Dechri napisał(a):jak dla mnie wokal maxa zawsze sepulture psuł(...)
A jaki, wg ciebie, wokal pasowalby do ich muzyki?
pomyślałem, podumałem i stwierdziłem, że chyba żaden

Dechri napisał(a):pomyślałem, podumałem i stwierdziłem, że chyba żaden 
wnioski: instrumentalna sepultura
zdecydowanie stara sepultura....zakochana bylam w ich muzyce...kiedys.....
Psuł?? Dziwne stwierdzenie bez wokalu Maxa Sepultura nie byłaby sobą... A płytka Roots była bardzo dobra przynajmniej wiekszośc piosenek. A co do murzynka to na koncertach nawet nieźle im wypadają "stare" piosenki, mimo że Max bardziej by sie nadawał.
przesłuchałem go i też stwierdziłem że fajny ... spodziewałem sie czegoś dużo gorszego ...
Chujnia bo nie ma maxa.

a ci jak pierdola o rzeczach oczywistych

A mnie tam sie podobala tylko ta bardzo stara sepultura: Bestial Devastation, Morbid Visions i ewentualnie jeszcze Schizophrenia... reszta to juz nie moj klimat
Tomash napisał(a):Najlepsze jest "Bestial Devastation":
nie nie najlpesze: Beneath The Remains a najlepsze arise, achos a.d. no i zajebiste roots - późniejsze agianst i reszta bez maxa to już słabiej nie ma mocy i brudu, także wolę do roots jak większość.
Weź, Roots jest mega - nudny IMHO.
Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Jak wiadomo, każdy zespół nu metalowy gra covery Hellhammera i Judas Priest, ofkors
Co nie zmienia faktu że "Roots" to słaba płyta.
Tomash napisał(a):Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Jak wiadomo, każdy zespół nu metalowy gra covery Hellhammera i Judas Priest, ofkors 
Tak i Public Enemy... Zresztą gatunek zespołu chyba nie ma nic wspólnego z kapelami, których covery grają...