no właśnie, co sądzicie o tym szwedzkim zespole?
która płyta jest najlepsza? dlaczego?
Czemu nie ma najlepszej plyty,.. Fuck Me Jesus? =P Okladka piekna, zawartosc tez,..
o shit acrid możesz zmienić to?? albo usuń cały ten temat a ja zrobię od nowa z fuck me jesus
Dodalem 2 opcje w ankiecie.. i zaznaczylem ostatnia.. Muza jak i okadki- nie moj gust.. =)
poprawione przez mojego druha, jak bylem sie doksztalcac z budownictwa =P
Fuck Me Jesus r00xi =D Zawsze bede tak uwazal, IMHO demowki zawsze sa ekstra,..
tak generalnie to nie lubię, ale jakaś płyta była na tyle znośna dla mnie, że koledze pozerowi ją polecałam

.. Ale nie pamiętam tytułu... chyba World funeral... taka z fioletowym domkiem na okładce

CO z Domkiem jakim domkiem kurde jak najpierw zobacz jakie sa okladki potem cos bredz nie wiem moze chodzilo Ci o Heaven Shall Burn... ale nastenym razem nie pisz jakis bzdury
Zdecydowanie najciekawsza jest płyta "World Funeral".

Coś w moje gusta.
Fioletowy domek (kościół) jest na De Mysteriis Dom Sathanas. Ale to nie Marduk tylko Mayhem

Widać dziewczynie się pomyliło.
Marduk to świetny zespół. Szczególnie podoba mi się utwór Bleached Bones i cover Sex With Satan. Hehe a najlepsza płyta wg mnie to World Funeral.
Najlepsza ich płytka bez wątpienia jest Panzer Division Marduk... Zajebiste brzmienie jak i motoryka utworów (Christraping Black Metal, Fistfucking God's Planet) zmiatają całą Norwegię z powierzchni ziemi...definiując black powinno zwracać się uwagę przede wszystkim na płyty tego rodzaju...
Btw.. slyszal ktos o Wurdulak? Polowa zespolu to panowie z Necrophagii.. Muzyka i okladki.. Skojarzenia z Mardukiem natychmiastowe.. Przynajmniej u mnie.. =)

Hail all! Na stawiam na płyte FUCK ME JESUS, ma swój własny niepowtarzalny klimat

. I ogólnie texty i utwory strasznie przypadły mi do gustu

Szczególnie Departures from mortals, Womans of dark desires i Within the abyss. Szatanski twór...
Marduk to wypasiona kapela!!