Zoltan napisał(a):Nie można tak se znosić czyichś podatków wedle upodobań. Nikt nie ma takich uprawnień
hock: Zresztą nawet gdyby tak było, mielibyśmy do czynienia z korupcją. Trzeba by to odpowiednią ustawą uregulować, a sprawa jest trudna i delikatna, bo gdyby zrobić tak jak proponujecie, to cały szereg firm pozwolałby sobie w przyszłości na podatkową spekulację.
JEst to zdecydowanie NAJWIEKSZA bzdura(a raczej stek bzdur),jaką dane mi bylo przeczytać na tym forum, ujeta na dodatek w typową dla okazu bełkotliwą formę. Jesli to nie prowokacja, to widzę dla ciebie tylko jedno rozwiazanie - OBÓZ i UNICESTW.
Necro Desecrator napisał(a):JEst to zdecydowanie NAJWIEKSZA bzdura(a raczej stek bzdur),jaką dane mi bylo przeczytać na tym forum, ujeta na dodatek w typową dla okazu bełkotliwą formę. Jesli to nie prowokacja, to widzę dla ciebie tylko jedno rozwiazanie - OBÓZ i UNICESTW.
Tak wiem, twój mózg automatycznie wyłącza się na każde wywołanie sformułowania "demokratyczne państwo prawa"

hock:
Zoltan napisał(a):"demokratyczne państwo prawa"
hock:
przeciez "demokratyczne państwo prawa" to oksymoron, podobnie jak "mądry Zoltan" albo "uczciwa lewica".
jak "heteroseksualny KelThuz"
Ech, wiedziałem że na samo wspomnienie dostanie sraczki. Niektórym pewne pojęcia po prostu nie mieszczą się w głowie

hock:
balzac napisał(a):jak "heteroseksualny KelThuz"
słuchaj, no sorry jeszcze raz, że cię po pijaku zaruchałem, ale wyglądasz jak niewydymana laska i sam jesteś winny tego incydentu. Oby się to więcej nie powtórzyło.
balzac napisał(a):nie, Kel, wypierdalaj
ładnie tak mówić do swego spermodawcy? mam ci złoić poślady?
haha, po prostu pomyliłeś mnie ze swoim muodszym bratem
a w "łańcuszku" rodzinnym jesteś pewnie w środku, za swoim starym.
a teraz wypierdalaj
balzac napisał(a):nie, Kel, wypierdalaj
Paweł nie naśladuj "ripost" krzysia bo one sa chujowe :>
chujowy pacjent to chujowa riposta
ale mimo wszystko stać cie na więcej ;P