01-03-2005, 08:10 PM
01-04-2005, 10:57 AM
A wlasciwie dlaczego mozemy tylko pomarzyc? W koncu BG maja w Polsce swoich fanow, ktos wydaje tu ich plyty, wiec czemu by nie zorganizowac koncertu? 

01-07-2005, 02:58 PM
Jakto czemu??
Bo organizatorzy to patałachy i kasy nie mają by w ogóle się za coś takiego brać...
a sam zespół musi mieć przecież jakiś zysk z koncertu...Poza tym jak wyskoczą nam z cenami biletów to chyba zżółkniemy..
Bo organizatorzy to patałachy i kasy nie mają by w ogóle się za coś takiego brać...

01-07-2005, 03:05 PM
Pewnie i tak wyszloby taniej niz wypad na koncert do Czech albo Niemiec :?
A co do organizatorow, to rzeczywiscie patalachy idace na latwizne. Ciagle te same kapele zapraszaja
I wlasnie dlatego nie pojde na Ironow. Humpf!
A co do organizatorow, to rzeczywiscie patalachy idace na latwizne. Ciagle te same kapele zapraszaja

01-18-2005, 02:25 PM
A ja pójdę!!
Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!
Ale oczywiście tak nie będzie bo przecież nie ma szans by tu przyjechali...chlip...GRRRR!!!!

Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!

Ale oczywiście tak nie będzie bo przecież nie ma szans by tu przyjechali...chlip...GRRRR!!!!

Anonymous
01-19-2005, 10:23 PM
Katiria napisał(a):Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!tak jak wielki ManOwaR![]()
![]()
![]()
Ale oczywiście tak nie będzie bo przecież nie ma szans by tu przyjechali...chlip...GRRRR!!!!![]()

01-20-2005, 01:24 AM
Katiria napisał(a):A ja pójdę!!![]()
Wracając do tematu...cóż...za granicę na koncert Blindów to bym raczej nie pojechała...ale...jeśliby byli w u nas...to na sam koniej kraju bym pojechała!!!![]()
![]()
akurat jezdzenie zorganizowanymi grupami na koncerty do Czech czy Słowacji, to normalny, logiczny i dziejowo usankcjonowany proceder, który należy wspierać i czynnie uczestniczyć!
Kto był na organizowanym przez ManowaR Mountains wyjeździe na koncert Blindów w Czechach 22 sierpnia 2003, ten wie, o czym mówię! Tak samo nasz wyjazd na ManowaR do Ostravy 3 listopada 2002 był kultem. Teraz robimy to samo, zgłaszać się! Sformujemy potężne hufce i dokonamy szturmu na pepiczków, pokazując, kto bardziej zasługuje na koncert Królów! I znowu Eric Adams zwróci się do nas bezpośrednio "You all came from Poland?" i znowu puści łgarstwo "WE WILL PLAY IN POLAND NEXT YEAR!"...

Anonymous
01-20-2005, 10:38 AM
A ManOwaR mógłby odpuścić sobie kolejnych koncertów w Niemczech, przebyć kilkadziesiąt kilomertów więcej i zagrać w Polsce
01-31-2005, 09:01 PM
Jeden z moich ulubionych zespolow wiele Zajeb... Hitow i mam nadzieje ze jeszcze drugie tyle przed nimi 

01-31-2005, 11:33 PM
Blind Guardian jest świetny nie da się ukryć...
Nie słuchałem go ostatnio z 2 tygodnie (ferie, wyjazdy i te sprawy) i jak wróciłem do domu i zapuściłem sobie Imaginations from the other side i Nightfall in Middle Earth to aż się łezka w oku kręci jak ja kocham ten zespół i nie wytrzymam bez dłużej niż te przeklęte dwa tygodnie
nawet teraz siedząc na forum słucham mojego BG
szczególnie polecam piosenki Mirror Mirror i Noldor z płyty Nightfall in Middle Earth zobaczcie a niepożałujecie 

Nie słuchałem go ostatnio z 2 tygodnie (ferie, wyjazdy i te sprawy) i jak wróciłem do domu i zapuściłem sobie Imaginations from the other side i Nightfall in Middle Earth to aż się łezka w oku kręci jak ja kocham ten zespół i nie wytrzymam bez dłużej niż te przeklęte dwa tygodnie

02-01-2005, 03:55 PM
qba32167 napisał(a):Blind Guardian jest świetny nie da się ukryć...![]()
Nie słuchałem go ostatnio z 2 tygodnie (ferie, wyjazdy i te sprawy) i jak wróciłem do domu i zapuściłem sobie Imaginations from the other side i Nightfall in Middle Earth to aż się łezka w oku kręci jak ja kocham ten zespół i nie wytrzymam bez dłużej niż te przeklęte dwa tygodnienawet teraz siedząc na forum słucham mojego BG
szczególnie polecam piosenki Mirror Mirror i Noldor z płyty Nightfall in Middle Earth zobaczcie a niepożałujecie
Dobrze prawisz Bracie!!!

02-01-2005, 04:25 PM
Bracie ??!!
Przypomina mi to forum dla satanistów
wiesz o czym ja mówię
tylko zapomniałaś dodać przed Bratem "Mroczny" lol
BG jest świetny wiem
Pozdrawiam al pipol na dis forum

Przypomina mi to forum dla satanistów

BG jest świetny wiem
Pozdrawiam al pipol na dis forum

02-01-2005, 06:11 PM
akurat Mirror Mirror to maksymalna wiocha z Czarnego Lasu...
02-01-2005, 06:12 PM
KelThuz napisał(a):akurat Mirror Mirror to maksymalna wiocha z Czarnego Lasu...
O znawca się znalazł... Jak miło...

02-01-2005, 06:35 PM
KelThuz napisał(a):akurat Mirror Mirror to maksymalna wiocha z Czarnego Lasu...
Taa?? A spróbuj to zaśpiewać jak takiś mądry

Mnie się Mirror Mirror cholernie podoba*^^* zresztą kwestia gustu...