczoraj zakupilam te cudo,powiem tak nie zasnelam,ogladalam z zaciekawieniem,przez chwile sie zastanawialam po cholere ja to kupilam,ale widac sie oplacalo Big Grin ,coz pistolsi,jak pistolsi...hehe,tylko ta dziwczyna sida Mad nie chce nic mowic,ale naprawde przypomina mi Courtney Love,tylko ta akurat zyje Mad ,coz...sid wydalam mi sie ladniejszy Confusedhock: ,to na pewno ,ze widzialam czarno-biale zdjecia, Laughing i nie wiem,czemy johnny gadal,ze jest brzydki(obecnie tak),ale mi sie podobal Laughing i czytalam gdzies ,ze nie umie spiewac, mi sie podoba taki wokal...a muzycy,hehe pomyslec,ze nie umieli grac,ani jednego akordu i ani wybic rytmu na perkusji Wink A jak pojechali wszyscy po nich jak wydali "God Save The Queen"? ,zal mi sie zrobilo... Crying or Very Sad ,dobra juz nie chce mi sie pisac...super film Tongue Big Grin Rolleyes
Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam" Big Grin
Beast King napisał(a):Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam" Big Grin
Jakoś nie jestem specjalnie zaskoczona Wink Laughing
ja i tak uwazam ze chlopcy ze Slipknota sa przekotami jezeli chodzi o tego typu wybryki. No bo jezeli gitarzysta rzuca dawno zdechlym krukiem po publicznosci, a tamta wdychajac aromat rzyga pod siebie no to sorry.
a ja tam lubie se ich posłuchać od czasu do czasu... niekoniecznie na żywo..
gabrysia napisał(a):
Beast King napisał(a):Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam" Big Grin
Jakoś nie jestem specjalnie zaskoczona Wink Laughing

no tak, w końcu w samym filmie "wściekłość i brud" jest pokazane wyraźnie, jak wyglądało życie pistolsów. Mimo to zespół stoi u mnie w czołówce muzyki punk, mimo że ich kariera nie trwała długo, to jednak został po nich ślad. A utwory "Anarchy it the UK" i słynne Boże Chroń królową powalają. Tongue

Anonymous

XdkyX napisał(a):ja i tak uwazam ze chlopcy ze Slipknota sa przekotami jezeli chodzi o tego typu wybryki. No bo jezeli gitarzysta rzuca dawno zdechlym krukiem po publicznosci, a tamta wdychajac aromat rzyga pod siebie no to sorry.
o jaki mroczny...

POZER! ORAĆ GO
Confusedhock: :? i nic wiecej
Wyluzujcie sobie z tym pozerstwem... :>
CZasem, jak czytam niekotre posty, to by wychodzilo, ze poza 4 osobami reszta jest pozerami :>

Co nie zmienia faktu, ze torche ich jest...
Frustra napisał(a):no tak, w końcu w samym filmie "wściekłość i brud" jest pokazane wyraźnie, jak wyglądało życie pistolsów. Mimo to zespół stoi u mnie w czołówce muzyki punk, mimo że ich kariera nie trwała długo, to jednak został po nich ślad. A utwory "Anarchy it the UK" i słynne Boże Chroń królową powalają. Tongue
Yeah, to także jeden z moich ulubionych punkowych zespołów. Tylko dlaczego wszyscy tak wielbią Sida? Tego za cholerę nie potrafię zrozumieć :?
Stron: 1 2 3 4