Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak sie przyodziać ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Czy waszym zdanie Trash metalowiec ubiera sie inaczej od zwykłego metala?? xDD

A jak inaczej to jak??
8) 8) 8)
Ave bracie! Angry

katana z telewizorem Blessed by a broken heart czy czegoś Kata myślem odrurznia Tongue

Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Heheh ubiory metalowców i podobnych powoduja ze szczam w gacie ze smiechu.Rozumiem trampki Conversa jakis dzins koszulka ale zeby zaro jakies plazmy na plecach,skóry cwieki itp
Zaby zaro sie z tym tak obnosic...
o kurcze - wygląda, że chyba nie tak do końca jesteś zadowolony z ubioru metalowców. może zechciałbyś rozwinąć swoją myśl, zwierzyć się i troszkę o tym porozmawiać...? ładnie proszę Smile
kataniarze to syf najgorszego miotu.Wyglądają jak bezdomni, śmierdzą, a i z upośledzeniem umysłowym jest im bardzo często po drodze. Już nie wspomnę o ,,damach", które sie tak ubierają - z tarzaniem się we własnych wymiocinach,co często ma miejsce w kulminacyjnym punkcie spędów dla ,,metali", jest im bardzo do twarzy. Zaorać
Metale śmierdzą i przeszkadzają na koncertach. Na Voivod jakiś pijany cieć obok mnie pogował podczas przerwy technicznej.
a widzicie, jednak forum nie umrało, inwektywy lecą jak za starych czasów. stopień tolerancji też ten sam, pewne rzeczy się po prostu nie zmieniają - bo my przecież jesteśmy Polakami. Vivat Rzeczpospolita! pereant hostes!

JayJay

inablacksailwrapped napisał(a):Heheh ubiory metalowców i podobnych powoduja ze szczam w gacie ze smiechu.Rozumiem trampki Conversa jakis dzins koszulka ale zeby zaro jakies plazmy na plecach,skóry cwieki itp
Zaby zaro sie z tym tak obnosic...
Hhahahahha a ja szczam ze śmiechu jak słucham takich ludzi jak ty albo czytam jakie głupoty wypisują.
Na tym polega subkultura metalu. Ubiór jest bardzo ważny, glany, bojówki, koszulka z ulubionym zespołem, skóra lub katana, długie włosy i ja jeszcze noszę czarny rzemyk na lewej ręce. Wiele metalowców nosi do tego różne gadżety, ozdoby.
Trampki są dobre na lato, kiedy jest taki upał, że w glanach nie da się chodzić...

A jak ktoś się śmieje z metalowców, rockmenów, punków itp to jest głupią p666ą, bo każdy ubiera się w to co mu się podoba. Ja generalnie mam w dupie to jak śmieje się ze mne jakiś pedałek ubrany w białe adidasy, obcisłe jeansy i bialutką wyprasowaną koszulką oraz włosami na żel. Szkoda mi takich technokutasów, którzy myślą, że są fajni.

Ave.
inablacksailwrapped- jak przychodzą takie sieroty jak ty na koncerty i płaczą że ktoś im koszulke porwał albo nogi podeptał(bo nie mają glanów) to mi się bełtać chce. łażą takie ci*y naburmuszone bo ich na conversy stać. poza tym tacy jak ja utożsamiają się z zespołami, których słuchają. to że się to komuś nie podoba jest oznaką nietolerancji i głupoty.
Zamknij pizdę brudasie, tacy jak ty nie mają tutaj prawa głosu
ROTFL, co za podludzie

JayJay

Skoro jakiś skurwysyn nie lubi metalu to na chuj siedzi na tym forum, które jest właśnie głównie o muzyce metalowej i jedzie po metalowcach? Taki ktoś niech spierdala.

heavy_fuckin_metal dobrze podsumował tego pedała
^ akurat to forum, metaluchu, dotyczy wszystkiego tylko nie muzyki
co za pierdoleni hipokryci
żal mi was
Stron: 1 2 3 4 5