02-24-2005, 09:25 PM
02-24-2005, 09:33 PM
Cult...mmmm.....
hock:

04-15-2005, 01:15 PM
No, w końcu jest cos dla mnie
Uwielbiam chłopaków z Apo!! Słucham Ich już jakis czas i musze przyznać, że jak dla mnie to najlepszy zespół, a najlepszy Ich album to Reflections! Ten całkiem najnowszy Apocalyptica też jest w porządku, ale za dużo tam wokali. Na 14 utworów (z limitowanej edycji) jest aż 5 songów z wokalami w dodatku dennymi- chodzi mi o Wie Weit oraz How Far. Chłopcy z Apo jednak dają czadu nieziemskiego!

04-15-2005, 01:45 PM
Icy napisał(a):najlepszy Ich album to Reflections!
Tfu! Bluznisz..

Anonymous
04-15-2005, 02:14 PM
Dżemik napisał(a):i to jak...Icy napisał(a):najlepszy Ich album to Reflections!
Tfu! Bluznisz..
wiadomo że "Cult" jest najlepszym dokonaniem Apocalyptici
04-15-2005, 07:34 PM
Finowie z Apo są geniuszami wiolonczelii
cudooo żeby tak to zagrać
cudooo żeby tak to zagrać

04-16-2005, 12:17 AM
Słyszałem parę kawałków z tej nowej płyty i mówiąc szczerze nie powaliły mnie na kolana. Nic szczególnego w porównaniu z poprzednimi wydawnictwami zespołu. Apo z wokalami mówię stanowcze nie! ;D
04-16-2005, 09:42 AM
Napisałam, że jak dla mnie to najlepszy album
Grrrr.... Ale Wy jesteście! I pewnie juz przestaliście mnie lubić....

04-16-2005, 09:48 AM
Sie tam zaraz tak nie denerwuj
Pobędziesz sobei an tym forum troche dłużej i zrozumiesz, że nie warto brać sobie do serca wszystkiego co jesst tu pisane.
A reflections to całkiem dobry album, nie można temu zaprzeczyć.

A reflections to całkiem dobry album, nie można temu zaprzeczyć.
04-16-2005, 09:52 AM
Ja wcale się nie przejmuję
he he!!! Nie martw się, taką osobą jak ja trudno wyprowadzić z równowagi! 8)

04-16-2005, 11:10 AM
Icy napisał(a):Napisałam, że jak dla mnie to najlepszy albumGrrrr.... Ale Wy jesteście! I pewnie juz przestaliście mnie lubić....
Tak! Tak! Nienawidzimy Cie za to! Bleh! Zla kobieta jestes..

A najnowszy album wcale nie jest taki kiepski jak wszyscy mowia.. Krazek o klase lepszy niz Reflections i Plays Metallica..
In '+' wyrozniaja sie Bittersweet, Life Burns! (mowta co chceta.. Koles z Rasumsa naprawde ladnie skrzeczy na tej plycie), oraz Farewell (chyba najlepsza balladka Apo)
In '-' natomiast 'ukryta piesn' (ta z jakas francuzeczka na wokalu) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..
04-16-2005, 11:28 AM
Dżemik napisał(a):A najnowszy album wcale nie jest taki kiepski jak wszyscy mowia.Zgadzam się w 100%

Dżemik napisał(a):In '-' natomiast (...) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..
Ej, Dżem nie znasz się

04-16-2005, 01:49 PM
Tuomasss napisał(a):Dżemik napisał(a):In '-' natomiast (...) oraz szybsze, thrashowe kawalki (np. Betrayal/Forgivness)..
Ej, Dżem nie znasz się![]()
Mnie się podoba, ale to moje prywatne zdanie.
E tam.. Daleko temu utworowi do chociazby takiego Somewhere Around Nothing.. ;]
04-16-2005, 01:56 PM
Ano, nie da się ukryć, ale kawałek i tak jest moim skromnym zdaniem interesujący. Szczególnie, że w wkładce jest do tego utworu tekst, który jest dla mnie zagadką. Jak się wsłuchuję w kawałek to czasem mam wrażenie, że coś tam słychać, ale już sam nie wiem czy to jakiś schiz nie jest :?
04-16-2005, 02:03 PM
A ja teraz Wam coś powiem! Farewell, Betrayal i Fatal Error to są utwory skomponowane przez mojego ulubieńca i one zawsze będą najlepsze, bo ten koleś jest mistrzem w tym, co robi!!!!
@Dżemik - ja Cię lubię, ale Ty mnie nie denerwuj...

@Dżemik - ja Cię lubię, ale Ty mnie nie denerwuj...