10-19-2004, 01:15 PM
10-19-2004, 01:17 PM
Czasem mam majty innego koloru
No i nadruk na koszulkach nie zawsz jest czarny 

10-19-2004, 01:18 PM
Chodze w tym co mnie sie podoba =P Niekoniecznie musi byc czarne, choc sztruksow to w innym kolorze nie mam np. =P
10-19-2004, 01:42 PM
To jest zwykły jebany trend wokól całej subkultury, ograniczający własną tożsamość ... Śmiesznym jest fakt, kiedy ludzie deklarujacy swa przynalezność bronią tego "stylu" po czym po kilku latach wyłarzą na ulicę w kolorowych ciuszkach ... tak samo jak z włosami....
Prócz paru gładkich t-shirtów i trepów nie mam nic czarnego i żałowac nie zamierzam.
Prócz paru gładkich t-shirtów i trepów nie mam nic czarnego i żałowac nie zamierzam.
10-19-2004, 01:56 PM
Ja sie przyznaje do noszenia czasem ciuchow innych niz czarne.Czerwonej bielizny na przyklad
.
Hethell

Hethell
10-19-2004, 02:26 PM
Głupie pytanie, oczywiście że chodzimy czasem w czymś co jest koloru innego niż czarny.
10-19-2004, 03:58 PM
No coz.. Podzielam zdanie Krolika.. jeno az tak sie nie bulwersuje.. No i rowniez czarne mam tylko glany i koszulek pare.. =)
10-19-2004, 05:04 PM
Dżemik napisał(a):No coz.. Podzielam zdanie Krolika.. jeno az tak sie nie bulwersuje.. No i rowniez czarne mam tylko glany i koszulek pare.. =)dokładnie... Królik w tej sprawie dobrze gada

10-19-2004, 05:27 PM
Hethell napisał(a):Ja sie przyznaje do noszenia czasem ciuchow innych niz czarne.A co to grzech jakiś? ;P
Ubrania mam bardzo różne, ale czarne glany i koszulki (wcale nie zespołów rockowych, za wyjątkiem jednej Tool'a ;]). Nic ponad to. Nie lubię się ograniczać.
10-19-2004, 05:31 PM
ja tam nie uznaję innych spodni niż khaki i moro
koszulki owszem...bywają czarne ale inne też, jedynie sweterki musza być czarniuśkie

koszulki owszem...bywają czarne ale inne też, jedynie sweterki musza być czarniuśkie

Arion
10-19-2004, 06:18 PM
W mojej szafie znaleźć można głównie czarne ciuchy. Nie obchodzi mnie co ktokolwiek o tym fakcie myśli, ja po prostu świetnie czuję się w czarnym kolorze, więc i go ubieram 
Z moją średniowieczną garderobą rzecz ma się już całkowicie inaczej - zielenie, błękity, biele, żółcie, czerwienie, byle bardziej żywo i kontrastowo ;] Miła przeciwwaga dla codziennych preferencji :>

Z moją średniowieczną garderobą rzecz ma się już całkowicie inaczej - zielenie, błękity, biele, żółcie, czerwienie, byle bardziej żywo i kontrastowo ;] Miła przeciwwaga dla codziennych preferencji :>
10-19-2004, 06:34 PM
Cytat:ja tam nie uznaję innych spodni niż khaki i moro Very Happy
Biegasz w moro sportach ???

10-19-2004, 06:37 PM
w czym?
jesli chodzi o trening to faktycznie...czarne...ale dla odmiany mały kolorowy akcent w postaci pasa

jesli chodzi o trening to faktycznie...czarne...ale dla odmiany mały kolorowy akcent w postaci pasa

10-20-2004, 06:12 AM
A ja prócz nadruków na koszulkach/bluzach, naszywek, skarpetek i bielizny wszytsko mam czarne 

10-20-2004, 12:43 PM
Ja toleruję wszystkie kolory oprócz różowego (BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i brązowego. Przeważnie chodzę w czarnych ciuchach, czasem w niebieskich a czasem w zielonych...Moje ulubione kolorki nyo