gannon napisał(a):no Spiders też mam
, Mi równierz bardzo się podobał, acz kolwiek wolę Sugar... 8)
PS: Tankian miał fajne dredy na "spiders" - chyba z pół metra 
....a jaka jest twoja ulubiona piosenka soad??...zgadne sugar?

..
ha
i tu się mylisz... bo z tym mam akurat problem...na 1 miejscu są egzekfo(nie wiem jak to sie pisze) sugar, aerials i toxicity

gannon napisał(a):ha
i tu się mylisz... bo z tym mam akurat problem...na 1 miejscu są egzekfo(nie wiem jak to sie pisze) sugar, aerials i toxicity 
...a jesli chodzi o moje ulubione piosenki systemu..to hmmm...wszystkie sa na pierwszym miejscu..ale gdybym musiala sie zdecydowac to napewno bylo by to spiders ...boom..innervision..know...i jeszcze...no wiele ale miala byc jedna ale widocznie nie da sie wymienic jednej

..by wszystkie sa najlepsze 8)
strasznie lubie RULETTE i aż się nauczyłam grać to na gitarce

Emila napisał(a):strasznie lubie RULETTE i aż się nauczyłam grać to na gitarce 
..tak rzeczywiscie roulette jest naprawde fajnym utworkiem..jednym ze spokojniejszych 8) ..a przy tym dzwiek gitary jest po prostu boski

:..lecz ja jestem konsekwentna

...i tak najbardziej lubie spiders

Ja tam ogólnie lubię systema a Toxicity to przesłuchałem dziesiątki razy.
Uwielbiam koncertówke do Psycho jak wszyscy sa najebani

Mi sie nie podoba Steal this album a reszta swietna. Szczególnie Chop Suey

Macias napisał(a):Mi sie nie podoba Steal this album a reszta swietna. Szczególnie Chop Suey 
...mnie tam do gustu bardzo przypadla piosenka know..i innervision...ale jak juz mowilam lubie kazy ich utwor

uuuuuuuu temat 4 me

soad jest dla mnie beka 8) ale jestem chyba jedyną istotą kobiecą,która u mnie w okolicy tego słucha

no nic wyjatki królują
mhm niektóre kawałki,można słuchać bez przerwy...
boom
sugar
fuck the system
prison song
needles
roulette( kurwa.......cacy jest ,ale to zależy od mojego nastroju)
chop suey
atwa
toxcity
jeszcze bym mogła wymieniać 8)
soad rullez
...dark soul..:) napisał(a):Emila napisał(a):strasznie lubie RULETTE i aż się nauczyłam grać to na gitarce 
..tak rzeczywiscie roulette jest naprawde fajnym utworkiem..jednym ze spokojniejszych 8) ..a przy tym dzwiek gitary jest po prostu boski
:..lecz ja jestem konsekwentna
...i tak najbardziej lubie spiders 
a ja nie lubie spiders

Też słucham SoaD i Korna bo to jedne z mioch ulubionych kapel
Pozdrawiam
qba32167 napisał(a):Też słucham SoaD i Korna bo to jedne z mioch ulubionych kapel
Pozdrawiam
ostatnimi czasy zabraklo nie tu..ale po dluzszej nieobecnosci juz wrocilam

..co do systemu to z niecierpliwoscia czekam na kolejny album..a w miedzy czasie by umilic sobie chwile oczekiwania..zaczelam sluchac slipknota..i musze przyznac ze zespol jest dobry

..no ale ktoz dorówna Systemowi

System jest zajefajny!! Uwielbiam ich muzyke, mogę słuchać godzinami

Każdy albumik fajny ale najbardziej lubie pierwszy...
gorzka napisał(a):System jest zajefajny!! Uwielbiam ich muzyke, mogę słuchać godzinami
Każdy albumik fajny ale najbardziej lubie pierwszy...
....zdecydowanie sie z toba zgodze "system jest zajefajny!"..a co do albumow to uwielbiam wszystkie

..i podobnie jak ty moge sluchac godzinami

...a co z klipami..ktory wedlug ciebie najlepszy...ja tam nie moge obejsc sie bez teledysku "Spiders"....jest boski 8)
Ogólnie mają fajne klipy, lubie ten z Aerials, a niestety Spiders nie mialam okazji zobaczyć