06-24-2006, 05:13 PM
Stron: 1 2
06-27-2006, 05:58 PM
Schools Out od maja do października
!!!

07-29-2006, 12:58 PM
Lock Me Up
heh i jeszcze ten refren:
If you don't like it you can lock me up
Woah, oh, oh, oh, oh,
Woah, oh, oh, oh, oh,

heh i jeszcze ten refren:
Woah, oh, oh, oh, oh,
Woah, oh, oh, oh, oh,

02-26-2012, 01:19 PM
Alice Cooper to mój absolutny numer 1 spośród wszystkich zespołów, ktore slucham.
Posiadam całą dyskografie tego Pana a moje ulubione albumy to "Trash", "Hey Stoopid", "Welcome to my Nightmare" oraz "Brutal Planet".
18 Października ubiegłego roku miałem niebywałą przyjemność być na jego koncercie w Austrii. Był to mój pierwszy w życiu wyjazd za granicę a zarazem pierwszy koncert zagranicznego artysty takiego formatu na jakim miałem zaszczyt być obecny.
Polecam również najnowszą płytę Alice'a "Welcome 2 my Nightmare"!
Posiadam całą dyskografie tego Pana a moje ulubione albumy to "Trash", "Hey Stoopid", "Welcome to my Nightmare" oraz "Brutal Planet".
18 Października ubiegłego roku miałem niebywałą przyjemność być na jego koncercie w Austrii. Był to mój pierwszy w życiu wyjazd za granicę a zarazem pierwszy koncert zagranicznego artysty takiego formatu na jakim miałem zaszczyt być obecny.
Polecam również najnowszą płytę Alice'a "Welcome 2 my Nightmare"!
05-05-2013, 02:58 PM
Kurde. Wstyd przyznać, ale mam 23 lata a słucham go od pół roku dopiero. I z ręką na sercu pokochałam na całego <3
Wyda się to banalne, ale takie utwory jak Poison,Trash, Bed of Nails, Billion Dollar Babies czy Hey Stoopid pomogły mi zmierzyć się z przeciwnościami losu
Szkoda, że nie mam kaski na jego koncert w Polsce
Wyda się to banalne, ale takie utwory jak Poison,Trash, Bed of Nails, Billion Dollar Babies czy Hey Stoopid pomogły mi zmierzyć się z przeciwnościami losu

Szkoda, że nie mam kaski na jego koncert w Polsce

Stron: 1 2