Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Roman Kostrzewski u Wojewódzkiego...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
14 listopada gościem Kuby będzie Roman Kostrzewski.

Roman Kostrzewski - do niedawna filar, ostoja i duma trash-metalowego zespołu KAT. Dzisiaj ze względu na "brak porozumienia na płaszczyźnie artystycznej" definitywnie opuścił zespół i teraz jest artystą solowym. Co oczywiście nie przeszkadza mu być dla wielu wzorowym przykładem satanisty w ogóle a satanisty polskiego w szczególności...

UWAGA ! W trakcie nagrywania tego programu żadne zwierzę nie poniosło szkody.

Tutaj jest zwiastun tego odcinka >>http://img.interia.pl/poplista/nimg/ogol...585997.avi
Dodam ze drugim gościem jest Fryta więc będzie mozna sie z kogoś pośmiać...
Kurde Frytka bedzie a ja nie mam Polsatu Laughing Laughing Big Grin
Hehe musze to zobaczyc, ale pewnie nic nowego sie o tym gosciu nie dowiem... to psychol i tyle. Moze byc smiesznie.
Trzeba to obejrzeć,a noż widelec Romek dosra "Powiatowemu"? Smile
A o ktorej to to bedzie ? :> Musze, musze obejrzeć <lol> Wkoncu Kat to jeden z moich ulubionych zespolow, a Kostrzewski to jego wokalista (były...)
Splash napisał(a):A o ktorej to to bedzie ? :>

o 22.00 -> tak napisane jest w gazecie Big Grin

Arion

ktoś skomentuje?
bo ja się chyba wstrzymam... :?
No Roman pokazał co potrafi... Evil or Very Mad
Jedyne co powiem to to że spieprzył opinie Metalom konkretnit...nie on jeden oczywiście ale nie musiał się do tego przyczyniać...a pomyśleć żę lubiłem KATa Crying or Very Sad
Jestem zażenowany , wyłączyłem 7 minut przed końcem , bo już na to patrzyć nie mogłem . Koniec świata po prostu z tego gościa ...
Ogladalem wywiady Wojewodzkiego z Tytusem.. Peterem.. (on wypadl chyba najlepiej) i Piekarczykiem (bodajze?).. Wszystkie byly na przyzwoitym poziomie.. No.. Tytus zrobil z siebie kretyna.. Ale w swoim stylu.. Roman natomiast.. khym.. brak slow.. =/
Odpierdolcie się od Romka. To Wojewódzki od samego początku widać było, że postanowił sobie z niego śmiechy zrobić. Romek to bardzo inteligentny człowiek a po prostu sobie jaja zrobił. A czy zepsuł opinię metalom... jaką opinię i jakim metalom? Wam? Gówniarzom z gimnazjum? Nie rozśmieszajcie mnie :?
Romek widać było że jest pijany albo naćpany, bo wiadomo, że w tym progreamie nie ma mowy o poważnej gadce, więc się wyluzował. Spierdalać dzieci Evil or Very Mad
heh, cóż za złość ....
heh... to bar i amazonki też widzieliście? Wink

jak można to oglądac... na sam widok ryja wojewódzkiego mnie cholera bierze...
gannon napisał(a):heh... to bar i amazonki też widzieliście? Wink

jak można to oglądac... na sam widok ryja wojewódzkiego mnie cholera bierze...

Nigdy gnoja nie znosiłem. Krytyk muzyczny się znalazł. Po IDOLU ma u mnie przejebane.
a co on takiego powiedzial ze zepsul opinie "metalowcom" ? lol
Stron: 1 2