zwała byla konkretna... Wojewódzki pojechał po nim jak chciał.."niezjadl kota na sniadanie to...." pffff buahah dobre...Dla mnie Romek sie zbłaźnił i tyle...
Hair of the dog napisał(a):a co on takiego powiedzial ze zepsul opinie "metalowcom" ? lol
On nie zepsul opinii 'metalowcom'.. jako grupie osobnikow.. Poprostu wyszedl na debila.. jako jednostka..
Ale opinie zbirowości robią jednostki...więc jeśli obejrzał to ktoś nie mający pojęcia o metalu będzie myślał stereotypowo po tym jak zobaczył Romana...jaki jeden taka reszta...
Atreju najpierw myśl potem pisz i uwarzaj na kogo mówisz gówniarz...taka moja drobna uwaga bo nie lubie jak jakiś pierdolec mnie wyzywa...a do gimnazjum nie chodziłem bo mnie jeszcze nie obejmowało...

Emhyr napisał(a):jeśli obejrzał to ktoś nie mający pojęcia o metalu będzie myślał stereotypowo po tym jak zobaczył Romana...
A to ciekawe... zwłaszcza, że ani razu nie padło słowo "metal" :?
Nie oglądałem... Może to i dobrze?
Splash napisał(a):Nie oglądałem... Może to i dobrze?
Niczego nie straciłeś.

Takiej kichy dawno w TV nie pokazywano.Po tym programie jestem przekonany,że Kostrzewski ma szajbę.
Hehe czyli tak jak mowilem

, stary pajac i tyle!
Bardziej sie zblaznic to juz chyba nie mogl, ale czego sie bylo spodziewac. Wojewodzki choc poszarpany jest troche, jest tez kumaty i nie mial problemu pojechac z nim jak z baranem...
Dżemik napisał(a):On nie zepsul opinii 'metalowcom'.. jako grupie osobnikow.. Poprostu wyszedl na debila.. jako jednostka..
Posrało was z tą opinią , czy jak ?? ;P Jesteście jak jakiś kujon , ktory po raz pierwszy w życiu spóźnił się na lekcje i się martwi , czy mu to opinii nie popsuje .... Mnie szczerze mówiąc zwisa co ludzie sobie myślą , jakbym się tym jakoś szczególnie przejował , to bym już chyba zdechł

Z resztą nie oglądali tego wszyscy ...
A ja sie dosc mocno zdegustowalam. I to nie samym zachowaniem Romka, bo widac bylo, ze sobie jaja robi, tylko Pierwsza Swieta Naszego Kraju. :? Wielce zdegustowana i zgorszona byla. Pfff!

Ona! Buhahahaha!
Co do Wojewodzkiego....no coz, nie mam o nim najlepszego zdania. Narcyz zakichany. W ogole nie wiem, po co gosci do programu zaprasza, skoro i tak nie daje im dojsc do slowa? :? Szkoda, ze Kostrzewski w ramach odpowiedzi na "pytania" Wojewodzkiego nie spiewal "Jestem wesoly Romek, (...)". Przynajmniej zagluszylby barana

E tam Kostrzewski zrobił z siebie to co zrobił i gucio, mówiąc szczerze mi wyglądał na naćpanego, ale nevermind.
Większą "polewkę" miałam z Frytki, dziewczyna w ogóle nie wiedziała co się dzieje i o co chodzi. Jej wyraz twarzy widocznie o tym świadczył.
hm... nie oglądałam żadnych barów ani big brawerów, frytka to była ta, co siliła się na odegranie jakiejś scenki z czegoś? Jeśli tak, to na to trafiłam. Ale wcześniej nie widziałam, więc nie wiem co to było z Romkiem. A co do samego talk show, to powinien sie on nazywać raczej... Wojewódzki Show. Bo faktycznie... nawet jeśli jego goście mają coś inteligentnego do powiedzenia (w przeciwieństwie do takich frytek i innych platynek wytleniałych

) to i tak im nie daje dojść do słowa, przekrzykuje i robi z siebie medialnego pajaca.

. Czasem jak coś przypadkiem robię w pokoju z tv, to to oglądam. Zlewa totalna