Jakoś nie natrafiłem na temat o Alicji,mam nadzieję,że ślepy nie jestem.Słuchacie kapeli pana Vincenta?Jakie reakcje w was wywołuje?Co sądzicie o jego podejściu do religii i jej wpływie na tworzoną przez niego muzykę?Tak czy siak to kawał historii ciężkiego grania

Mnie najbardziej podobają się nowsze płyty,szczególnie Dragontown,trochę mniej Brutal Planet.A ze starszych piosenek?I`m Eighteen czy The Black Widow.
Darzę go szacunkiem za kawałek "School's Out".Mój hymn swego czasu.

Muzycznie Alice Cooper ma dość ciekawe brzmienie,chociaż "Science Fiction" brzmi bardzo garażowo.Pewnikiem w trakcie nagrywania ktoś z ekipy trzymał mikrofon w dupie.

Hehe...I głos mu się jakoś za bardzo nie zmienia mimo upływu lat

Jeśli o hymn chodzi,to u nas w klasie w LO też funkcjonował,szczególnie przed wakacjami.Za to w środku roku wypierali go Floydzi z Another Brick In The Wall

Ja bez bicia przyznam że znam tylko parę kawałków i to głównie za sprawą "Welcome to my nightmare". Specem w tej dziedzinie nie jestem

Uwielbiam Alice'a. Piewszy poważny kontakt z jego muzyką miałem u swojej kuzynki

ja ją wprowadziłem szerzej w Metallicę, a ona mnie w Coopera

Słyszałam jeden album Alicji, mianowicie "Hey Stoopid". Jest to kawał
świetnego rockowego grania, bardzo przyjemnego dla ucha (przynajmniej dla mojego :] ) Tytułowy utwór rządzi

Alisss

hah lubię, lubię
Jende z moich ulubionych kawałków:
Hey Stoopid
Loves A Loaded Gun
Stolen Prayer
It's me
Billion Dollar Babies
I'm eighteen
No More Mr. Nice Guy
School's out
House of Fire
i oczywiście Poison ;]
ahh.. Alice Cooper
ulubione utwory:
*'I never cry'
*'Lullaby'
*Die for you'
*'Why trust you'
*'Fresh blood'
*'Is It My Body'
*'You and me'
*'Desperado'
*'Killer'
*'No More Mr. Nice Guy'
*'Guilty'
*'Go to hell'
*'Only Woman Bleed'
*'Schools out'
*'How You Goona See Me Now'
*'From The Inside'
*'You Want It, You Got It'
*'Prince Of Darkness'
*'Freedom'
*'Poison'
*'You're My Temptation'
*'Stolen Prayer'
i wiele innych
Albumy od 'Prettiest For You' do ' Dragon Town'
Moje najbardziej ulubione płytki to Hey Stoopid i Trash ...po prostu geniusz

Alicje znam pobieznie i nie do konca, ale mimo to do lubie - jakos tak podoba mi sie jego styl

A do tego wszystkiego jakoś nie wypalił się tak jak wiele gwiazd rocka i nadal ma świetny głos

Dobry przykład dla niektórych sław...
Znam tylko kilka utworów, a najbardziej podoba mi się "Poison"
Znam kilka kawałkow, grają ciekawie, mi osobiscie całkiem całkiem przypadli do gustu

Lubie AC. Graja dobra muzyke, a ten wokal czasem mnie smieszy. Ulubione piosenki to: Poison, House of fire, Muscle of love, You and me i Sex, Death and Money.
Bardzo ciekawy wokalnie i instrumentalnie zespol

hock: Album :"Trash" rządzi jak dla mnie i piosenka pt: He`s back(The man behind the mask) swietna. Lordi w 2003 roku zagrał ja na swoim kocenrcie w Raumanmeri

Ten tekst chyba wyjatkowo pasuje do tego zepsolu