02-01-2005, 08:05 PM
02-01-2005, 08:11 PM
Zajrzyj sobie na to GHOTYCKIE forum w dziale Humor, to się dowiesz, o co mu chodziło 

02-01-2005, 09:02 PM
LCF najpierw sie zastanów co piszesz a potem pisz
WWW.SORROW-OF-ROSES.PRV.PL masz tu linka ośle i zobacz o co mi chodziło ale jak zobaczyłem twoje inne posty to pomyślałem sobie że jesteś chyba moderatorem albo adminem na tym gotyckim forum ale skoro lubisz takie SATANY to proszę bardzo ja mam to deleko w d....

WWW.SORROW-OF-ROSES.PRV.PL masz tu linka ośle i zobacz o co mi chodziło ale jak zobaczyłem twoje inne posty to pomyślałem sobie że jesteś chyba moderatorem albo adminem na tym gotyckim forum ale skoro lubisz takie SATANY to proszę bardzo ja mam to deleko w d....

02-01-2005, 09:06 PM
Nie kumam za bardzo o co ci chodzi. Jakie satany? Co ma do tego jakies debilne forum?
02-01-2005, 09:17 PM
Cholera człowieku przeczytaj sobie kilka ostatnich postów DOKŁADNIE a zaczaisz o co mi chodzi 

02-01-2005, 09:24 PM
LCF: Chodzi o to, że oni się mają za tró-satanistów, a zwłaszcza ten cały Dhapmphmhmhmhmhmmh, który jest chyba największym debilem z tego forum...
02-01-2005, 09:30 PM
Dokładnie aXe Rose chodzi mi to to satanistyczne a może raczej idiotyczne forum dla młodzików masturbujących i uprawiających seks na cmentarzu ( to mnie rozwaliło normalnie śmiech na sali )
Podziwiam ludzi za ich głupotę
tych z forum of koz

Podziwiam ludzi za ich głupotę

02-01-2005, 09:35 PM
Trzeba przyznać, że całkiem spory wkład w tworzenie tamtego forum ma nasza ekipa, ale nadal nie możemy pobić twórczością tekstów adminów i modów stamtąd
Parę razy mi się zdarzyło popłakac jak to czytałam
I, dziwna rzecz, jak tam coś pisałam, to za cholerę nie mogłam trafić w klawisze 

02-01-2005, 09:36 PM
Pandora napisał(a):Trzeba przyznać, że całkiem spory wkład w tworzenie tamtego forum ma nasza ekipa, ale nadal nie możemy pobić twórczością tekstów adminów i modów stamtądto wpływ księżyca...Parę razy mi się zdarzyło popłakac jak to czytałam
I, dziwna rzecz, jak tam coś pisałam, to za cholerę nie mogłam trafić w klawisze
Ale nie róbmy tu offtopa... wróćmy do Blind Guardian

03-26-2005, 11:02 AM
niech będzie 
ja tam za Bardami nie przepadam, kiedyś kumpel podsunął mi Bright Eyes - byłam przekonana, że sobie ze mnie żartuje, bo to nie była muzyka, do jakiej przywykłam
Potem jeszcze nie dawał za wygraną i wdrażał mi płytkę Nightfall in Middle-Earth, ale też coś mi w niej nie pasowało... i tak zarzuciłam zespół 

ja tam za Bardami nie przepadam, kiedyś kumpel podsunął mi Bright Eyes - byłam przekonana, że sobie ze mnie żartuje, bo to nie była muzyka, do jakiej przywykłam

03-26-2005, 11:41 AM
Scully napisał(a):Potem jeszcze nie dawał za wygraną i wdrażał mi płytkę Nightfall in Middle-Earth, ale też coś mi w niej nie pasowało... i tak zarzuciłam zespółA nie myślałaś, żeby przed posłuchaniem umyć uszy?

03-26-2005, 12:32 PM
no tak.. jak sie przywyklo do Korna i limp bizkit to sie niczemu nie ma dziwić, że zarzuciła, pewnie zbyt skomplikowane.Ciekawe co by powiedziała po przesłuchaniu Dreaming Neon Black?
03-26-2005, 01:03 PM
Ależ oczywiście że tak. 

03-26-2005, 01:06 PM
Tomash napisał(a):aha,czyli mamy kolejny zespół który trzeba uwielbiać, zaraz obok Manowar, Iron Maiden, Judas Priest i Led Zeppelin
smiesz stawiac Blindow obok zespołów TEJ KLASY, co w/w? mam ci powiedziec, bys spierdalal, czy sam się domyslisz, że musisz wyjść i kupić bułki?
03-26-2005, 01:06 PM
Już kurna LP ma przynajmniej lepsze teksty i przekazy od takiego BG! Jak słucham pełnego patosu, ekspresji i emocji godnych naprawdę lepszej sprawy (typu portret psychologiczny mordercy itd.) wokalu, który opowiada o takich pierdołach: "jaki to Gandalf jest potężny", to mnie ogarnia pusty śmiech. To już nawet LP "śpiewa" o bardziej istotnych rzeczach...