Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Moonspell
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Polecam również Morbid God tj. stara nazwa Moonspell. Nagrali bardzo dobre demo.
Tak, nagrali jeden kawałek - Serpent Angel. Nazwę zmienili, bo wydała im się dziecinna. Polecam stronę www.irreligious.org, jest tam bardzo dużo rzeczy dla Moonspell'owców. Smile
...wreszcie coś się ruszyło 8) Laughing
A stronkę znam, tamtejsze forum równie często odwiedzam jak to....

pozdrawiam,
Sabelle
Cytat:Tak, nagrali jeden kawałek - Serpent Angel. Nazwę zmienili, bo wydała im się dziecinna.

Ciekawe czy kapela Morbid Angel wie o tym,że ma dziecinną nazwe... i około 10 innych kapel też Big Grin

Quex stronkę znam, bardzo dobra. Masz z nią może coś wspólnego, że tak reklamujesz ???
Słabo ich znam ale wydają się soldnym bandem...
The_hanged_man napisał(a):Quex stronkę znam, bardzo dobra. Masz z nią może coś wspólnego, że tak reklamujesz ???

Właściwie nie. Stronę znam długo, i polecam bo jest godna polecenia. Są na niej najświerzsze info., a nie jak na różnych innych...
Tych nowych info to aż tak dużo nie jest...
Ale stronka i tak dużo lepsza od oficjala... wszystko jest lepsze od oficjala Smile
..natknęłam się na "Live @ Metal Mania Festival" - Moonspell - mało, ale zawsze coś ....(jakość kiepawa, ale nie o to chodzi Surprised Smile ) - http://mp4.centurymedia.com/moonspell_ev...ed_high.rm

...jakby nie działał zajż. na tę: http://www.metalrefuge.com/media/mediavid.html Arrow http://mp4.centurymedia.com/moonspell_ev...ed_high.rm

Kamael: edytuj posty.
Eee... Sabelle ale to jest Teledysk do Everything Invaded ... nie rób smaku... Smile
...dla zainteresowanych - stronka krisa, nieoficjalna o tej kapelce (SE) o moonspellu została 'troszkę'Wink zmienionaSmile

(przerażająca jest ta cisza na tym topicu :? )
Na SA zmieniła się tylko szata graficzna + pare drobiazgów. Nic ciekawego... a zmiany zaszly z 6 miechów temu Smile

Cisza w topicu ...wszyscy na nową płytke czekają Big Grin
....Metalmania - Moonspelik Laughing .....oczywiście nie ważne czy się będzie waliło paliło jadę Big Grin ....a wy?
Też jade, ale akurat moonspell będzie tam pełnił rolę gówna na łące Laughing
Hmm Moonspell wsumie to przez nich zaczolem sluchac na powaznie metalu i byl to mój ulubiony zespól ale teraz dla mnie to jeden wielki syf Laughing . Wokal jest chu... beznadziejny, nie mówie tu o growlu ale o tym niby normalnym spiewaniu Laughing
Pentagram napisał(a):Hmm Moonspell wsumie to przez nich zaczolem sluchac na powaznie metalu i byl to mój ulubiony zespól ale teraz dla mnie to jeden wielki syf Laughing . Wokal jest chu... beznadziejny, nie mówie tu o growlu ale o tym niby normalnym spiewaniu Laughing
jednym slowem.. lol...
najpierw ich lubiles, a pozniej co? dowiedziales sie ze nie sa trv i od razu ich nie lubisz ;p albo ci sie tak diametrialnie zmienil gust albo... reszte dopowiedz sobie sam.. :/
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8