Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ooo, pod awatarem pojawila sie u mnie ilosc postow, to juz na stale taka zmiana?
Cytat:zlikwidujmy forum i wyrażajmy opinie poprzez maila, wtedy nie będzie żadnych wyścigów, avatary też po nic nie służą zlikwidować, ksywa po co ona unicestwić tak będzie najlepiej. Po kiego jakiekolwiek dodatki do forum niech się przeistoczy w jedną wielką skrzynkę mailową
Bez przesady

Nie popadaj w zbytnie skrajności, jeżeli Ci nie pasuje, to przecież nikt Cię nie zmusza do uczestniczenia w życiu tego forum :?
I nie musisz odpisywać już więcej w tym temacie, bo i tak Twoje produkowanie się niczego nie zmieni.
Rangi są zbędne moim zdaniem ... nic nie znaczą, jedynie słuszne i chwalebne zasługi przez kogoś wykonanne mogą być nagradzane w postaci podpisu nad avatarem

Rangi mogły by być tylko żeby nazwy rang nie były w stylu masz 5 postów jesteś idiotą a jak masz 500 to tylko debliem

Ale ogólnie mogą być rangi mi to nie będzie przeszkadzać
A moim zdaniem rangi to raczej kiepski pomysł - zaczęłoby sie bezsensowne nabijanie postów.
Po co komu rangi? A zresztą niby jakie miałyby być?

Snow, Raven, Goth???

Wtedy wszyscy dobijaliby do Gotha i na tym poprzestawali, bo każdy przecież chce nim być... Tylko teraz pytanie - lepszy byłby Goth czy Mroczny Brat?

Nie, każdy by chciał mieć status Vampire( następny po goth zdaje się), bo to jest mega tru. Nie wiem tylko czy coś jest dalej. Może Prince of Darkness?

Albo Father of All Vampires?

a moze zwieracz?
oj za duzo losux'a czytam

Jak Losux to ja chcę mieć rangę Tom'Ash, bo jest debest!!!
"Wprowadźmy zdjęcia zwieraczy do dowodów osobistych"
Heh poza tym myślę że rangi nie spowodują wielkiego floodowania.... No i byłoby zabawnie, gdyby wymyśleć jakieś fajne nazwy..... I rydzyk musi być!
Rankingi są może i fajne, bo urozmaicają jakoś forum ale... zachęcają do nabijania postów i tyle;] a w konsekwencji do zaśmiecania forum 
Wniosek jeden: wprowadzić rangi, ale żeby były śmieszne <lol>
Uważam że dobrze jest tak jak jest teraz. Nie ma sensu wprowadzać żadnych rang.
aczkolwiek jakiś śmieszny podpisik byłby fajny

(na jednym forum widziałam kiedyś coś w stylu " ma jedną babkę", "Ma już wiaderko i grabki" )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10