Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Smutne czasy dla Punka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):DlATEgo WłaŚNie uwaŻAM Że siĘ NIE znasz, nic nIE rozumIesz i JEStEŚ głupi
Widze że wszystko się od Ciebie odbija... nic nie dociera. Evil or Very Mad
widze że mnie dawno tu nie było. Czego wy ise czepiacie teraz? Kziąże Krzystof też napsiał że po co się kłucić a wy dalej brniecie w ten temat ?!?! odjebcie ię od nas to nie będzie rozmowy bo wy i tak nie potraficie o tym rozmawić! i GÓWNO wiedzie u punku ! Confusedhock:
a Ty jesteś kto? pan i władca?
W dodatku wiesz wszystko i jestes nieomylny. To nie Twoje forum, więc jeśli ktoś chce to może sobie dyskutowac. A to że do was nic nie dociera to racja. Klapki na oczach i świata nie widzicie... tylko ten swój zasrany. Nie wiem jak można byc tak zaślepionym sobą, że nie odbiera się żadnych bodźców z zewnątrz - co by ktoś nie powiedział to Ty i tak swoje...

["BO MOJA RACJA JEST MOJSZA NIŻ TWOJSZA"] :?

A co do tego...

Cytat:odjebcie ię od nas to nie będzie rozmowy bo wy i tak nie potraficie o tym rozmawić!

...nie wiem czy to zauważyłeś, ale to Ty się przyjebałeś do "metali" i wszystkich, którzy mają zdanie inne niż Twoje
jebac metali i każdego kto uważa inaczej 8)
Karaluch internetowy napisał(a):jebac metali i każdego kto uważa inaczej 8)
Tak jak pisałem wcześniej:
Kalin napisał(a):Jak brak argumentów to najprościej rzucać obelgi bluzgi itp...
Dokładnie się sprawdza...
Żenada
Karaluch: Idź lepiej pompować rower dla Anarchii, bo już nie wiadomo, czy się z Ciebie śmiać, czy Ci współczuć :?
niE, to wy CHłopAkI ubraNI na czarnO maCIE raCJĘ. iDĘ pierdolNĄC jakIEgoŚ koTA w ImIĘ szatana.
WY na Pewno NIE maCIe klapek na oczaCH wmaWIAJĄc SOBIE Że Świat Jest zajEBIsty i ŻyciE jEst PIĘkne.
I w OGÓle strASzNIE jesteŚcie w swoICH postawaCH koNSekwentni - UZNaWanie, Że NegoWanie czegoKoLwiek Z zAłoŻenia JESt Złe z JEDnEj STrony i SŁuchanIE muzYki o Zagładzie Z drugiej.
To JESt DOpiero ŻałOSne.
I znowu po duzej czesci zgadzam sie z 'KSięciem Krzysztofem'. Gdybys tylko pisal czytelniej, to by czytanie TWoich wypowiedzi, czesto ciekawych latwiejsze bylo...

Nie jest tak, ze zycie jest piekne- klamstwo okrutne, ale nie ma sie co dolowac z drugiej strony ludki na sile...

@KAraluch internetowy- super wypowiedz, doprawdy, taka pelna wymyslnych metafor i doglebnych argumentow- rzygac sie chce...

Kalin napisał(a):Kościół nadal psuje świat.

Czekam z neicirpliwoscia na argumentacje/przyklad.[/quote]
Cytat:
Kalin napisał(a):Kościół nadal psuje świat.

Czekam z neicirpliwoscia na argumentacje/przyklad
Kościół namawia do życia po Bożemu, ustala jakieś zasady, a sam się do tych zasad nie stosuje.
Nie stosują sie do zazad LUDZIE głąbie a nie kościół! a wiesz że ja wierzący jestem a do kościoła nie chodzę! to nie religia jest zła tylko tacy pierdolenie zadufani materialiści jak WY sa takimi chamami i wmawiają sobie takie rzeczy! "świat jest piękny wspaniały więc żuć na tacę" ! Kurwa... kto ma jeszcze jakies mONdre argumenty Surprised
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):I w OGÓle strASzNIE jesteŚcie w swoICH postawaCH koNSekwentni - UZNaWanie, Że NegoWanie czegoKoLwiek Z zAłoŻenia JESt Złe z JEDnEj STrony i SŁuchanIE muzYki o Zagładzie Z drugiej.
To JESt DOpiero ŻałOSne.
Negacja = zaprzeczenie.

Teza I:
Złe jest zaprzeczenie (negacja) czegokolwiek, w tym istnienia zła, bo oznacza to obojętność i brak prób przeciwdziałania temu złu.

Teza II:
Słuchanie muzyki o zagładzie uświadamia obecność tego zła, gdyż Złe jest zaprzeczenie (negacja) czegokolwiek, w tym istnienia zła, bo oznacza to obojętność i brak prób przeciwdziałania temu złu.

Teza I = Teza II

Jasne? Smile

Kalin napisał(a):Kościół namawia do życia po Bożemu, ustala jakieś zasady, a sam się do tych zasad nie stosuje.
Przede wszystkim szerzy przesądy oraz krzywdzące stereotypy, a wszystko po to, by jednostki mogły się wzbogacić kosztem ogółu.
Karaluch internetowy napisał(a):Nie stosują sie do zazad LUDZIE głąbie a nie kościół! a wiesz że ja wierzący jestem a do kościoła nie chodzę! to nie religia jest zła tylko tacy pierdolenie zadufani materialiści jak WY sa takimi chamami i wmawiają sobie takie rzeczy! "świat jest piękny wspaniały więc żuć na tacę" ! Kurwa... kto ma jeszcze jakies mONdre argumenty Surprised

Hipokryta z Ciebie..
aXe Rose napisał(a):
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):I w OGÓle strASzNIE jesteŚcie w swoICH postawaCH koNSekwentni - UZNaWanie, Że NegoWanie czegoKoLwiek Z zAłoŻenia JESt Złe z JEDnEj STrony i SŁuchanIE muzYki o Zagładzie Z drugiej.
To JESt DOpiero ŻałOSne.
Negacja = zaprzeczenie.

Teza I:
Złe jest zaprzeczenie (negacja) czegokolwiek, w tym istnienia zła, bo oznacza to obojętność i brak prób przeciwdziałania temu złu.

Teza II:
Słuchanie muzyki o zagładzie uświadamia obecność tego zła, gdyż Złe jest zaprzeczenie (negacja) czegokolwiek, w tym istnienia zła, bo oznacza to obojętność i brak prób przeciwdziałania temu złu.

Teza I = Teza II

Jasne? Smile

Kalin napisał(a):Kościół namawia do życia po Bożemu, ustala jakieś zasady, a sam się do tych zasad nie stosuje.
Przede wszystkim szerzy przesądy oraz krzywdzące stereotypy, a wszystko po to, by jednostki mogły się wzbogacić kosztem ogółu.

FIloZOFIa NA poZIoMiE 6. Klasy szkoły pODstawoWej.
TeOrie SPiskoWE zawsZE byŁy W cenie
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
To JESt DOpiero ŻałOSne.
Negacja = zaprzeczenie.

Teza I:

Teza II:

Teza I = Teza II

Jasne? Smile

FIloZOFIa NA poZIoMiE 6. Klasy szkoły pODstawoWej.
TeOrie SPiskoWE zawsZE byŁy W cenie
Dlatego też zdziwiło mnie, że zdawałeś się czegoś tak prostego nie pojmować...
Uwilebiam takie ofgolnikowe stwierdzenia swoja droga, a najlepsze jest to, ze nie stosujace sie do 'ustalonych przez Kosciol zasad' ze 2% (max)księży sluzy za usprawiedliwienie chorej nienawisci do tej instytucji...

@Książe: Wlasnie, to sa teorie spiskowe, niekotrzy nie moga zyc bez nich, tak jak bez jakiegos, chocby wymyslonego wroga- dla naziolow sa to Zydzi i.t.p., dla komuchow i tym podobnych Kosciol ...
Stron: 1 2 3 4 5 6