Cytat:nie korwa, faktycznie jak przeczytam to raz jeszcze to bardzo prawdopodobne, że pierdolne.
ze śmiechu rzecz jasna.
Raczej jebana kurwo to zostaniesz zapierdolona, stalowym toporem gniewu Arji, dzierżonym przez święte ręce włodyki Wszebęda Dębosławica!
Cytat:jaki fotomontaż?
Twoja mizerna inteligencja nie pozwoliła ci na zrozumienie mojej wypowiedzi. Przykro mi.
Cytat:i nich zgadnę. jak zwykle masz na to dowody!! jesteś tak niesamowity, że "ojacie"
To jest oczywiste że mam dowody, gdyż daje mi je wyrocznia z Arkony, znajdująca się w wszechpotężnym chramie czcigodnego Świętowita.
dobromirsite napisał(a):To jest oczywiste że mam dowody, gdyż daje mi je wyrocznia z Arkony, znajdująca się w wszechpotężnym chramie czcigodnego Świętowita.
czyli poprostu twoja stara?
Cytat:czyli poprostu twoja stara?
jankier - znasz lepsze teksty, czy tylko te które używasz na co dzień w swoim gimnazjum?
Cytat:jankier - znasz lepsze teksty, czy tylko te które używasz na co dzień w swoim gimnazjum?
pewnie, że znam. dowodem są teksty, na które nie raczyłeś odpowiedzieć w innych tematach. jeden pozwoliłem sobie przypomnieć
gannon napisał(a):dobromir - zjedz kupę
"Szczyt" lewackiej twórczości. Żałosne!
jankier napisał(a):dowodem są teksty, na które nie raczyłeś odpowiedzieć
Jeżeli chodzi ci i o katarzyne z. to nie mogę odpowiadać na pytania jej dotyczące, gdyż jej nie znam, a została ona umiesczona na KILL LIST jak i później usunięta na prośbę mego kolegi.
dobromirsite napisał(a):Jeżeli chodzi ci i o katarzyne z. to nie mogę odpowiadać na pytania jej dotyczące, gdyż jej nie znam, a została ona umiesczona na KILL LIST jak i później usunięta na prośbę mego kolegi.
milo przeczytac jak duzy wplyw na ksztaltowanie pogladow aryjskich wojownikow maja gimnazjalisci
lenin139 napisał(a):milo przeczytac jak duzy wplyw na ksztaltowanie pogladow aryjskich wojownikow maja gimnazjalisci
Widzę, że skurwysynie w ogóle nie wiesz o co chodzi, bo Katarzyna Z. uczy w liceum mego kolegi. Więc tekst o gimnazjum jest tutaj nie na miejscu! Ale ty zapewne tam chodzisz a twój mały rozumek nie pojmuje że może istnieć coś innego niż gimnazjum.
BTW
Jak ci poszedł dzisiejszy test gimnazjalny?
100%, rozwiazalem go sobie na necie dla smiechu
moja tura: ile zostalo ci z zasilku, jesli w ogole cokolwiek?
lenin139 napisał(a):moja tura: ile zostalo ci z zasilku, jesli w ogole cokolwiek?
Widać twe socjalistyczne myślenie! Jam wrogiem zasiłków by pijacy i inni menele dostają moje pieniądze z haraczu zwanego podatkiem! Jebać socjalizm!!!
dobromirsite napisał(a):Widać twe socjalistyczne myślenie! Jam wrogiem zasiłków by pijacy i inni menele dostają moje pieniądze z haraczu zwanego podatkiem!
widac twa nieznajomosc jezyka polskiego, katarzyna z. poniosla sromotna kleske na polu twojej edukacji
dobromirsite napisał(a):pijacy i inni menele
na twoim miejscu nie odcinalbym sie od rodziny, moze ona ci sie w zyciu na cos jeszcze przydac, np. gdy schizofrenia rozwinie sie do stopnia w ktorym nie bedziesz juz nawet w stanie sam sie podetrzec (a na profesjonalna opieke raczej cie nie stac)
a socjalista powinienes z wdziecznosci zlizywac brud z podeszw butow, bo w realnym kapitalizmie razem z cala rodzina trafilibyscie na gnoj jako bezproduktywne
scierwo
lenin139 napisał(a):widac twa nieznajomosc jezyka polskiego, katarzyna z. poniosla sromotna kleske na polu twojej edukacji
Znowu nie czytasz forum, albo jesteś analfabetą!
Katarzyna Z. to nauczycielka ze szkoły mego kolegi.
lenin139 napisał(a):na twoim miejscu nie odcinalbym sie od rodziny, moze ona ci sie w zyciu na cos jeszcze przydac, np. gdy schizofrenia rozwinie sie do stopnia w ktorym nie bedziesz juz nawet w stanie sam sie podetrzec (a na profesjonalna opieke raczej cie nie stac)
Podaj na to dowody, albo wypierdalaj!
dobromirsite napisał(a):Katarzyna Z. to nauczycielka ze szkoły mego kolegi.
a ewa w., o ktorej napisales jadowity pamflet?
lenin139 napisał(a):a ewa w., ktorej poswieciles jadowity pamflet?
Jest również nauczycielką, ze szkoły mego kolegi, a wiersz napisałem na jego prośbę.
BTW
Jankier po co tworzyłeś nowe konto na forum?
Swoje cie nie wystarczyło? Chciałeś w ten sposób uczcić rocznice urodzin Lenina (22 kwiecień)? Jesteś żałosny czerwony pojebańcu.