Hail
Oczywiście jak na takiego starego chłopa jak ja przystało lubię bardzo wczesne płyty Marduka ( chociażby Heaven...), chociaż ostatnie też są niezłe Polecam DVD Funeral Marches and Warsongs Łeb urywa...Niedawno wyszło
Nie słyszałem tych plyt poza kilkoma pojedynczymi piosenkami i w sumie nie mam zamiaru. Jakies takie dziwne. A tak na marginesie to oni sa pedalami???

Daaaleeeekoooo im do ImmortaL :!:
world funeral zdecydowanie najsytsza chyba, la grande też całkiem no i panzer division tyż może być
baptism by fire !!

Takie tam typowe szwedzkie granie ale ogółem może być.Najlepsza płyta

anzer Division Marduk

Atreju napisał(a):Daaaleeeekoooo im do ImmortaL :!:
Nieeeee porównuj tych dwóch kapel bo grają inną muzykę.Zestawiać ze sobą takie At The Heart of Winter i Panzer Division Marduk to jak porównywać rower i samochód.
oczywiście Fuck Me Jesus i Panzer najbardziej.
A gdzie Plague Angel ?! to byłby mój głos!
i chuj, odwolano koncerty marduka w kwietniu- beznadzieja

emil pownien nosic ze soba paleczki od perki, nastepnym razem jakby go dorwali imigrancji to powinien ich napierdalac

pozabijalby ich

metalmaniac napisał(a):A gdzie Plague Angel ?! to byłby mój głos!
popatrz kidy został założony ten temat...
ale możesz przecież napisać że najlepsza płyta to:...................
DeMoN.|. napisał(a):metalmaniac napisał(a):A gdzie Plague Angel ?! to byłby mój głos!
popatrz kidy zostałzałożony ten temat...
no fakt... moje niedopatrzenie :/
Alsvartr napisał(a):Atreju napisał(a):Daaaleeeekoooo im do ImmortaL :!:
Nieeeee porównuj tych dwóch kapel bo grają inną muzykę.Zestawiać ze sobą takie At The Heart of Winter i Panzer Division Marduk to jak porównywać rower i samochód.
no tak, nie porównuj...

nie można porównywać ATHOW i PDM, bo jak napisałeś grają inną muzykę, co zresztą słychać już po pierszych sekundach.
FMJ moze i okładke ma fajna ale muzycznie niczego nie wnosi PDM - to ich najlepsza płyta
Fuck me Jesus okładka jest the best a tak naprawde nigzie nie moge usłyszeć Marduka ale podobno jest piękny.