Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Plecaki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jakie macie plecaki ?
Czy macie na nich jakieś naszywki,przypinli...
Ja mam zieloną kostke z naszywkami vadera,kata.childrenów,sweet noise i acid drinkers
ja nie moge zniesc wiecej niz 1 naszywki na plecaku
ja mam plecak firmy Hawk (od Tony'ego Hawka)z kilkoma naszywkami...static-x,rob zombie,dead kennedys,deftones i offspring
Tasiorro napisał(a):ja nie moge zniesc wiecej niz 1 naszywki na plecaku
Ja podobnie Evil or Very Mad jakos nie bardzo lubie obszywanie plecaków... jezeli juz to jakaś naszywka na klapie od bojówek Smile ale nie gdzi indziej :?
Czarna kostka z naszywkami: Kat, Metallica, Iron Maiden i Slayer Tongue

Arion

Ja mam dwa plecaki - jeden standardowy, zielono-czarny, drugi czarny, na jedno ramię z naszywką Nightwish, zmienianą jeśli mi się nudzi na Huntera Smile
I również nie mogę patrzeć na plecaki obszyte naszywkami :? Bezguście Smile
No i co z tego ? Big Grin Mnie to wali... Bom ja być super tru metal i sie chwalić tym czego ja słuchać ! SmileA tak na serio... no i co z tego, że mam tyle naszywek ? Zabijecie mnie, za to, że nosze ochydny plecak ? :> Mi tam sie podoba naszywka Kata, bo przypomina mi emblemat mercedesa Big Grin Tak centralnie, okrągłe etc. Smile I ten odwrócony pentagram... yuumieee Smile

Arion

Ależ nikt Ciebie nie zamierza zabijać ;P Mogę mówić za siebie, więc odpowiadam jasno i rzeczowo, że mi po prostu dużo naszywek na plecaku się nie podoba, preferuję maksymalnie jedną lub w ogóle i tyle Smile
a ja mam jakąś tam czarną kostkę starą bez naszywek... jakoś naszywki bardziej mi pasują do ciuchów Wink
Ja mam ekran Lacrimosy Wink a po bokach kila napisów.
Dziwne i dziecinne tematy- ciag dalszy.. A wiec trza sie udzielic =D

A wiec ja mam zielona kostke (ale z jakiegos zajebistego materialu.. nie szmate sprana w pralce 47 razy..) z dwoma naszywkami (In Flames & Dark Tranquility) + niegdys duza ilosc przypinek i kapsli.. Z czasem wszystkie mi poodpadaly.. =D Obecnie ostaly sie jeno Vader, 666 i 'Sex Maniac' (z R&M Shopu zredszta.. =))
NO to ja tutaj podpadam na maksa , bo ja mam naszytych na mojej czarnej kostce 6 naszywek Gunsów i 1 metki Wink
same zielone plecaki...bleee
A ja mam 3 plecaki Tongue Jedna goła kostka, jeden szary, sztruksowy zwykły i jeden dość duży i wysoki, prawie mieści statyw do aparatu Big Grin
Co do naszywek miałam kiedys na torbie Anatheme, ale ja odprulam poniekąd zmuszona do tego przez okoliczności
mmm...krolik moj jest zolto-szary
Stron: 1 2 3