14 listopada gościem Kuby będzie Roman Kostrzewski.
Roman Kostrzewski - do niedawna filar, ostoja i duma trash-metalowego zespołu KAT. Dzisiaj ze względu na "brak porozumienia na płaszczyźnie artystycznej" definitywnie opuścił zespół i teraz jest artystą solowym. Co oczywiście nie przeszkadza mu być dla wielu wzorowym przykładem satanisty w ogóle a satanisty polskiego w szczególności...
UWAGA ! W trakcie nagrywania tego programu żadne zwierzę nie poniosło szkody.
Tutaj jest zwiastun tego odcinka >>
http://img.interia.pl/poplista/nimg/ogol...585997.avi
Dodam ze drugim gościem jest Fryta więc będzie mozna sie z kogoś pośmiać...
Hehe musze to zobaczyc, ale pewnie nic nowego sie o tym gosciu nie dowiem... to psychol i tyle. Moze byc smiesznie.
Trzeba to obejrzeć,a noż widelec Romek dosra "Powiatowemu"?

A o ktorej to to bedzie ? :> Musze, musze obejrzeć <lol> Wkoncu Kat to jeden z moich ulubionych zespolow, a Kostrzewski to jego wokalista (były...)
Splash napisał(a):A o ktorej to to bedzie ? :>
o 22.00 -> tak napisane jest w gazecie

ktoś skomentuje?
bo ja się chyba wstrzymam... :?
No Roman pokazał co potrafi...
Jedyne co powiem to to że spieprzył opinie Metalom konkretnit...nie on jeden oczywiście ale nie musiał się do tego przyczyniać...a pomyśleć żę lubiłem KATa

Jestem zażenowany , wyłączyłem 7 minut przed końcem , bo już na to patrzyć nie mogłem . Koniec świata po prostu z tego gościa ...
Ogladalem wywiady Wojewodzkiego z Tytusem.. Peterem.. (on wypadl chyba najlepiej) i Piekarczykiem (bodajze?).. Wszystkie byly na przyzwoitym poziomie.. No.. Tytus zrobil z siebie kretyna.. Ale w swoim stylu.. Roman natomiast.. khym.. brak slow.. =/
Odpierdolcie się od Romka. To Wojewódzki od samego początku widać było, że postanowił sobie z niego śmiechy zrobić. Romek to bardzo inteligentny człowiek a po prostu sobie jaja zrobił. A czy zepsuł opinię metalom... jaką opinię i jakim metalom? Wam? Gówniarzom z gimnazjum? Nie rozśmieszajcie mnie :?
Romek widać było że jest pijany albo naćpany, bo wiadomo, że w tym progreamie nie ma mowy o poważnej gadce, więc się wyluzował. Spierdalać dzieci

heh... to bar i amazonki też widzieliście?
jak można to oglądac... na sam widok ryja wojewódzkiego mnie cholera bierze...
gannon napisał(a):heh... to bar i amazonki też widzieliście?
jak można to oglądac... na sam widok ryja wojewódzkiego mnie cholera bierze...
Nigdy gnoja nie znosiłem. Krytyk muzyczny się znalazł. Po IDOLU ma u mnie przejebane.
a co on takiego powiedzial ze zepsul opinie "metalowcom" ? lol