Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Chaos from Somalia - dźwiękowy terror
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Cytat:Bo nie mam czasu na pisanie całej strony.
jakbys nie pisal na forum, to bys mial wiecej.
lenin139 napisał(a):w przeciwienstwie do was,

Czyli jesteś totalnym zjebem bez mózgu. Gratulacje!

lenin139 napisał(a):widze ze po moim napomknieciu na temat wyparcia, zaczales sie doksztalcac z psychologii

Nie sugeruję się wypowiedziami, osób chorych psychicznie.

lenin139 napisał(a):ty chyba rzeczywiscie jestes viperkiem.

Nie jestem.

lenin139 napisał(a):a teraz wypierdalaj szukac argumentow na poparcie tego co wlasnie napisales

Twoja obsesja związane z nawracającymi zaburzeniami i uporczywymi myślami natrętnymi, w stosunku do mnie i Viperka co powoduje u ciebie ciągłe obrażanie nas, naszych poglądów, stosowanie wulgarnego języka itp. Poza tym pojawiające się u ciebie kompulsje, karzą ci w nie zależny od ciebie sposób odpowiadać w sposób bezsensowny na każdą mą wypowiedź.

Wskazania dla ciebie: Wypierdalaj z forum, bo twoje miejsce jest w szpitalu, a nie tutaj!

lenin139 napisał(a):ze co? ze w czym?

W dyskusji. Nie wiesz co to takiego niedrozwoju? To sobie poczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja
dobromirsite napisał(a):Twoja obsesja związane z nawracającymi zaburzeniami i uporczywymi myślami natrętnymi, w stosunku do mnie i Viperka co powoduje u ciebie ciągłe obrażanie nas, naszych poglądów, stosowanie wulgarnego języka itp
przecież to o tobie, tylko wyciąć viperka i pasuje
Cytat:przecież to o tobie,

Raczej o tobie, i twoim alter ego leninie pizdo! KILL!!!
nie, o tobie

Removed2

lenin139 napisał(a):na pewno o wiele wiecej czasu niz potrzebne bylo na potwierdzenie twojego pedalstwa zdjeciem twojego ryja
Widzę, że bardzo interesuje Cię mój ryj. Niestety, rozczaruje Cię kryptopedale, wolę dziewczynki.
Szkoda, ze bez wzajemnosci

Removed2

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Szkoda, ze bez wzajemnosci
Szkoda, że chuja o mnie wiesz Laughing
szkoda, że po blogu widać, że dziewczyny to są ci obce

Removed2

jankier napisał(a):szkoda, że po blogu widać, że dziewczyny to są ci obce
Jesteś mistrzem logiki, gratuluje Evil or Very Mad
PS.
Zaczynam wierzyć, że Ty to Lenin, podobny poziom rozumowania.
wkońcu mam 3 aryjskie wzory do naśladowania
Removed2 napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Szkoda, ze bez wzajemnosci
Szkoda, że chuja o mnie wiesz Laughing
Chuj to co najwyzej moze cos o tobie wiedziec, poza tym jesli nawet kiedys obracales jakas laske, to tym, co bylo w niej najbardziej damskie, byly nasieniowody

Removed2

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Chuj to co najwyzej moze cos o tobie wiedziec,

Czyżbyś jednak coś o mnie wiedział?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):poza tym jesli nawet kiedys obracales jakas laske, to tym, co bylo w niej najbardziej damskie, byly nasieniowody
Nie dość, ze pojebany to się na laskach nie zna. Rozstrzelać Mad
a ty się nie znasz na sarkazmach, za to na laskach jak mało kto. masz nawet jeden taki lasek koło domu. a rozstrzelać, to z czego? aryjskiego łuku?

Removed2

jankier napisał(a):a rozstrzelać, to z czego? aryjskiego łuku?
Nie inaczej!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8