Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: children of Bodom
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ale Growlingu????Tu widzę tylko dwie możliwości:albo napisałaś to po winie, albo nie wiesz co to jest growling :?
Słucham, słucham i nie słyszę... Gdzie jest ten growling??? Alexi skrzeczy i to skrzeczy naprawdę przyjemnie.
Uwielbiam Dzieciaków, no i podobnie jak Allu kocham fińskie kapele, finlandię kocham i w ogóle północ uwielbiam (szkoda, że jeszcze nie miałem okazji tam pojechać Crying or Very Sad )więc nawet nie będę udawał, że w tej materii mogę być obiektywn Big Grin .
świetny growling? Rolleyes mistyczne klawisze ? Rolleyes czy ja coś przeoczyłam? dobrze, rozumiem klawisze są naprawde dobre, bardzo dobre ale żeby od razu mistyczne? hm.
cukrowana papka niestrawana nawet dla najwiekszego fana bezów. hate crew deathroll jeszcze ujdzie w tłoku, ale pozostae albumy to świadecto tego, ze finlandia to wymarzone miejsce na kolejna gayparade
kolejny debilny zespol, ktory nic nie reprezentuje...
H8ful napisał(a):cukrowana papka niestrawana nawet dla najwiekszego fana bezów. hate crew deathroll jeszcze ujdzie w tłoku, ale pozostae albumy to świadecto tego, ze finlandia to wymarzone miejsce na kolejna gayparade

hate crew to syf i potepienie, wiadomo ze najlepszy jest Something Wild
jak dla mnie to swietny zespol i niewazne jaki to gatunek. a co do mistycznych klawiszy to jakos ich tam nie zauwazylem Rolleyes najlepsza plyta to chyba Hatebreeder
CoB zajebista kapela Smile po co szufladkowac i szukac czy to black czy heavy czy jakies polaczenia... chlopaki maja swoj styl i to jest wlasnie najlepsze niektore txty tez sa calkiem fajne; i jeszcze ta gitara Alexiego swietnie skomponowana z klawiszami mhmmmm
Laughing ciekawe jak to bedzie brzmialo Big GrinBig Grin hmm chce to uslyszec Laughing

Hooda

No nie zgodzę się z tym, że Alexi nie potrafi śpiewać. Potrafi, ale nie każdemu się to podoba - i tyle. Ja osobiście przekonałam się do jego wokalu, gdy obejrzałam Chaos Ridden Years.
Stron: 1 2 3