Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Rangi userów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
No własnie nie wiadomo do konca po co to nam ? Big Grin ale mogło by być całkiem śmiesznie Big Grin
Zbedny bajer,..

Ja i tak bede mial True Black pagan Moderator,.. Laughing
Żeby zlikwidować nabijanie postów, trzeba zmobilizować moderatorów... niech pilnują, i dają parę ostrzeżeń za posty typu

"fnananmfanpgangpoibgb boahgnbp[nanvapbnpanb nmpigananpnfpa"

A potem np. czasowy ban czy coś w tym stylu....
psychosis napisał(a):Rangi jak najbardziej... czemu nie, Choć z drugiej strony do czego to nam?? Big Grin

a po co nam forum? niech ktos zrobi stronke, walnie adresy mailowe userów i bedziemy wysylac do siebie zalaczniki pisane w Notatniku, albo lepiej... dyskutujmy przez opisy GG Evil or Very Mad

Acrid > zmień w czyn to! Big Grin yoł Wink

Anonymous

No wlasnie po co jakis ranking rzeby jedem mugl muwic ze jest lepszy od drugiego. Ja nie widze sensu bedzie tylko wiecej flooderow.
ups nie zalogowalo mnie =P
BOO napisał(a):
psychosis napisał(a):Rangi jak najbardziej... czemu nie, Choć z drugiej strony do czego to nam?? Big Grin

a po co nam forum? niech ktos zrobi stronke, walnie adresy mailowe userów i bedziemy wysylac do siebie zalaczniki pisane w Notatniku, albo lepiej... dyskutujmy przez opisy GG Evil or Very Mad

Acrid > zmień w czyn to! Big Grin yoł Wink

jesssoo to jest co innego FORUM to jest podstawa a rangi to jakiś dodatek do forum....niejest aż tak ważny jak Forum...
Ja osobiście jestem tutaj neutralny.Bylem kiedyś na forum www.dogomania.pl bo mialem problem z psem tam ludzie dopiero postow mają po 14 tyś a tematy po 50 stron sie ciągną. Zreszta nie o tym chcialem mowić .
Można by bylo tak zrobić jak juz kiedyś pisalem na forum www.codservice.prv.pl zrobić rangę po określeniu kolesia postów typu ; hahahah , ja nie moge !itd. zrobić rangę SPAMER . To napewno będzie odstraszać . pozatym SPAMERa można na RYDZYKa zmienić Smile Smile Laughing Laughing Laughing Laughing
Mlody >>> Tongue

Psychosis >>> to wylaczmy emotikonki Laughing Wink
eght.. ale emontki wyrażaja emocje co w danej chwili czujesz.. np Smile Big Grin Laughing Crying or Very Sad Evil or Very Mad itp.. oczywiście tak jak słwa ale bardziej obrazkowoWink a to jest ranking i do czego służy , do niczego konkretnego..
popieram Młodego i jego pomysł z Rydzykiem Tongue Tongue Tongue
Jestem ZA ! Szkoda, że nie ma już www.forumimages.com - tam były zajebiste obrazki do rang.
ja mogę się podjąć wyrysowania klimatycznych obrazków - chodzi o to, że np. jedna ranga ma 1 malutki obrazek, druga dwa itd, prawda? :]
Rangi cos w stylu:
(moje stare forum)

[Obrazek: lamka.gif]
[Obrazek: ale_0.gif]
[Obrazek: ale_1.gif]
[Obrazek: ale_2.gif]
[Obrazek: ale_3.gif]
[Obrazek: ale_4.gif]
[Obrazek: ale_5.gif]
[Obrazek: ale_admin.gif]
[Obrazek: ale_mod.gif]

Niestety pod ten template niepasuje, ja mialem jasniejszy troszke (czerwono czarny, ale inszy =P).

Ps. Mam nadzieje ze rangi widac,..
Acrid - zajebiste..Wink mi tam takie odpowiadają jak najbardziej..Wink))
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10