Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Roots to dobry album. Jeszcze mi napiszcie, ze Against jest lepsza to wysmieje dupa.
jatam osobiscie lubie Sepulture

Arise, Chaos A.D. i Roots to imo dobre plyty ktorych pamietam sluchalem z nieukrywana przyjemnoscia. wszystko co przed lub po tych 3 nie bardzo mi odpowiada, ale pewnie znajdzie sie ktos taki, ktory powie ze wrecz odwrotnie (jakkolwiek)
ostatni moj kontakt z Sepultura to to ze intro do ktoregos kawalka na Roorback robil kolega z soulseeka

statekx napisał(a):Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Roots to dobry album. Jeszcze mi napiszcie, ze Against jest lepsza to wysmieje dupa.
Nie jest lepsza, skąd takie przypuszczenie...
Emperor's Return napisał(a):statekx napisał(a):Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie jest lepsza, skąd takie przypuszczenie...
Po tym co zobaczylem w topicu o Metallice, wszystkiego sie mozna spodziewac.
No i co, będzie wielki powrót i płyta w stylu "Roots" tylko jeszcze ze dwa razy gorsza. I na co to komu? A tak to mamy Soulfly który ostatnio nawet nadaje się do słuchania i Sepulture z Derrickiem która też jest całkiem niezła, choć faktycznie to już chyba 2 liga.
nie wiem,nie znam sie....
E to ja z wami nie pogadam bo lubię tylko Chaos AD
W sumie to teraz troche za pozno...ale nie ukrywam, ze ciekaw jestem, czy wydali by cos dobrego.
Dzisiaj czy kiedyś? Żadna...
Sacunek dla tego co kiedyś robił Maxiu, szacunek... ale zwyczajnie nie lubie ich muzyki. Proste

.
Witam na forum.
Ja bardzo lubie Sepulture. Szczegolnie ta z Maksem, on naprawde mial wyjatkowy styl . Teraz to naprawde dobra wiadomosc, ze ma powrocic. Ten murzyn nie dawal sobie poprostu rady. Arise to moja ulubiona plyta.
A wedlug mnie ten murzyn radzi sobie calkiem dobrze. Moze nie mam na ten temat zbyt duzej wiedzy bo przesluchalem tylko jedna plytke z nim na wokalu (nawet nie pamietam jaka, bo to u kolezanki) ,ale naprawde dawal sobie rade. Wiadomo, że nie jest to juz cos na miare np. Chaos A.D, ale mozna posluchac. Bo i tak wole jak Maks byl na wokalu. (natomiast jego tworczosc w Soulfly niezbyt mi pasuje)