Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pomóżmy potrzebującym.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Zoltan napisał(a):Nie można tak se znosić czyichś podatków wedle upodobań. Nikt nie ma takich uprawnień Confusedhock: Zresztą nawet gdyby tak było, mielibyśmy do czynienia z korupcją. Trzeba by to odpowiednią ustawą uregulować, a sprawa jest trudna i delikatna, bo gdyby zrobić tak jak proponujecie, to cały szereg firm pozwolałby sobie w przyszłości na podatkową spekulację.

JEst to zdecydowanie NAJWIEKSZA bzdura(a raczej stek bzdur),jaką dane mi bylo przeczytać na tym forum, ujeta na dodatek w typową dla okazu bełkotliwą formę. Jesli to nie prowokacja, to widzę dla ciebie tylko jedno rozwiazanie - OBÓZ i UNICESTW.
Kamil-Reloaded napisał(a):wyjebać ciebie!
nie kamil, wypierdalaj
Necro Desecrator napisał(a):JEst to zdecydowanie NAJWIEKSZA bzdura(a raczej stek bzdur),jaką dane mi bylo przeczytać na tym forum, ujeta na dodatek w typową dla okazu bełkotliwą formę. Jesli to nie prowokacja, to widzę dla ciebie tylko jedno rozwiazanie - OBÓZ i UNICESTW.
Tak wiem, twój mózg automatycznie wyłącza się na każde wywołanie sformułowania "demokratyczne państwo prawa" Confusedhock:
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):w tym temacie powinien znalezc sie link, w ktory klikajac pomagaloby sie kamilowi
Mr. Green
Zoltan napisał(a):"demokratyczne państwo prawa" Confusedhock:

przeciez "demokratyczne państwo prawa" to oksymoron, podobnie jak "mądry Zoltan" albo "uczciwa lewica".
jak "heteroseksualny KelThuz"
+5 Laughing
Ech, wiedziałem że na samo wspomnienie dostanie sraczki. Niektórym pewne pojęcia po prostu nie mieszczą się w głowie Confusedhock:
balzac napisał(a):jak "heteroseksualny KelThuz"

słuchaj, no sorry jeszcze raz, że cię po pijaku zaruchałem, ale wyglądasz jak niewydymana laska i sam jesteś winny tego incydentu. Oby się to więcej nie powtórzyło.
nie, Kel, wypierdalaj
balzac napisał(a):nie, Kel, wypierdalaj

ładnie tak mówić do swego spermodawcy? mam ci złoić poślady?
haha, po prostu pomyliłeś mnie ze swoim muodszym bratem Mr. Green
a w "łańcuszku" rodzinnym jesteś pewnie w środku, za swoim starym.

a teraz wypierdalaj
balzac napisał(a):nie, Kel, wypierdalaj

Paweł nie naśladuj "ripost" krzysia bo one sa chujowe :>
chujowy pacjent to chujowa riposta
ale mimo wszystko stać cie na więcej ;P
Stron: 1 2 3