Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SW Ep III Revenge of the Sith
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
A ja za moment wybywam na premiere ;P
No i jestem ciekawa sprawozdania z premiery hehehe ja już widziałam i.. nie ma co liczyć na "powalający scenariusz" no.. chyba, ze powalający śmiechem Big Grin
Luna deMoon napisał(a):No i jestem ciekawa sprawozdania z premiery hehehe ja już widziałam i.. nie ma co liczyć na "powalający scenariusz" no.. chyba, ze powalający śmiechem Big Grin
moze powiesz mi co Cie tak w nim rozbawilo?
Fakt, scenariusz arcydzielem nie jest - banał na banale, akcja niekiedy sie okropnie dluzy... tak na dobra sprawe film moglby zacząć sie w polowie Tongue... za duzo "zabawnych" wstawek. Przedewszystkim zle ukazano rozterki moralne Anakina - lucas skupil sie na watku milosnym a o reszcie tylko wspomnial..
ALE
Zdecydowanie jest to najlepsza czesc z "nowej trylogii". Ktos, kto czuje swiat gwiezdnych wojen, nie zwroci zbytnio uwagi na wyzej wspomniane defekty tylko wchlonie film sekunda po sekundzie. Rzeczy niedopowiedziane zas uzupelni we wlasnym zakresie (czyt. uruchomi wyobraznie) i wyjdzie z kina z otwartą paszczęką jęcząc w myślach "jeszcze, jeeeszczeee".
Wiecie czemu 1 i 2 epizod były słabe...bo nie było tam Dartha Vadera....a bez NIEGO nie ma (przynajmniej dla mnie) SW

A do kina na E3 iśc TRZEBA!!!!!!!!!!!!!!!(chociaż na plakacie Anakin wygląda troche tak,no....pedalsko i ciotowato? Smile )

PZDR dla wszystkich Sithow(dla Jedi wyjątkowo też Smile )
DOBRE BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imperium Kontratakuje to to nie jest, ale było dobre. Jak przystało na Gwiezdne Wojny jest pięknie: efekty specjalne, zdjęcia, bitwy, choreografia walk, okręty, postacie. Wszytsko dopieszczone na maxa. Dialogi jak zwykle troszku drweniane, ale co tam, przecież nie to tyu jest najważniejsze. Tu liczy się LEGENDA, a teraz Lucas stanął na wysokości zadania.
Drażnić mogą tylko te zabawne momenty, i rozwlekłe zakończenie (mogliby se podarować sceny z przekzaywaniem dzieciaków-przecież to każdy wie!!!!).

Ale proszę państwa, Lord Vader powstał, drżyj galaktyko, bo nadchodzą czasy Imperium.

A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej. Laughing
Tuomasss napisał(a):A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej. Laughing

POPIERAM!!!!!!! BRAWA DLA TEGO PANA!!!!! Big Grin Big Grin
Dementor napisał(a):
Tuomasss napisał(a):A kto twierdzi (tak jak niektózy moi znajomi) że to film o facetach z nocnikami na głowie, którzy machają zarówkami ten się nie zna i najlepiej nich milczy, nie inczej. Laughing

POPIERAM!!!!!!! BRAWA DLA TEGO PANA!!!!! Big Grin Big Grin
no to i ja sie podpisze.
tak btw ja ide na ten film jeszcze raz Tongue
Ja ide za 30 minut na busa..żeby na E3 pojechac Big Grin (ale sie podniecam Big Grin Big Grin )
Zaraz mnie moc od środka rozsadzi Big Grin Big Grin Big Grin

NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rolleyes
a ja poczekam aż tłumy się przez kina przewalą i pójdę jak już prawie nikogo nie będzie Big Grin Po co się pchać. Aż tak mi się do tych nowych nie pali. To nie stare SW. Ah szkoda. Jedyne co jest naprawde dobre w tych nowych to efekty. I bzzzz miecza świetlnego Big Grin

I i II mi się nie były jakieś bardzo złe, ale to już nie Gwiezdne Wojny imo. Po prostu film w tych realiach :]
Faktycznie, śmierdzi to maszynką do kasy.

Jak obejrzę Zemste Shitów to napiszę jak wrażenia
Byłem na pra-premierze i rzecz mogę iż, epizod 3 to taka bardziej "waleczna" 2 co dodaje jej troszkę uroku, choć i tak mało co nie usnąłem podczas seansu ( dialogi miedzy anakinem a padme,są niszczące...)
jaaa ale syf, jak mzona cos takiego lubic? fucking star wars - blyem na tym bo znajomi chcieli ale NO MORE! <rzygi>
Masz za malo midichlorianow zeby pojac potege Mocy.. Wink
Dżemik napisał(a):Masz za malo midichlorianow zeby pojac potege Mocy.. Wink

Ale zrozumie... Wink Niedługo Ciemna Strona sie przebudzi, a Imperium znowu zajmie należne mu miejsce we wszechświecie.
O nie, nie.. Republika do tego nie dopusci! Smile

Parafrazujac Manowar:

Bright side, or no side at all! Wink
tix napisał(a):jaaa ale syf, jak mzona cos takiego lubic? fucking star wars - blyem na tym bo znajomi chcieli ale NO MORE! <rzygi>
I find your lack of faith disturbing...
Stron: 1 2 3 4 5