Emperor gra mocniejszą i genialniejszą (ambitniejszą) muzykę niż venom.

Nightal napisał(a):Emperor gra mocniejszą i genialniejszą (ambitniejszą) muzykę niż venom. 
Na szczęście ci mitomani już nie grają (chociaż cholera wie, ostatnio im forsą zapachniało to aż się reaktywowali)
Nie reaktywowali się. Poprostu zagraja okazyjnie parę koncertów, oczywiście w celu zarobkowym. Jak się jest zawodowym muzykiem i zaczyna sie grać mniej komercyjną muzykę to czasem trzeba sprzedać odgrzany kotlet, żeby mieć pieniądze na życie. Śmieszy mnie ta cała zadyma dotycząca ich reaktywacji. Panowie zagrają raptem kilka koncertów a wszyscy na forach już gadaja o zmartwychwstaniu Cesarza, nagrywaniu nowej płyty.. Ale kończę juz bo to temat o boskim venom

Nightal napisał(a):Nie reaktywowali się.
Od razu lżej. Załóż temat o Empie bo tutaj to nie wiem po kiego w ogóle go zaczynałeś.
Temat o Emperor jest, a ja tylko podałem przykład, że venom takim jedynym trio nie jest. Nie bulwersuj się tak chłopcze

Jakoś za nimi nie przepadam KAT jest o wieeeele lepszy
Przemek87 napisał(a):Jakoś za nimi nie przepadam KAT jest o wieeeele lepszy
widac, ze mleko masz jeszcze pod nosem.
NA PAL!!!!
No chyba jesteś szalony...
Venom to świetny zespół, polecam album Black metal.
Dobrze że polecasz bo bez tego nikt tutaj by nie sięgnął..
troche kurwa nie bardzo

Ale z was kurwa patrioci...to jeszcze bardziej was wkurwie... venom to chłam przy KACIE !!!!!
Też mi legenda dopiero....
ROTFL, jaki głąb, może uzasadnisz swoją opinię chociaż?
wildwarrior napisał(a):ROTFL, jaki głąb, może uzasadnisz swoją opinię chociaż?
Przecież uzasadnił - nie jesteśmy patriotami. I nieważne jest, że Kat śpiewa o "wielkich jajaaaaaAAAAAAAAAAACH" a Roman latał po scenie z laptopem całkiem niedawno, ważne że polskie, nie?