Ja jadę głównie dla Apocalyptici, bo muszę ich w końcu zobaczyć na żywo. Credy też chętne obejrzę, z ciekawości. No i Turbo, klasyka przecież... Poza tym reszat składu też prezentuje się całkiem interesująco.
nom, ja jadę, może być ciekawie(aczkolwiek niekoniecznie) szczególnie interesuje mnie występ

Amon Amarth, reszta raczej niespecjalnie. Zawsze jednak będzie to akazja do poszerzenia horyzontów muzycznych i poznania wielu interesujących ludzi

DD

Tomash napisał(a):hm a wie ktos co to za wynalazek to całe ANJ??
http://www.anj.su/ O ile sie docytasz

Jak dla mnie na tegorocznej Metalmanii jest jeden zespół, który chciałabym usłyszeć na żywo - Apocalyptica. Ale przecież nie zapłacę 119 zł, żeby zobaczyć jedną kapelę... Może w następnym roku zagrają ciekawsze zespoły?
eh coraz bardziej bym chciała na te Metalmanię

. Katatonia, Amon Amarth, Apocalyptica...Arcturus... eh. Ale pewnie nie będę mogła

. Może ktoś nagra całość i wyśle mi?

Cytat:CENA:
119 zł ( płyta + miejsca siedzące z wyj. sektorów H i J i loży) i 129 zł ( w dniu koncertu)
149 zł (sektory H i J) i 159 zł ( w dniu koncertu)
199 zł (loża) i 209 zł (w dniu koncertu)
UWAGA: W cenę biletu, wliczone zostały zarówno płyta kompaktowa jak i plakat festiwalowy oraz naklejka, które fani otrzymają przy wejściu na koncert.
Cena nie jest aż tak wygórowana jakby się mogło wydawać (dostajemy płytę i plakat). Dużo osób z forum się wybiera?
Skippy napisał(a):Dużo osób z forum się wybiera?
Jezeli ziomus basu nie bedzie kupowal, to 3 mrocznych true panow z Tych pojedzie w bialych rekawiczkach i maseczce (; Za jakies 2-3 tygodnie bedzie wiadomo dokladnie (;
Ja sie wybieram

Ja rowniez

Który rodzaj biletu zamierzacie wybrac..? =>
Ja bym pojechała, ale za smarkata jestem i z kasą cieniutko...

Dlatego nalezy sie wstrzymac z kupnem biletu niemal do ostatniej chwili

chwalić Dziubińskiego, dzięki niemu mamy Morbid Angel w Stolycy...
nowa APOCALYPTICA to nieporozumienie..