Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: System Of A Down
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Nie znosze.ZADEN ich utwor mi nie wchodzi, nowej plyty nie slyszalem, bo masochista nie jestem.
LUDZIE i LUDZISKA Wink . Trudno sie mowi. Mi za to nie podchodzi kapela ktorej ty sluchasz i co? 8) bracie 8)
Divayth napisał(a):LUDZIE i LUDZISKA Wink . Trudno sie mowi. Mi za to nie podchodzi kapela ktorej ty sluchasz i co? 8) bracie 8)

1.Skad wiesz, czego slucham?
2.Czy ja cos nabluzgalem na twopja kapele, rzucilem w kogos inwektywa?Bo nie widze sensupisania takiego komentarzu jak Twoj.

ps.Bracie Tongue
Divayth napisał(a):SOAD to moja milosc, wiara, religia, i co tylko moze byc....... bóstwo. Potwierdza to fakt, ze mam wszystkie ich plyty i teledyski, takze z koncertow. Uwazam jednak ze najlepiej udala im sie plytka toxicity. Najgorzej zas steal this album, ale czekam na hypnotize. Z tego co czytalem to nie zapowiada sie zle. Ją tez bede miec Angry

Proponuje abys pisal sobie w tym topicu swoje milosne wyznania, a do innych nie wchodz bo mnie chvj strzeli.
Ja pierd.ole za przeproszeniem. Czepiacie się go jakby nie wiem co napisał ... Wyluzujcie trochę.
Dla mnie zespół lekko pół-średni... Kilka utworów w miarę dobrych Question
Ja akurat nie cierpie SOAD i tego typu kapel. Są beznadziejni, jak dla mnie to są jednym z tych co pohańbili rocka. Jednym słowem totalny kicz.
Z deka przegiales z tym "pohanbili rocka" :?
nie jestam ich jakims zagorzalym fanem, ale niektorych kawalkow naprawde da sie poslychac Smile
System to jedyny zespoł nu ktorego moge słuchac...byle nie zbyt czesto.
Ghost_82 napisał(a):Ja akurat nie cierpie SOAD i tego typu kapel. Są beznadziejni, jak dla mnie to są jednym z tych co pohańbili rocka. Jednym słowem totalny kicz.

Wyjdź.
Ghost_82 napisał(a):Ja akurat nie cierpie SOAD i tego typu kapel. Są beznadziejni, jak dla mnie to są jednym z tych co pohańbili rocka. Jednym słowem totalny kicz.
Jasne, bo jedyna rzecz, którą lubisz to zmienianie awataru i podpisu. SOAD jest zupełnie wporządku, najbardziej w pamięć zapadła mi ATWA.
chłam.
statekx napisał(a):chłam.
Oczywiście się nie znasz.
warsadal napisał(a):
statekx napisał(a):chłam.
Oczywiście się nie znasz.

oczywiście się zna
Dobra kapela - ci którzy stawiają ją na równi z LP są oczywiście głusi i się nie znają Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15