05-18-2005, 10:24 PM
05-19-2005, 12:41 AM
No i jestem ciekawa sprawozdania z premiery hehehe ja już widziałam i.. nie ma co liczyć na "powalający scenariusz" no.. chyba, ze powalający śmiechem 

05-19-2005, 02:26 AM
Luna deMoon napisał(a):No i jestem ciekawa sprawozdania z premiery hehehe ja już widziałam i.. nie ma co liczyć na "powalający scenariusz" no.. chyba, ze powalający śmiechemmoze powiesz mi co Cie tak w nim rozbawilo?
Fakt, scenariusz arcydzielem nie jest - banał na banale, akcja niekiedy sie okropnie dluzy... tak na dobra sprawe film moglby zacząć sie w polowie

ALE
Zdecydowanie jest to najlepsza czesc z "nowej trylogii". Ktos, kto czuje swiat gwiezdnych wojen, nie zwroci zbytnio uwagi na wyzej wspomniane defekty tylko wchlonie film sekunda po sekundzie. Rzeczy niedopowiedziane zas uzupelni we wlasnym zakresie (czyt. uruchomi wyobraznie) i wyjdzie z kina z otwartą paszczęką jęcząc w myślach "jeszcze, jeeeszczeee".
05-19-2005, 09:55 PM
Wiecie czemu 1 i 2 epizod były słabe...bo nie było tam Dartha Vadera....a bez NIEGO nie ma (przynajmniej dla mnie) SW
A do kina na E3 iśc TRZEBA!!!!!!!!!!!!!!!(chociaż na plakacie Anakin wygląda troche tak,no....pedalsko i ciotowato?
)
PZDR dla wszystkich Sithow(dla Jedi wyjątkowo też
)
A do kina na E3 iśc TRZEBA!!!!!!!!!!!!!!!(chociaż na plakacie Anakin wygląda troche tak,no....pedalsko i ciotowato?

PZDR dla wszystkich Sithow(dla Jedi wyjątkowo też

05-19-2005, 10:34 PM
DOBRE BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imperium Kontratakuje to to nie jest, ale było dobre. Jak przystało na Gwiezdne Wojny jest pięknie: efekty specjalne, zdjęcia, bitwy, choreografia walk, okręty, postacie. Wszytsko dopieszczone na maxa. Dialogi jak zwykle troszku drweniane, ale co tam, przecież nie to tyu jest najważniejsze. Tu liczy się LEGENDA, a teraz Lucas stanął na wysokości zadania.
Drażnić mogą tylko te zabawne momenty, i rozwlekłe zakończenie (mogliby se podarować sceny z przekzaywaniem dzieciaków-przecież to każdy wie!!!!).
Ale proszę państwa, Lord Vader powstał, drżyj galaktyko, bo nadchodzą czasy Imperium.
A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej.
Imperium Kontratakuje to to nie jest, ale było dobre. Jak przystało na Gwiezdne Wojny jest pięknie: efekty specjalne, zdjęcia, bitwy, choreografia walk, okręty, postacie. Wszytsko dopieszczone na maxa. Dialogi jak zwykle troszku drweniane, ale co tam, przecież nie to tyu jest najważniejsze. Tu liczy się LEGENDA, a teraz Lucas stanął na wysokości zadania.
Drażnić mogą tylko te zabawne momenty, i rozwlekłe zakończenie (mogliby se podarować sceny z przekzaywaniem dzieciaków-przecież to każdy wie!!!!).
Ale proszę państwa, Lord Vader powstał, drżyj galaktyko, bo nadchodzą czasy Imperium.
A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej.

05-20-2005, 01:43 PM
Tuomasss napisał(a):A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej.
POPIERAM!!!!!!! BRAWA DLA TEGO PANA!!!!!

05-20-2005, 03:48 PM
Dementor napisał(a):no to i ja sie podpisze.Tuomasss napisał(a):A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej.
POPIERAM!!!!!!! BRAWA DLA TEGO PANA!!!!!![]()
tak btw ja ide na ten film jeszcze raz

05-20-2005, 05:06 PM
Ja ide za 30 minut na busa..żeby na E3 pojechac
(ale sie podniecam
)
Zaraz mnie moc od środka rozsadzi
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaraz mnie moc od środka rozsadzi

NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05-22-2005, 12:23 AM
a ja poczekam aż tłumy się przez kina przewalą i pójdę jak już prawie nikogo nie będzie
Po co się pchać. Aż tak mi się do tych nowych nie pali. To nie stare SW. Ah szkoda. Jedyne co jest naprawde dobre w tych nowych to efekty. I bzzzz miecza świetlnego 
I i II mi się nie były jakieś bardzo złe, ale to już nie Gwiezdne Wojny imo. Po prostu film w tych realiach :]
Faktycznie, śmierdzi to maszynką do kasy.
Jak obejrzę Zemste Shitów to napiszę jak wrażenia

I i II mi się nie były jakieś bardzo złe, ale to już nie Gwiezdne Wojny imo. Po prostu film w tych realiach :]
Faktycznie, śmierdzi to maszynką do kasy.
Jak obejrzę Zemste Shitów to napiszę jak wrażenia
05-24-2005, 02:42 PM
Byłem na pra-premierze i rzecz mogę iż, epizod 3 to taka bardziej "waleczna" 2 co dodaje jej troszkę uroku, choć i tak mało co nie usnąłem podczas seansu ( dialogi miedzy anakinem a padme,są niszczące...)
05-26-2005, 10:58 AM
jaaa ale syf, jak mzona cos takiego lubic? fucking star wars - blyem na tym bo znajomi chcieli ale NO MORE! <rzygi>
05-26-2005, 11:38 AM
Masz za malo midichlorianow zeby pojac potege Mocy.. 

05-26-2005, 11:42 AM
Dżemik napisał(a):Masz za malo midichlorianow zeby pojac potege Mocy..
Ale zrozumie...

05-26-2005, 11:53 AM
O nie, nie.. Republika do tego nie dopusci!
Parafrazujac Manowar:
Bright side, or no side at all!

Parafrazujac Manowar:
Bright side, or no side at all!

05-26-2005, 11:54 AM
tix napisał(a):jaaa ale syf, jak mzona cos takiego lubic? fucking star wars - blyem na tym bo znajomi chcieli ale NO MORE! <rzygi>I find your lack of faith disturbing...