10-28-2004, 11:58 AM
Stron: 1 2
10-28-2004, 01:33 PM
No Famili guj na pierwsze miejsce bym dał... hehehehehe
07-20-2005, 11:15 PM
Wraz z moją piękną fani do bólu 

07-21-2005, 06:40 AM
Noi napisał(a):Simpsonowie, Famili guy, Futurama - świeta trójca.
Czy trzeba coś wiecej ?
Niczego tu nie brakuje.

07-21-2005, 04:23 PM
A "South Park" albo "Beavis i Butthead"? 
Simpsonowie są świetni, szkoda, że już ich nie ma w telewizji (tej publicznej)

Simpsonowie są świetni, szkoda, że już ich nie ma w telewizji (tej publicznej)

07-28-2005, 05:33 PM
Simpsonów miałem okazje oglądać na niemieckich stacjach jak bylem mały, może dlatego teraz rozumiem tak dobrze ten język
Zajebista sprawa 8)

07-29-2005, 10:49 PM
Jak już wyżej napisał mój chłopiec KOCHAMY TĄ KRESKÓWKĘ
Jest cudowna,świetna zabawa,kupa śmiechu a wszytko z życia wzięte 

12-14-2005, 09:57 PM
Odgrzewam
Swojego czasu przypomniały mi się Simpsonsy - kreskówka, którą oglądałem, kiedy byłem jeszcze szczylem - leciała bodajże na TVP1.
Niedawno zacząłem regularnie ściągać odcinki z kazyy. Sporo tego mam, ze dwie płytki dvd. W każdym razie to chyba jedyny serial - kreskówka ze Stanów, która tak przypadła mi do gustu. Family Guy, South Park i Futurama też są spoko co prawda, ale nie zapominajcie o tym, że to właśnie Simpsonowie było tą pierwszą, najpierwsiejszą kreskówką traktującą o amerykańskiej pop kulturze.
A propos pop kultury, właśnie ten aspekt najbardziej przyciąga mnie do oglądania tej kreskówki nawet teraz. Zdejmuje zasłonę milczenia z powszechnego ogłupienia przeciętnego Amerykanina ( przykładem jest Homer ), obnaża obłudę i całą amerykańską propagandę zawartą w telewizji. Poza tym, niewiele możemy się u nas dowiedzieć o tym, co się dzieje w Stanach, a ta kreskówka jest całkiem aktualna jeśli chodzi o najnowsze wieści :] Dzięki niej można się wiele dowiedzieć o amerykańskiej rodzinie od wewnątrz.

Swojego czasu przypomniały mi się Simpsonsy - kreskówka, którą oglądałem, kiedy byłem jeszcze szczylem - leciała bodajże na TVP1.
Niedawno zacząłem regularnie ściągać odcinki z kazyy. Sporo tego mam, ze dwie płytki dvd. W każdym razie to chyba jedyny serial - kreskówka ze Stanów, która tak przypadła mi do gustu. Family Guy, South Park i Futurama też są spoko co prawda, ale nie zapominajcie o tym, że to właśnie Simpsonowie było tą pierwszą, najpierwsiejszą kreskówką traktującą o amerykańskiej pop kulturze.
A propos pop kultury, właśnie ten aspekt najbardziej przyciąga mnie do oglądania tej kreskówki nawet teraz. Zdejmuje zasłonę milczenia z powszechnego ogłupienia przeciętnego Amerykanina ( przykładem jest Homer ), obnaża obłudę i całą amerykańską propagandę zawartą w telewizji. Poza tym, niewiele możemy się u nas dowiedzieć o tym, co się dzieje w Stanach, a ta kreskówka jest całkiem aktualna jeśli chodzi o najnowsze wieści :] Dzięki niej można się wiele dowiedzieć o amerykańskiej rodzinie od wewnątrz.
12-15-2005, 02:04 PM
Super serial! Niby animowany ale jednak dla doroslych bardziej. Jeden z lepszych animowanych serialow jaki widzialem (a moze najlepszy? Chociaz South Park tez jest super
)

Stron: 1 2