Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SW Ep III Revenge of the Sith
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Laughing chcesz to ci divx'a podrzuce, pewnie bedzie przed premierą...
SHOX! napisał(a):Laughing chcesz to ci divx'a podrzuce, pewnie bedzie przed premierą...

pewnie już jest ale trzeba dobrze poszukać. "Dwie Wieże" miałam 2 miesiące przed premierą i to w doskonałej jakości na 3 płytach Tongue ale SW wolę zobaczyć w kinie Big Grin
Mam bilet na premiere Smile
Neth napisał(a):Mam bilet na premiere Smile

Łoo, ale jesteś boss Big Grin

A ja właśnie obejrzałem trzy nowe trailery, naprawdę wypaśny kawałek kina, jejku, niech już będzie 19 maja !!!!
Tuomasss napisał(a):(..) niech już będzie 19 maja !!!!

ta... dziekujmy naszym belfrom, że obozy integrujące klase urządzają w cudownych terminach 13 V - 20 V :? i żeby wrócić DZIEŃ PO premierze!! <wali głową w biurko>
Dziękujmy ministerstwu edukacji że w ten dzień będę pisał maturę z WOSU i zamiast biegać z kumplem po mieście i machać pomalowanymi na różne kolory patykami bucząc przy tym Marsz Imperialny to będę przez pięć godzin dusił się w garniturze w szkole Evil or Very Mad

<rzuca nożem w zdjęcie ministra edukacji i trafia w oko>
I. <trafia w oko swoje (jakim cudem Confusedhock: ) czy ministra na zdjęciu?>
II. <skąd ma fotki ministra w pokoju?????>
III. <kiedy wyjdzie kompletna seria DVD SW?>
Cytat:I. <trafia w oko swoje (jakim cudem Confusedhock: ) czy ministra na zdjęciu?>
Oko ministar, nie moje, bo (zaraza) rzucam nożem a nie bumerangiem coby wracał Big Grin
Cytat:II. <skąd ma fotki ministra w pokoju?????>
Jednym z dobrodziejstw jakie niesie ze sobą internet jest możliwość dorwania zdjęcia każdego polityka i wydrukowania go sobie. A poza tym to żart był... Laughing
Cytat:III. <kiedy wyjdzie kompletna seria DVD SW?>

On nie ma pojęcia, ale po urodzinakch zamiaruje kupić tego boxa z klasycznymi epizodami. Już się cieszy i łapki zaciera.
Podejrzewam, że część trzecia w niczym nie będzie lepsza od poprzednich... Niestety
A ja proponuje przed Epizodem 3 obejżeć Wojne Klonów - wyjaśnia wiele rzeczy Big Grin Big Grin Laughing
Nie Wojnę, a Atak Klonów. Oglądałem - niezła parodyjka. Szczególnie mi się podobało jak Yoda zaczął śmigać po ścianach. Zastanawiające, jak Lucas mógł zrobić takie "coś" :?
Beast King napisał(a):Nie Wojnę, a Atak Klonów. Oglądałem - niezła parodyjka. Szczególnie mi się podobało jak Yoda zaczął śmigać po ścianach. Zastanawiające, jak Lucas mógł zrobić takie "coś" :?

Nie ja sie nie pomyliłem Chodziło mi o serial Gwiezdne Wojny - Wojny Klonów.!!!! Akcja jego toczy sie po między II a III epizodem

a oto skreen z jednego z odcinków
[Obrazek: cw170ta.jpg]

i okładka od DVD

[Obrazek: b0006z2lmo01lzzzzzzz9mq.jpg]

Surprised Surprised Laughing
NIE NIE NIE! Żadnych seriali o SW, tymbardziej rysunkowych! Mad rzeczywiście, Stara Trylogia jest o niebo lepsza od I i II części, ale po obejrzeniu zwiastunów i przesłuchaniu ścieżki dźwiękowej część III zapowiada się niezmiernie interesująco.
O rany! Jak zobaczyłem rysunkowego Obi-Wana mało z krzesła nie spadłem! Gdzie można coś takiego kupić?
Ja to Wojne klonów sciągam przez emule. linki są na osloskop.NET
Stron: 1 2 3 4 5