Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bathory...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
bmx napisał(a):"Under the sign of the dark mark" Angry

Hmm a ja zawsze myślałem że Black mark Confusedhock: Rolleyes Dziwne Laughing
"bmx napisał:
"Under the sign of the dark mark"

Hmm a ja zawsze myślałem że Black mark Dziwne"

o fuck, rzeczywiście Embarrassed

wybaczcie...
Hethell napisał(a):pagan
rotfl

4 pierwsze albumy to szatan wcielony, reszta mnie za bardzo nie interesuje poza kilkoma utworami
Weny tworczej dzis nie posiadam wiec dodam od siebie iz teledysk jest swietny zas cala spuscizne Bathory bezkrytycznie wielbie ;d
za niegramatycznosc tekstu przepraszac.

Anonymous

Legenda cóż tu dużo mówić... świetny zespół, szkoda że Quorthon nie żyje...
A teledysk: trochę dziwny, trochę monotonny, o wikingach itd...
Tomash napisał(a):A tak na marginesie: pierwszy basista Bathory pracował później przy produkcji teledysków m.in.... Madonny Big Grin
A to komercyjna świnia!! Laughing Wink
Tomash napisał(a):A tak na marginesie: pierwszy basista Bathory pracował później przy produkcji teledysków m.in.... Madonny Big Grin

a to nie byl przypadkiem perkusista, co robil pozniej teledysk z Metallica, i jak sie dowiedzieli, ze to koles z Bathory, to prosili go o autografy??
Mam "Bathory" , "Octagon" , "Under the sign of black mark" i "Twilight of the gods" . Wszystko gówno, więc reszty sobie oszczędziłem. Blackowe jak chuj ( szczególnie ostatnie z przeze mnie wymienionych ).
Z dzieł Kłacztrona tylko kawałek "one rode to asa bay", z resztą z zajebistym leledyskiem, mi sie podoba.
Dla mnie jakby nie było Bathory jest legenda tak jak wielki Venom i Mayhem 8)
A co powiesz o legendarnych plytach Bathory jak np. Octagon, albo rownie legendarny NordlandII?
A co powiesz o legendarnym GDOW Mayhem?
Bathory na kazdej płycie ma cos ciekawego a co do Mayhem GDOF to pozostawiam to bez komentarza :?
No powiedz, przeciez dobrze uzywaja swoich instrumentow, a sam mowiles ze to najwazniejsze.
Gaahl napisał(a):Mayhem GDOF

WTF??Tylko nie mów, że literówka bo "W" i "F" leżą dość daleko od siebie na klawiaturze...
Pomyłka GDOW
Ty nie pomylkuj tylko mi miales na pytanie odpowiedziec.
Ale rozumiem, zwyczajnie nie potrafisz uargumentowac swoich racji. Gnij wiec.
Stron: 1 2 3 4 5 6