Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: O tych kapelach co nikt nieslyszal.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
varduum napisał(a):Gdy widze podobne osoby na ulicy czy gdziekolwiek to po prostu olewam je, w 90% sa to ludzie, ktorzy dajmy na to wola wydac kapone na nowa koszulke, niz na plyte swojego "ukochanego" zespolu, jezeli jestescie wyjatkami od tej reguly to miescicie sie w pozostalych 10%

Płytki ofc. też się kupuje... ostatnio dorwałem wreszcie Ozzmosis (wiadomo kogo) bo wcześniej ciągle nie mogłem dorwać w łódzkich sklepach... Jeden zakup nie przeszkadza mi w drugim...
Katiria napisał(a):Myślę że trochę przesadzasz :?
To jak włoże np koszulkę Linki Park to stwierdzisz że nie mam gustu muzycznego albo że nie ma sensu ze mną gadać bo jestem ograniczona dlatego że ubrałam taką koszulkę z wizerunkiem takiego właśnie zespołu???
Straszny z ciebie hipokryta :?

Tak jak napisał varduum, hipokryzja to dla mnie pierdolenie że się jest FANEM jakiegoś zespołu i słuchanie jego dokonań na MP3. Mad Dlatego koszulki robię sobie sam bo i tak tylko z nielicznych koszulek tantiemy idą do kieszeni muzyków a 98% to piraty. Oczywiście lepiej jest sobie kupić koszulkę zespołu bo przecież płyta kurząc się na półce i tak nie sprowokuje żadnego łebka ani laseczki w knajpie do podrywu w stylu "woooow, słuchasz metalu???". Natomiast na szmatławą pieszczochę czy t-shirta (nota-bene za 25 zł) zawsze można kogoś wyrwać. Może trochę uogólniam ale widziałem za dużo "dyskografii" nastolatków po domach.

Anonymous

to masz fajny sposób wyrywania: na pieszczoczę czy t-shirta Big Grin
udało Ci się już??
PS: nie dziw się że dużo osób słucha mp3 gdyż wystarczy popatrzeć na cenę płyty i się odechcewa jej kupna... dla nas jest za drogo bo przez polityków (czyt. złodzieji) nasze zarobki są tak niskie i nie każdego stać na płytę...
To niech sie do roboty albo nauki wezma a nie zlopia winsko w parku i pierdola jak to jest zle. Ja slucham mp3 tylko dlatego, ze wiele zespolow to chujnia i nie mam zamiaru placic ciezkich pieniedzy za scierwo do ktorego sie nie przylozyli. Jak cos jest naprawde zajebiste to stac mnie na oryginal.
Wiesz...łatwo powiedzieć idźcie do roboty i sobie zaróbcie...

Ale niestety nie każdy ma taką możliwość...

A płyty są cholernie drogie i przyznam szczerze że wolę sobie ke ściągać niż kupować...

No chyba że faktycznie na jakiejś płycie mi zależy to wtedy kupuję oryginał...ale tylko wtedy...
mało znana,aczkolwiek warta uwagi thrashowa kapelka Heathen..ponadto polecam Gambit,Caliban Smile
Stron: 1 2 3 4