Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Simpsons...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Simpsonowie, Famili guy, Futurama - świeta trójca.

Czy trzeba coś wiecej ?
No Famili guj na pierwsze miejsce bym dał... hehehehehe
Wraz z moją piękną fani do bólu Smile
Noi napisał(a):Simpsonowie, Famili guy, Futurama - świeta trójca.

Czy trzeba coś wiecej ?

Niczego tu nie brakuje.
Smile
A "South Park" albo "Beavis i Butthead"? Smile

Simpsonowie są świetni, szkoda, że już ich nie ma w telewizji (tej publicznej) Sad
Simpsonów miałem okazje oglądać na niemieckich stacjach jak bylem mały, może dlatego teraz rozumiem tak dobrze ten język Smile Zajebista sprawa 8)
Jak już wyżej napisał mój chłopiec KOCHAMY TĄ KRESKÓWKĘ Angry Jest cudowna,świetna zabawa,kupa śmiechu a wszytko z życia wzięte Laughing
Odgrzewam Laughing
Swojego czasu przypomniały mi się Simpsonsy - kreskówka, którą oglądałem, kiedy byłem jeszcze szczylem - leciała bodajże na TVP1.
Niedawno zacząłem regularnie ściągać odcinki z kazyy. Sporo tego mam, ze dwie płytki dvd. W każdym razie to chyba jedyny serial - kreskówka ze Stanów, która tak przypadła mi do gustu. Family Guy, South Park i Futurama też są spoko co prawda, ale nie zapominajcie o tym, że to właśnie Simpsonowie było tą pierwszą, najpierwsiejszą kreskówką traktującą o amerykańskiej pop kulturze.
A propos pop kultury, właśnie ten aspekt najbardziej przyciąga mnie do oglądania tej kreskówki nawet teraz. Zdejmuje zasłonę milczenia z powszechnego ogłupienia przeciętnego Amerykanina ( przykładem jest Homer ), obnaża obłudę i całą amerykańską propagandę zawartą w telewizji. Poza tym, niewiele możemy się u nas dowiedzieć o tym, co się dzieje w Stanach, a ta kreskówka jest całkiem aktualna jeśli chodzi o najnowsze wieści :] Dzięki niej można się wiele dowiedzieć o amerykańskiej rodzinie od wewnątrz.
Super serial! Niby animowany ale jednak dla doroslych bardziej. Jeden z lepszych animowanych serialow jaki widzialem (a moze najlepszy? Chociaz South Park tez jest super Smile)
Stron: 1 2