z jakiegos filmu (chyba wehikul czasu

) : "kazdy ma swoj wehikul czasu,w przeszlosc podrozujemy wspomnieniami,w przyszlosc marzeniami"
bardzo pikny (moim zdaniem)cyCacik
Zeby nie bylo tylu madrych sentencji zacytuje fragment piosenki Vader:
"SMASH THE FACE OF GOD!!!"
powyzsze zdanie podkresla, ze podmiot liryczny utworu jest ateista, prawdopodobnie zywi gleboka uraze do kleru, lub wiary samej w sobie. Z drugiej jednak strony dostrzega "face of god", ktora chce "smash" - zdaje sobie sprawe z fizycznej postaci adresata lirycznego, jednoczesnie kierujac apel do sluchacza, by dolaczyl sie do wyznawanej przez niego filozofii.
;] mam nadzieje, ze juz wszyscy sa przekonani co do slusznosci umieszczania tego textu tutaj? :>
jakbym slyszal swoją polonistkę..........

"Mężczyzna długo pozostaje pod wrażeniem jakie zrobił na kobiecie" A to Tuwim

i chyba niestety prawdziwe

Cytat:Każdy dzień jest niepowtarzalny jak wzorek na płatkach Cini Minis
![[Obrazek: 18132.jpg]](http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/181/18132.jpg)
Rosyjskie powiedzenie mówi, że jeżeli budzisz się w poniedziałek i nie napierdala Cię głowa, to najwyraźniej jest środa
ja mam takie powiedzonka i to wiele. Na chwile obecna przychodzą mi moje dwa ulubione:
1) /zdaje sobie sprawę z tego że jestem chujem, ale życie bez chuja byłoby smutne./
2) Jałokimowa teoria względnosci: /To wszyscy są pierdolnięci, a tylko ja jestem normalny/
Z liceum:
"Cukry to glukoza, fruktoza i ... yyy ... mendoza"
Jałokim napisał(a):1) /zdaje sobie sprawę z tego że jestem chujem, ale życie bez chuja byłoby smutne./
Life is like a dick, when it gets hard, just fuck it
jakoś mi się skojarzyło
karakas napisał(a):Jałokim napisał(a):1) /zdaje sobie sprawę z tego że jestem chujem, ale życie bez chuja byłoby smutne./
Life is like a dick, when it gets hard, just fuck it
jakoś mi się skojarzyło
dobre

Przypuszczam, że sądzisz iż sie tym inspirowałem, ale nie wiem nawet z czego to
Kto pod kim dołki kopie temu pan bóg daje a kto rano wstaje ten sam w nie wpada ... o !
gdyby kózka kwiecień plecień to by ślimak chuj ci w dupe
<w kolejce na koncert>
-czuję się jak chuj. Pół godziny stania dla pięciu sekund przyjemności
nie wiesz co mowic, mow niewyraznie ;]
Jałokim napisał(a):dobre
Przypuszczam, że sądzisz iż sie tym inspirowałem
Ależ skąd mój drogi, tak mi tylko myśli przeskakują z jednego zdania na drugie, zasłyszanego gdzieś w tramwaju ( dla sacreda powiedzmy, że w kiblu, niech mnie chłopak po poniża łał)