Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pantera!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Przemek87 napisał(a):Nie ma jak pewienn katechizm mojego brata z gimnazjum gdzie księża (zapewne trvue znawcy muzyki) przestrzegają przed zgubnym wpływem "CRASH" metalu 8) 8)
troche im sie chyba pojebało z trashem co nie zmienia fakt że zrobili wykład na 3 strony. Jeszcze napisali że Queen byli satanistami bo Freddie mówił "Na scenie jestem diabłem" Big Grin Big Grin
kocham katechizmy
Zajebiście na temat Big Grin
ponoć nigdy wcześniej niepublikowany utwór Dimebaga http://www.ridefordime.com/music/transvestite.mp3
ta kapela nie pasuje do klimatu dzialu, ale z drugiej strony nie ma oddzielnego miejsca na glam
Taa,ale glam to pierwsze 4 płytki,dalej to już post-thrash zwany także groovem
Cicho, chciał pewnie wykazać, ze zaraz ktoś wyskoczy, kto nie znał początków Pamntery, a ten by się okazał wielkim znafco, uświadamiając takiego delikwenta, w czym rzecz ;>
XdkyX czemu czytając Twojego posta pomyślałem, że nie warto Ci odpisywać i tłumaczyć, czemu Pantery nie określa się mianem glam metalu?

Nie ważne. Jutro 8 XII...
Hellyeah

Czego nie wiesz o zespole bębniarza Pantery
Pod koniec lutego pojawi się singel zapowiadający debiutancki album grupy Hellyeah, w której na perkusji gra Vinnie Paul, w przeszłości muzyk Pantery i Damageplan. Płytę promować będzie kompozycja "You Wouldn't Know".

Płytowy debiut Hellyeah będzie zatytułowany tak samo, jak zespół. Krążek ukaże się 10 kwietnia z logo wytwórni Epic. Za produkcję odpowiedzialni będą Vinnie Paul i Sterling Winfield. Jak mówił Vinnie w rozmowie z Onet.pl, na płycie znajdzie się 12 kompozycji.

Poza słynnym bębniarzem Hellyeah tworzą również: Chad Gray i Greg Tribbett z Mudvayne (odpowiednio wokal i gitara) oraz Jerry Montano i Tom Maxwell z grupy Nothingface (odpowiednio gitara basowa i gitara).

Dwóch kompozycji Hellyeah można od jakiegoś czasu słuchać na stronie zespołu w serwisie MySpace.
http://myspace.com/hellyeah
Stron: 1 2 3 4 5